- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Proxmox VE
- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
philoxenia #9 üzenetére
Ismeretlen számként, tehát nem küldte a számot. Ez érdekes amúgy. Gondolom nem történt meg az a malőr, ami nálam, a nanoSIM-mel nálam, amikor rendeltem a GW6-ot. Küldtek rá eSIM-met, mellette meg ott volt a fizikai nanoSIM. A nanoSIM került a POCO X6 5G-be. Nem tudtam róla, hogy az okosóra SIM!
Állok a buszmegállóban, az új POCO-val és mondom rámérek már a sebességre Speedtesten. 1/1. WTF?! Megnéztem több szerveren, útközben is, hogy másik tornyon legyek, akkor is 1/1. Felhívtam a Telekomot, mondták utánanéznek, utánanéztek, és kiderült, hogy okosóra SIM. Levették róla a korlátozást és kész is. Ja igen, telefonálni tudtam róla, de nekem a technikai számot küldte.
Van fizikai SIM-et fogadni tudó okosóra:
Például a MediaMarkt kínálatában található MYKI Watch 4 Lite gyermek okosóra, amely micro-SIM kártyával működik, de egyáltalán nem elterjedt. Idehaza a korszerű és modern okosórák közül nem is tudok olyat, amely ne eSIM-mel menne! -
válasz
philoxenia #6 üzenetére
Az órában lévő MultiSIM egy adatkártya, van külön okosóra SIM. 1/1 Mbps-ra lekorlátozva. Azért jelezte ki a főszámodat, mert Bluetooth-on keresztül kapcsolódott a telefonodra, és arról indította a hívás, valószínűleg ugyanis csak átjátszásról volt szó.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
christalter #5 üzenetére
Fizikai simmel és adatforgalommal nyilván. Nekem a mifiben csak adatforgalomra van használva a másodlagos sim.
-
philoxenia
MODERÁTOR
Indítottam az órámról (nyilván esim) hívást, de nem a technikai számot jelezte ki a vevő, hanem az eredetit...
A mifiben lévő valódi kártyánál viszont a küldött SMS-nél a technikai számot jelezte a vevő. -
christalter
újonc
Érdekes ez a multi-SIM rendszer, már elég tapasztaltnak tűnsz ezen a téren. A tapasztalatod alapján megoldható lenne, hogy egy nagyon olcsó telefont veszek kizárólag arra a célra, hogy a kocsiban navigációként funkcionáljon a 2G képes multi-SIM kártyával?
(A régi Win alapú GPS térképe sosem naprakész és macerás használni, így gondoltam egy olcsó de modern alternatívám lenne és a fő telefonomat nem kínoznám vele...)
-
válasz
markenjhoh #3 üzenetére
Erre sajnos nincs megoldás, ha hívnak akkor annyi számon fog kicsengeni a maximum háromból amennyi szám be van kapcsolva. A technikai számos MultiSIM-ek ráadásul mind a két számon hívhatóak .🤣
-
markenjhoh
csendes tag
Hali!
Végre valami erről!
Az én problémám ezzel kapcsolatban a következő:
Adott egy korlátlan mobilnetes előfizetés, saját telefonomba a fizikai sim pároméban pedig az e-sim, hogy neki is legyen korlátlan net. Van is korlátlan net csak hát ugye ha nállam csörög akkor nálla is..
Nem a világ legnagyobb problémája ez de mégis jobb lenne e nélkül. (A problémás készülék egy iPhone amiben az adott e-sim nem állítható csak adatforgalomra, vagy én nem találom ezt..)
Ja és a Telekomosok nemtudták megoldani mert a klón kártya azt csinálja mint az eredeti.
Ha ezzel kapcsolatban van megoldás nagyon köszi bárkinek! -
-
Yodafon
őstag
ez tok jo csak 1000 ft havonta nem kis lehuzas...
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nos, mindannyiunknak ismerős lehet, hogy idővel vagy lecseréljük az évekkel korábbi elsődleges telefonunkat- vagy mint...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Kingston KC2000 500GB M.2 PCIe (SKC2000M8/500G)
- Nagyon különleges Lenovo laptop!! (i7, HD4600 + Nvidia GT755M + GT755M, SSD, cserélhető VGA, SLI!!)
- Videokártya Hűtés Segéd 92 - 120 mm Ventikhez / 3070 3080 3090 4070 4080 4090 Ti Super / AMD-hez is!
- 9700x februári vásárlás,foxpost az árban
- Gran Turismo 7 - PS4
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 dokkoló (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest