Hirdetés
-
IT café
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
teszt345
tag
Sziasztok!
42lf652v -hez tud valaki ajánlani valami gyakorlatban is bevált Bluetooth adaptert, amivel biztosan lehet BT fejhallgatót csatlakoztatni és használni? A füles saját usb-s BT adapterét hiába dugom be, azt nem kezeli, nem tud vele szinkronizálni, az LG Sync segítségével sem. Vagy esetleg valami a jack / fülhallgató kimenetbe köthető eszköz?
[ Szerkesztve ]
-
teszt345
tag
42LF652V-hez használ valaki billentyűzetet? Ha igen milyet? Kaptam egy Logitech K400 Plus-t ajándékba és sajnos a Youtube kliens alatt nem működik. Egyébként igen, mindenhol másutt használható, csak ott nem lehet vele keresni. Pedig pont ez lenne az egyik lényeg. Kérdés: más billentyűzet jó lenne hozzá, vagy a kliens lett ilyen szerencsétlen módon átalakítva?
Régebben egy panasonic TV-n használtam Logitech K220-at, az működött, de sem a tv , sem a 220-as nincs meg azóta. -
teszt345
tag
Sziasztok!
Esetleg [#74137]-re valaki?
Köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
teszt345
tag
Sziasztok!
652V usb portjainak mennyi a terhelhetősége? Egész pontosan szeretnék LED szalagot a tv háta mögé, ami usb-ről menne, de egyiknél azt írják, "Az eszköz csak 2.1A teljesítményű USB portra csatlakoztatható!!", míg a másiknál ugyanez 1A.
-
teszt345
tag
Sziasztok!
652V-hez melyik androidos alkalmazást érdemes letölteni telefonra a kínálatból képernyő megosztáshoz, távirányításhoz? Ok., tudom, ott a saját távirány.
Más: képes a 652 streamelni mondjuk a tv adást, mobilt eszközre wifin keresztül mondjuk?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest