Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mesterlovesz

aktív tag

válasz Elbandi #18687 üzenetére

@Elbandi, az érmém lényege, hogy az aranyfedezet egyre nő mögötte, ezzel ad egy olyan (folyamatosan nővő) fix alapárat ami egy biztosíték arra, hogy amennyiben az érme iránti kereslet 0 lesz és nem lesz váltó ahol el lehet adni akkor is a fix alapáron bármikor "vissza lehet adni nekem", el lehet adni a dedikált minimál visszavásárlási áras piacon. A pontos válasz a kérdésedre pedig az, hogy mivel folyamatosan nő az aranyfedezet mögötte, ezért lesz változó az ár, és pl. a befektetők gondolkozhatnak úgy, hogy most bevásárolnak belőle és hónapokkal később tuti magasabb ára lesz ezért addig megtartják.

@Ati, nem ez az első magyar fejlesztésű érme, hanem a VirtualMining Coin, ezt somogyipeti fórumtárs fejlesztette, szintén nem saját maga...

@ignorant, úgy emlékszem, hogy régebben is hasonló "ignorant", lekezelő módon nyilatkoztál a hozzászólásairól. Nem tudom, hogy mikor és mivel bántottalak meg, de a legutóbbi 2 válaszod miatt nem is sajnálom, ha megtettem! :D
    Azt gondolom, hogy itt a fórumon normális hangnemben írtam a hozzászólásaimat, tehát arra, hogy nekem volt bátorságom megcsinálni a saját érmémet úgy reagálni, hogy minek ez az értelmetlen szarság, szerintem téged minősít és nem az érmémet.
    Az érmét akkor kezdtem el megcsinálni mielőtt a jelenleg is tartó scamcoin áradat bejött volna és akkor nagyon sok helyről hallottam, hogy a BTC mögött nincs semmi, akármikor beeshet az ára 0-ra, még a kormányok sem támogatják. Ebből jött az ötlet, hogy akkor térjünk vissza az arany alapú pénzhez, mert az egy biztos támasza volt bármelyik létező pénznek.
    Azt persze nem tudtam belekalkulálni, hogy a 15 éves kis senkiháziak naponta fognak új csalásokkal előállni ezzel megrengetve a bizalmat az altcoin piacban, valamint azzal, hogy a hozzád hasonló "ignorant", elvakult számítógép kockáknak fingjuk sincs a pénzügyekről és arról, hogy mit jelent az arany fedezet és miért akkora nagy szó az, ha aranyfedezet van egy érme mögött. Az arany nem egy a sok fém közül, hanem egy értékmérő nemesfém ami évezredekre visszamenőleg a hatalom és a gazdagság szimbóluma volt! Az arany nem előállítható, annyi van amennyit már kibányásztunk és amennyit még ki lehet bányászni! A jelenlegi ipar felhasználás folyamán pedig folyamatosan csökken a mennyisége a világon!!! (és többek között az a tulajdonsága is nagyon nagyon fontos, hogy évezredekig megtartja formáját és mennyiségét, nem oxidálódik, nem morzsolódik szét, ahogy azt megformálják, úgy is marad!)

Új hozzászólás Aktív témák