Új hozzászólás Aktív témák

  • Mesterlovesz

    aktív tag

    válasz Elbandi #18687 üzenetére

    @Elbandi, az érmém lényege, hogy az aranyfedezet egyre nő mögötte, ezzel ad egy olyan (folyamatosan nővő) fix alapárat ami egy biztosíték arra, hogy amennyiben az érme iránti kereslet 0 lesz és nem lesz váltó ahol el lehet adni akkor is a fix alapáron bármikor "vissza lehet adni nekem", el lehet adni a dedikált minimál visszavásárlási áras piacon. A pontos válasz a kérdésedre pedig az, hogy mivel folyamatosan nő az aranyfedezet mögötte, ezért lesz változó az ár, és pl. a befektetők gondolkozhatnak úgy, hogy most bevásárolnak belőle és hónapokkal később tuti magasabb ára lesz ezért addig megtartják.

    @Ati, nem ez az első magyar fejlesztésű érme, hanem a VirtualMining Coin, ezt somogyipeti fórumtárs fejlesztette, szintén nem saját maga...

    @ignorant, úgy emlékszem, hogy régebben is hasonló "ignorant", lekezelő módon nyilatkoztál a hozzászólásairól. Nem tudom, hogy mikor és mivel bántottalak meg, de a legutóbbi 2 válaszod miatt nem is sajnálom, ha megtettem! :D
    Azt gondolom, hogy itt a fórumon normális hangnemben írtam a hozzászólásaimat, tehát arra, hogy nekem volt bátorságom megcsinálni a saját érmémet úgy reagálni, hogy minek ez az értelmetlen szarság, szerintem téged minősít és nem az érmémet.
    Az érmét akkor kezdtem el megcsinálni mielőtt a jelenleg is tartó scamcoin áradat bejött volna és akkor nagyon sok helyről hallottam, hogy a BTC mögött nincs semmi, akármikor beeshet az ára 0-ra, még a kormányok sem támogatják. Ebből jött az ötlet, hogy akkor térjünk vissza az arany alapú pénzhez, mert az egy biztos támasza volt bármelyik létező pénznek.
    Azt persze nem tudtam belekalkulálni, hogy a 15 éves kis senkiháziak naponta fognak új csalásokkal előállni ezzel megrengetve a bizalmat az altcoin piacban, valamint azzal, hogy a hozzád hasonló "ignorant", elvakult számítógép kockáknak fingjuk sincs a pénzügyekről és arról, hogy mit jelent az arany fedezet és miért akkora nagy szó az, ha aranyfedezet van egy érme mögött. Az arany nem egy a sok fém közül, hanem egy értékmérő nemesfém ami évezredekre visszamenőleg a hatalom és a gazdagság szimbóluma volt! Az arany nem előállítható, annyi van amennyit már kibányásztunk és amennyit még ki lehet bányászni! A jelenlegi ipar felhasználás folyamán pedig folyamatosan csökken a mennyisége a világon!!! (és többek között az a tulajdonsága is nagyon nagyon fontos, hogy évezredekig megtartja formáját és mennyiségét, nem oxidálódik, nem morzsolódik szét, ahogy azt megformálják, úgy is marad!)

    2014 január óta bányász és kriptoérme szakértő

Új hozzászólás Aktív témák