- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- MinDig TV
- Milyen NAS-t vegyek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- ASUS routerek
- AliExpress tapasztalatok
- F-Secure termékek
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
-
IT café
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
olasz69
senior tag
válasz ptcruiser #66769 üzenetére
Egy hirdetése, ahol 2 Év Garanciával LG 42LF652V Full HD 900Hz Smart 3D LED TV Képminőségi Index Értéke a 900 PMI köze nincs a Hertz-hez! Legalábbis nem egyenlő vele!!
Biztos írnak mások is akik náluk vásároltak! Atomtv ........
[ Szerkesztve ]
A bank egy olyan hely, ahol pénzt adnak neked kölcsön, amennyiben bebizonyítod, hogy nincs rá szükséged.
-
olasz69
senior tag
válasz ptcruiser #66779 üzenetére
Olvass vissza a topikba : WebOs ,felhősödés,DSE,IPS,VA,passzív 3D,Prémium tartalmak, kereső szavak alapján! Anno nekem is ezt kellett volna tennem!
[ Szerkesztve ]
A bank egy olyan hely, ahol pénzt adnak neked kölcsön, amennyiben bebizonyítod, hogy nincs rá szükséged.
-
olasz69
senior tag
-
olasz69
senior tag
-
olasz69
senior tag
válasz ptcruiser #66784 üzenetére
Kedves Barátom yvsmad Írta mivel neki több márkából van TV-je és aktív a többi topikban is! Olvasd el Mindenképp!
Tehát nem tudok ajánlani !Attól függ mire használod!?
Nekem a tv nézésre,FHD és 3D anyagok nézése Teljesen rendben van az LG-m, Youtube-ra is 1280x720 as felbontásban 2.0 hanggal! Tükrözésre, akkor is kijelző!
Tunerét nem használom! Ezért kiküszöböltem a csatornaváltást,és az EPG-t pedig fizettem ezért is! Monitornak /kijelzőnek/meg kb 200k -hát nem tudom!Másra már ,nem jó!
appok pfff! store hm.
Internet VICCes![ Szerkesztve ]
-
olasz69
senior tag
válasz ptcruiser #66786 üzenetére
Nekem az Lb730V-n és LB731V-n sem megy /igaz ugyanaz a tv szinte/ az FHD-k en szerintem nem megy csak, HD-ben a yt! Meg kell nézned egy ÍPS és egy VA panelt is!
lg -nél lehet típuson belül is más! Van olyan típus![ Szerkesztve ]
-
olasz69
senior tag
válasz ptcruiser #66788 üzenetére
Nekem is az IPS a befutóm! Ezért pont meg tudod nézni ha hazaviszed vagy már a dobozáról is akár itt nézd meg a típusát
Ezt olvasd el még pl nálam teljesen azonosnak látom oldalról nem úgy mint Ő a 730v-t
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz ptcruiser #66786 üzenetére
Nemrég tőlem is kérdezték a YT-ot: Az lenne a kérdésem , hogy a böngészőn keresztül ha megnyitom a youtube-ot ott mért nem tudok 1080p módot kiválasztani? Csak 360p vagy 720p-t enged. Ha az alkalmazáson belül nyitom meg akkor is csak HD-ben játsza le a videókat. A youtube azt írta , hogy ez a böngésző nem enged magasabb felbontást megjeleníteni.
A Samsung ügyfélszolgálat mondta hogy ezen a tv-n ilyen a webböngésző beállitása.
Ezek szerint nincs mit tenni.
olasz69 Nekem Yt app-nál nincs infó, te hol látod hogy milyen a felbontás? Amúgy a 720p-t elfogadom, bár tudna minden tv csatorna legalább ennyit.[ Szerkesztve ]
-
olasz69
senior tag
válasz ptcruiser #66793 üzenetére
Nekem is megfelel,de miért nem FHD!!??
Ja, nehogy akadjon és ez is bukó legyen a kóreaigyártónakaz előzőhöz a dobozon is rajta van ,hogy IPS,a mostaniaknál nem tudom!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest