-
IT café
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Az LG 42LB670 és 671V-t javaslom, a kettő tv-nél egy eltérés van, hogy az utóbbinál egy árnyalattal sötétebb a fémburkolat, és általában jobb áron meg lehet venni. Szép kép, jó felszereltség, minőségi külső design, jó mozgásmegjelenítés, és a játékhoz szükséges alacsony input lag jellemzi őket. Itt egy gyors összehasonlító táblázat [link] , igaz francia nyelvű, de ha kell, a google fordító megoldja a problémát.
Iceman05 LG fórumon vagyunk, de azonfelül, akinek számít: az LG-nél a webshop-ból vett tévéknél is
a gyári szerviz látja el a garanciát 2 évig, a többi márkánál meg általában csak bolti garancia van. Ez csak egy szempont, és nem mindenkinél fontos.[ Szerkesztve ]
-
Shingen
addikt
Elsősorban neked kell tudni mire használnád a Tv-t, illetve szükséged lenne-e smart illetve a 3D részére.
Aztán ahogy ajánlották az Lg oldalán össze tudod hasonlítani őket.
Ha esetleg az Lg készülékek közül sikerülne a listát szűkíteni az már jobb lenne.
Árat sem határoztál meg mennyit szánnál rá.
De a listád alapján a Lg-ből a LG 42LB671 a legjobb választás!(#52520) Steven028
" Érdekelne hogy ki melyiket ajánlja.Hogy maradjak a sima Full HD-nál vagy kevés tartalom mellett is érdemesebb-e venni Ultra HD-t. " Ez az amit neked kell eldönteni.
Sok hozzászólás/tapasztalat az UHD-ről nincs ezen a forumon.
De a keresőben a 730V vagy a 731V találsz infokat[ Szerkesztve ]
風林火山
-
Shingen
addikt
Nem lehet ennyire egyforma
Főleg a LB580. Csak pár pl. LB630 lefelé nem webos op rendszer van a Tv-n.
Lb580: nincs 3D, Magic Remote - mozgásérzékelős távirányító előkészítés van csak rajta, tehát nem tartalmazza a magic vevő egységét (ezáltal nincs MR hozzá), nincs mico pixel control, 2.0 hangrendszer van, stb.Ha Lg mellet döntesz és van rá kereted a 671V vagy 670V vegyed.
[ Szerkesztve ]
風林火山
-
OldMike
őstag
A teljes listádat nézve eléggé nem azonos kategóriát néztél. A Samu 6400-nak a Panasonicnál nagyjából az AS6xx sorozat felel meg (nem az AS5xx), az LG-nél pedig legalább az LB650.
Nem feltétlenül beszéllek rá az LG-re (bár ez LG topic ), mert nem mindenkinek azonos az elvárása, viszont ha az LG megfelelő, akkor én is az LB67x-et ajánlom.42LM660S
-
törölt tag
Leírtam neked privátba.
user137 Pirossal az jó ötlet. Nem is akarsz 4k-t meg lehet, nincs itt olyan a jelenlévől közt, akinek lenne UF685V. Van egy lista a (#71309) hsz-ben, próbálj ott tájékozódni, meg a keresővel ott, mert a 680V ua mint a 685V.
nagyfejü Milyen felhasználásra? Ha nincsenek szempontok, akkor nehéz segíteni is.
-
IRO21
aktív tag
-
Beni2360
félisten
A TV menüjében csak az optical digital aut-ra lehet kiadni hangot, ahogy én látom. - hát én nem ismerem ezt a készüléket de nekem régebbi van lb671 és ott az MR 123/input gomb nyomásra jön elő a virtuális irányító amiben alul legalul található a lenyíló menü a választható kimenettel. ott kell lenni a kimenete a füllhalgatónak, ha van egyáltalán rajta hátul.
és utána nézve van: Optikai hang kimenet
Fejhallgató csatlakozó[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
törölt tag
Vagy az említett Toslink to RCA Konverter Optikai kábellel és USB Powerrel, vagy elcseréled egy másik használt erősítőre, amin van legalább optikai csatlakozó(ha HDMI is van az még jobb.
A jobb oldali az egy optikai-mini/ optikai átalakító, az nem lenne jó neked.__Zs__ Grat hozzá! Csatorna menü-ből kimásolod a listádat egy Penre, majd ChanSort progival szerkeszted, és visszatöltöd. Ez a Téma összefoglalóban is benne van. Én normál LG távirányítóval használom, azzal könnyebb, a MR-t csak a Smart-hoz.
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
Pedig nekem a régi ORION 5.1 analóg rendszerem működött ilyen összeállításban. Nincs valami összekötési gubanc, csak az érdeklődés végett. És olvastam már hasonló bekötéseket csak nagyon nem ajánlják mert nagyon leterheli állítólag a tv kimenetet.
[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
vitemerius
tag
Én ezt a feliratos dolgot úgy szoktam csinálni, hogy berakom mkv konténerbe a filmet és a feliratot is, s ha több feliratot teszek bele, akkor az egyik lesz az alapértelmezett, de ki lehet választani a tévén, hogy éppen melyiket játssza le. S így legalább ha törlöm a filmet, akkor nem marad utána az srt fájl sem.
-
dbius
veterán
válasz net91 #100273 üzenetére
Írtatok a frissítés kapcsán a lassú csatornaváltásról. Én nem tudom nálam ez hogy alakult, mert nem tűnik fel, hogy lassult volna.
DE!
A bekapcsolás utáni első csatorna bejövetele az valami baromi lassú lett. Kb. fél perc a bekapcsolástól, mire bejön a csatorna képe, addig bámulni kell a kódolt feliratot és hogy a kártya azonosítása sikeres.
Invitel digitális tv csatorna és kártya van a tvben. Ez nem volt ennyire lassú előtte.
-
blakey
titán
válasz net91 #111641 üzenetére
Pl.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Suzuki topik
- Linux kezdőknek
- Óra topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest