- Sweet.tv - internetes TV
- Windows 10
- Proxmox VE
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook és Messenger
- AliExpress tapasztalatok
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- DIGI kábel TV
-
IT café
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz eastsider #98796 üzenetére
Ha jól van beállítva a szerver akkor nem kell hozzányúlni, beállítod, hogy melyik legyen az alapértelmezett hangsáv és felirat, gyönyörűen és "érintésmentesen" működik. Fontos, hogy a fájlok is megfelelően legyenenk elkészítve, azaz a hangsáv és a felirat is legyen azonosítva, anélkül nem tud jól működni. Amlogiv box is így működik.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz eastsider #98798 üzenetére
Ne felejtsd el, hogy ennek feltétele az amit írtam, tehát a fájlokban hibátlan elnevezés szükséges audiósáv és feliratok esetében, tehát ha kényszerített (forced) a felirat de nincs megjelőlve akkor sajnos nem indítja el, mert ugye nincs mit, elég sok anyagom van és én is tapasztaltam, hogy nem minden esetben jó, végigmentem az összes videó és zenei fájljaimon és rendbe tettem, eltartott 1-2 hétig de tökéletes, azóta mindent tökéletesen indít a CoreELEC Kodi (PKC-val) a Plex, az Infuse, bármi ami a Plex szervert használja.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz eastsider #98808 üzenetére
Nálam mkv a gyakori fájlformátum így mkvtoolnix-al pillanatok alatt rendbe tudom tenni, ott kell azonosítani a feliratokat, hangsávokat. Amúgy amikor indítanád a filmet ott lehet menüből állítani a hangsávot és a feliratot is ha nem megfelelő amit választ.
-
blakey
titán
válasz eastsider #98810 üzenetére
Nem jó, így néz ki ha normális a fájl, az sem mellékes, hogy az adott anyagban mi a "default".:
Külső felirat esetében meg annyi a teendő, hogy a fájlnev.hu.forced-ra nevezed és akkor lesz kényszerített, de a te esetetben szerintem csak 1 feliratra van szükséged mégpedig a teljesre. Lehet, hogy Plex hiba ami mostanság jelent meg, nekem elég régi az adatbázis és mostnában elég kevés anyag kerül be, így nem láttam, hogy gond lenne.[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz eastsider #98812 üzenetére
Olvasd el amit írtam, külső feliratnál mi a teendő, Sub-Zero meg rosszul csinálja ha ennyit tölt le. Külső feliratnál is tökéletesen működik mivel nagyon sok ilyen sorozatot nézek. Nem ma kezdtem, 20 éve van médialejátszóm és anyagom, nálam jól csinálja a Plex, egyelőre, de Plex helyett használhatsz Embyt ha nálad valami gond van a szerverrel. amúgy min fut a szerver?
Amúgy én nem használom a Sub-Zero-t.ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
-
blakey
titán
válasz eastsider #98816 üzenetére
Lehet, hogy azért, mert nem magyar a szerver felülete, állítsd magyarra. Hátha ez a hiba.
-
blakey
titán
válasz eastsider #98821 üzenetére
Van benne AC-s Wifi, a LAN az 100-as.
-
törölt tag
válasz eastsider #98873 üzenetére
Állítsad be hogy ne transz kódoljon, nekem lejátssza a Gemini Man-t is.
Codec..........: HEVC, Main 10 @ Level 5.1
Resolution.....: 3840x2160
Bitrate........: 80 973 Kbps
Fps............: 59.940
Source.........: UHD BlurayHP N40L microserveren fut a plex.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz eastsider #98879 üzenetére
Plex Pass-al nem lesz transzkódolás felirat esetén vagy külső lejátszóval. Pl. Kodi alatt PKC-val nincs semmilyen transzkódolás
-
subset
senior tag
válasz eastsider #98882 üzenetére
Megnéztem jobban....van olyan filmem aminél tényleg, még az srt felirat mellett is behal a lejátszás eddig pont nem úgy néztem, így nem tűnt fel....
Illetve van olyan is, hogy nem mindegy, hogy milyen hangsáv van a film alatt ez is pont nem szúrt szemet eddig, de pontosítani kell magam, mert az előzőekben nem így mondtam.
A pgs-t viszont semmilyen körülmények között nem szeretiHasználj Te is szabad szoftvert !
-
blakey
titán
válasz eastsider #98971 üzenetére
Vodafone (UPC) kábelen nem minden készüléken lesz elérhető a nézőkép, ezzel kár foglalkozni, sok TV-n kipróbáltam, Panasonicon volt, LG-ken nem volt, Sony-n meg a háttérben megy, ott a Guide áttetsző, Samsungon sem volt nézőkép. Ahol az ablakos megoldások vannak eléggé kérdéses a működés, de előfordul olyan késülék ahol működik. Nálam jelenleg egyik TV-men sincs, rendszertől függetlenül, egyébként kártya nélkül van, tehát valami összefüggés lehet a kártya és a TV tunere között.
-
Milan24
aktív tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest