- Sweet.tv - internetes TV
- Windows 10
- Proxmox VE
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook és Messenger
- AliExpress tapasztalatok
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- DIGI kábel TV
-
IT café
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eastsider
nagyúr
Sziasztok,
beléptem a klubba egy 55UM7450PLA-val.
egész jónak tűnik a beépített plex kliens is jónak tűnik. mobil app is szépen működik, bár jobb szeretem a kodit plexkodiconnecttel. vajon ez viszi a 4K-t?
pár kérdésem lenne:
- nem akar menni a HDMI CEC raspi2-vel viszont. pedig felismeri a PI, mégse moccan meg. van valakinek valami tippje?- van hangfalam, viszont 3.5 jackes, sima optikai konverter jó lehet?
- BT audio is jónak tűnik, bár TV adásnál kevesebb a delay, mint plexnél ez mitől lehet? (füles támogat szinte minden bt kodeket)
tetszik a tv, és a webos is
-
eastsider
nagyúr
válasz castiels #98793 üzenetére
plex, - szerintem teljesen jó.csak mindig ki kell valasztani a hang és feliratsáv nyelvét, ez tök idegesítő.. amúgy rendben van. kell majd az amlogicos tv box coreeleccel...
spotify, teljesen jó
youtube, teljesen jó
xplay-t próbáltam,de transcodeolni akarja a magyar feliratokat... wtf... ezért számomra használhatatlanami szar: UPC media card nem támogatja az előnézetet, ezért nem lehet használni az epg-t, mert le kell ok-zni ezt. erre nincs semmilyen hekkelés?
-
eastsider
nagyúr
válasz blakey #98799 üzenetére
tudsz erre valamit linkelni?
eddig nem volt zavaró, de itt kissé nehézkesebb állítani a feliratot, mint kodiban...
+1 kérdés:
Bluetoothra audio késleltetés javítását vajon lehet fixen beállítani, ha bt az audio kimenet?tv-n jó nagyon jó a késleltetés, viszont a plexben igen zavaró (WH-1000XM3)
[ Szerkesztve ]
-
eastsider
nagyúr
válasz blakey #98809 üzenetére
tudom teljesen jól állítani én is, csak nem állítja be automatán az adott nyelvre. de ki tudom választani kézzel az LG plex appban.
így néznek ki általában a webplayerben ezek, mert ugye nagyrészt a subzero addon tölti le a feliratokat. a nyelveket meg alapból ki lehet választani.[ Szerkesztve ]
-
eastsider
nagyúr
válasz blakey #98811 üzenetére
attól, hogy nincs az MKV-ba ágyazva tökéletesen kell működnie. fel is ismeri le is játssza.
egyébként a forced ezt jelenti: [link] . nekem azért external, mert a subzero töltötte le.
szerintem ez akkoris a plex bénasága, hogy nem választja ki automatán az external feliratokat. nézem a webapp is ezt csinálja -
eastsider
nagyúr
válasz blakey #98817 üzenetére
beállítottam, hogy mindig jelenítse meg a profilomban. most már működik...
kicsit ellentmondásosak a beállítások, de az a lényeg, hogy működik
köszi
így viszont tökéletes a beépített plex app.milyen LAN és wifi van a 7450-ben? nem írja, hogy dual AC lenne, sem, hogy gigabit lan
[ Szerkesztve ]
-
eastsider
nagyúr
Sziasztok. Guide-on nem lehet csatornát váltani? (Um7450)
-
eastsider
nagyúr
Sziasztok,
plex appal próbáltatok 4k-t lejátszani?
sorozat simán megy, viszont a jobb minőségű, HDR-es contentek nem igazán akarnak menni (pufferel), vagy csak az a gondja, hogy wifin lóg (AC), a router mellette van kb -
eastsider
nagyúr
Sziasztok, van bevált alis HDD ház a tv-hez? 2.5" hddhez kell
-
eastsider
nagyúr
Sziasztok,
TimeShifthez mekkora pendrive kell minimum?
-
eastsider
nagyúr
Sziasztok,
nektek az apple tv-n megjegyzi, hol hagytad abba a lejatszast, vagy minidg elejerol kezdi?
nekem nem jegyzi meg egy ideje
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest