- Mikrotik routerek
- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fedora Linux
- Windows 10
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Linux kezdőknek
- Bittorrent topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
-
IT café
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neohero
tag
válasz
F1rstK1nq #61622 üzenetére
"Remélem közel 0% az esélyem, hogy besz*pjam és brick eljem a tvm."
Már nem azért de te se tűntél azért annyira "nyugodtnak" ezzel a kijelentéssel
Am én is elolvastam az összefoglalót jól követhető. Várok hátha nem kell megcsinálni ha mégis akkor nekifekszek,ha nem jön össze akkor meg kérdezek. Elvileg azért forum.
-
Neohero
tag
Azt tudtam hogy a magas nem frissíthető alacsonyra. Csak amikor kérdezték mint fentebb irtam akkor szó se esett arrol hogy a hivatalos kissebb verzioszámu is lehet. Az lett a válasz hogy a hivatalos ugy is magasabb számu lesz és simán rámegy. Nem szemrehányás csak kicsit parázok.
-
Neohero
tag
Ez az összefoglaló jól jött volna akkor amikor itt a béta ajánlások megtörténtek. Akkor az emberek jobban tudtak volna mérlegelni hogy bevállalják-e vagy nem. Na mind1 én várok hátha megoldódik,aztán ha nem akkor nekifekszek a downgradnek. Bár nem szivesen akarok papírnehezéket csinálni a tv-ből ha valamit elrontok
Ráadásul ha véletlen gond lenne a tv-vel és marad a beta fw remélem a garizásnál nem kötnek bele.
-
Neohero
tag
Még jó hogy páran megkérdezték a béta frissítésnél hogy " Simán lehet-e majd frissíteni ha kijön a tv-n az újabb frissítés?" Válasz persze.. Erre most meg downgradelni kell...
-
Neohero
tag
Hello
Akkor ezek szerint az előző felvetésed szerint kiválasztottam 1000-ből 1 pixel hibásat.
Hány pixel a tűréshatár miután nem indulna el a készülék? 1 pixel hiba ellenére garancia időn belül van esély hogy az LG intézkedik ez ügyben? Vagy több hibás pixelnek kell lennie hogy akár cseréljék is? -
Neohero
tag
válasz
szabferi #44437 üzenetére
Én is ugyanezen a véleményen vagyok. Én is elsőnek ezt a forumot kezdtem el olvasni tv vétel előtt. Pár kritizáló, fanyalgó ember miatt olykor el is ment a kedvem a tv vételtől. Persze voltak akik meg is voltak vele elégedve.(lb671v). Aztán én is belevágtam megvettem és azóta is nézem olyan 3 hete és tetszik. Az én igényeimnek megfelel. Aki jobbat akar az válasszon más árkategóriájúak között vagy válasszon más márkát
.
-
Neohero
tag
Én is múltkor írtam hogy az lb671 tv-m nem ismeri fel a külső hdd-met ami ráadásul külső tápos szóval az se lehet baj hogy az usb nem ad elég erőt.... Érzékeli hogy csatlakoztatom meg fel is pörög de a tartalmát nem mutatja, Western Digital szóval nem Made in Dobdel márka.
-
Neohero
tag
Nem. Pl nekem a távirányítón nincs my apps gomb (simán néztem bár remote-on sincs). Mondjuk a smart gombra megjelennek az alkalmazások lehet arra gondoltál.(youtube,index stb) Utána a jobb felső sarokba az időnél nálam egy fogaskerék van meg egy usb. Az usb-nél ki lehet választani a pendriveot de a smartshareba visz át.
Megnéztem a saját oldalam applikácioim részbe oda se tette be. 1 hete van meg kb a tv szóval lehet én nézek el valamit. -
Neohero
tag
válasz
brendonka23 #44122 üzenetére
Olvasd már el kérlek amit küldtem linkbe
Adatlapodra kattintva látom amd-s a géped= nem megy.
-
Neohero
tag
válasz
brendonka23 #44119 üzenetére
Nem értek hozzá csak régebben utánaolvastam. A teamviever meg internetszolgáltatóm miatt amúgy se működne.
-
Neohero
tag
Az engem is érdekelne mert a beépített LG tv lejátszójának a feliratkezelése nem tetszik. Szeretnék a feliratra bordert tenni hogy látható legyen de azt csak az XBMC-vel tudnám megoldani ami sajna nincs az LG storeban.
Plex-el (playz) meg lehet oldalni?
Ilyenre gondolok: [link]
-
Neohero
tag
válasz
brendonka23 #44111 üzenetére
Miracast/wifi direct=widi. Widi meg le van írva hogy mi ha elolvasod amit linkeltem. Procidnak,videokártyádnak és hálózati kártyádnak meg kell felelni a gépedben hogy működjön azaz hogy widi kompatibilis legyen.Utána a widi driver program kell amit googleba keresve megtalálod.
-
Neohero
tag
válasz
brendonka23 #44109 üzenetére
-
Neohero
tag
válasz
LucasGrant #44085 üzenetére
Köszi.Az a tv-n hol találom ? Mert amikor elsőnek bekapcsoltam a tv-t még akkor kérte be ezeket az adatokat.WebOS-s a tv.
-
Neohero
tag
Sziasztok!
Kénytelen voltam csinálni egy angol gmail illetve lg store fiókot mert kellene a plex program ami a magyar storeban nincs.
Pc-n beenged az angol fiókkal de a tv-n nem.
Ezt az üzenetet kapom: "a kiválasztott országhoz nem használható ez az e-mail cím. kérjük hozzon létre új fiókot."
Valaki tipp? vagy a tv-n kéne valahogy átállítanom a régiót? Valaki próbált már ilyet?
-
Neohero
tag
Működnie kell külső HDD-vel is mert árulták 500gb-osal. Enyém külső tápos lehet az nem jó neki.Vagy a szoftver nem támogatja, eszem sincs.Táp nélküli winyóm nincs így nem tudom kipróbálni azzal.
Azon dilemmázok milyen módszerrel kössem össze.
Laptop + wifi kevés mert akadnak a nagyobb filmek ezért vennem kellene N-es routert de az se garancia hogy átviszi. UTP -vel nem akarok nagyon szórakozni.
Vagy Rapsberry pi + xbmc
De ezek megint többletkiadások... A TV egyébként jó akinek van nagyobb pendrive-ja és az én problémáim nála nem akadályok annak semmi gond szerinem.
-
Neohero
tag
válasz
Sajti84 #43736 üzenetére
LB 671 se ismeri fel a külső winchesterem (WD Mybook külső tápos). Felpörgeti meg érzékeli hogy valami csatlakozott usb-n de a mediashareban nem látszik.
Egyébként a mappa szerkezetet úgy lehet összehozni hogy bal oldalt a menüben legyen az "összesen".Utána a jobb felső sarokban van 3 ikon (asszem az első ) ott lehet a listanézetet mappásra állítani.
-
Neohero
tag
Nálunk a futár (Trans-o-flex) problémázott hogy meg akartuk vizsgálni külsőleg a dobozt mielőtt átvesszük. A webshop oldalán is felhívták a figyelmet hogy utána reklamáció nincs.
"Kérjük a csomagot kézbesítéskor a kiszállító előtt szíveskedjék megvizsgálni hogy külsérelmi nyomok (szakadás, törés, lyuk stb.) nem látszódnak-e a csomagoláson, és csak ezután írja alá az áruátvételi bizonylatot, mivel sérülésre vagy hiányosságra vonatkozó reklamációt ezután már nem áll módunkban elfogadni!"
Mondtuk ilyen nagy tételnél hadd vizsgáljuk meg mielőtt aláírjuk a papírokat. Utána mormogott az orra alatt de nem érdekelt.Amúgy is ezzel a szállítóval kapcsolatban sok negatív komment érkezik a neten a viselkedésük és egyéb miatt. De szerencsére nem volt gond a termékkel.
-
Neohero
tag
válasz
LucasGrant #43700 üzenetére
Köszönöm a segítséget ma kipróbálom
(#43702) baker_: Itt nem kaptam sajnos választ arra a kérdésemre így hétvégén próbálkozok. Egyébként ajánlom a tv-t nagyon bejön
.
-
Neohero
tag
Ma beregisztráltam a tv-m a "Saját oldalam résznél" gondolom egyenlő az LG smart word-el. A tv-n beenged lépni az azonosítóval laptopon nem (http://gb.lgappstv.com/). Mondjuk ha neten akarnék regisztrálni akkor nincs is benne magyarország.
Igazából azért regisztráltam mert a tv-s app listában pl se a plex se a spotify nincs benne de web-en keresztül igen de ott meg regisztrációt kér. A tv-vel regisztrált adatokkal meg nem enged be.
Valaki tudna segíteni?
-
Neohero
tag
Sziasztok!
Megérkezett tegnap az LG LB671 tv-m. Olyan "problémám" lenne hogy mkv lejátszásnál a beépített feliratot nem formázottan játssza le (.ass) hanem sima srt kinézetben. Úgy tudtam a tv támogatja az .ass feliratot.
Másik kérdés hogy srt felirat nem valami jól látható.Észrevettem hogy lehet szint állítani stb az LG lejátszójába de nem az igazi.Az lenne jó ha shadow-t lehetne rárakni vagy valami és jobban látható lenne világos részleteknél. Nincs valami mediaplayer kliens alkalmazás tv-re amin jobban testre lehet szabni a feliratot?
Vagy külső mediaserver? -
Neohero
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogyha majd WiDi (Intel Wireless Display) kapcsolattal akarok filmet nézni (LB 671v) akkor az efféle módszer kadenciahelyes megjelenítést eredményez? Elnézést ha hülyeséget kérdeztem
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest