Új hozzászólás Aktív témák

  • *H*

    aktív tag

    Valószínűsíthető, hogy kell majd az downgrade a hivatalos megjelenés után. Pl. a 04.45.x verziók megjelenése előtt is volt 04.55.x-ből is pár nem hivatalos FW. A megjelenés előtti változatoknál lett 04.45.x belőle, de újabb webOS verziószámmal, majd a végleges is 04.45.x lett.
    Hogy downgrade kell az nem agyament ötlet, mert sehol nem tették publikussá a fejlesztői változatokat, ergo senki nem találkozhat elméletileg ezzel a problémával. Az utolsó hivataloshoz képest magasabb lesz a verziószám és minden gond nélkül települ. A 05.10.x verziókat a TV nem találta meg Engineer módban sem. A 05.00.04-et viszont igen és már több régióra elérhető, tehát gyanús, hogy ez marad az alapverzió, ha lesz is még fejlesztés. Akik pedig hivatalosan tesztelik, használják, fejlesztik, azoknak megoldott a különböző verziók cserélgetése.
    Igen, simán frissíthető a béta is, de azt előre nem lehet tudni, hogy verziószámban visszalépnek-e a fejlesztési fázisban. Ha igen akkor marad a downgrade. Ha valaki ezt nem akarja megkockáztatni vagy nem tudja megoldani, akkor meg kell várni mindig a véglegest.

    [ Szerkesztve ]

    Minden ember jó valamire, ha másra nem hát elrettentő példának. :)

Új hozzászólás Aktív témák