Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• IstvánLászló

senior tag

Tiszteletem és üdvözletem minden kollégának, szép napot lehetőleg ám időjárás pocsék.... :)

A lényeg több linux-os oldalt támadás ért és ezért mos hozzátok fordulok. :W :)

A segítségeteket kérném szépen én még kezdő-vagyok linux témában, hallottam a tűzfalról hogy szükséges, mint win-en?

Tűzfal - Kell tűzfal egy gépre Linuxhoz, eszt nem tudom???
    A gépemben 160Gb hdd-re telepítettem külön direktben, Linux Mint 17.3 Rosa Cinnamon 64 bit HU remastert, win...nincsen telepítve mert tele a bugyrom vele....
    A gépemen jelenleg is most működik élesben is már két-hete stabilan működik..
    Most kezdem belakni éppen és remélem nem is ér csalódás, mert szépen és jól kidolgozott disztroról beszélek...
    A kérdésemet most ide is írom remélem érthető is lesz...

Én az alapértelmezett, GUFW-ot szeretném használni amivel a disztró rendelkezik is.
    Az alapból meglévő tűzfalat szeretném alapbeállításra állítani, mik az alap beállítások kérdezném??

Amit idáig csináltam a GUFW-t indítottam és a profilt>>Home>>Tűzfal állapot>>BE>>Bejövő>>Elutasítás>>Kimenő>>engedélyezése és ezután program bezárására.
    Ha lehetne kérném szájbarágósan válaszoljatok, mert rahedli oldalt olvastam már el és nem is találom az utat hogy mit csináljak??

Üdvözlettel: István László

Privátot ne írjál csak ha fontos, válaszolok biztosan. Köszönöm mindenkinek türelmét idejét segítségét.

Új hozzászólás Aktív témák