- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
qqq
tag
nem, más itthonit, de ha ez számíthat, csereberélni is tudom. A Netflix appon is ezt látom, jut eszembe, szóval, köszönöm szépen, várom azokat a beállításokat (még sosem csináltam ilyent, a tízéves Samsung jó volt ilyen szempontból alapbeállítással is).
[ Szerkesztve ]
-
qqq
tag
válasz Pokolika #101984 üzenetére
Egy VA-s panelhez képest már eleve nem volt annyi feketém. HDMI-n Telekom az adás, még nem találtam meg azokat a feketéket, amikről írsz. Meg úgy egyébként sem találtam valóban szép színeket. A 4K beépített képek meg a 4k youtube-os filmek szuperek, de amint a kábeltévé képet nézem a HDMI-n, nincsenek feketék, csak szürkés derengés. Szerintem nem gyári hiba, hanem még nem tudom. De mintha olvastam volna, hogy a nano ilyen és kész. Azért vissza nem viszem, az AppleTv miatt jó lesz.
-
qqq
tag
Sziasztok!
Vettünk egy 50nano793-at. Még szoknunk kell, ezt a kicsit ködfátyolos képet a tévéadásokon meg érdekes módon a 4K-s Netflix stb filmeken is - már megszoktuk a tízéves Samsung VA-s színeket. Azért érdekes módon, mert pl egy 4K-s youtube drónfelvétel meg ragyogó élénk színeket tol.
Olyan problémánk van, hogy van egy külső tévéokosítónk, ami ha akarom ha nem, bekapcsol, amikor a tévét bekapcsolom, és sajna ki is kapcsol, amikor a tévét kikapcsolom. Arra rájöttem, hogy a HDMI-n keresztül tolja. Próbáltam a CEC-et kikapcsolni, elfelejtetni a megfelelő HDMI csatornával a kütyüt, de nem sikerül - a lecserélt tévén nem volt ilyen gond. Tudtok egy jó megoldást?
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Automobilista 2
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- PlayStation 5
- Ford topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Macska topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest