- Windows 11
- DIGI kábel TV
- Hálózati / IP kamera
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OpenWRT topic
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Vírusirtó topic
- Milyen NAS-t vegyek?
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
-
IT café
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rehotom
csendes tag
válasz Lézerparaszt #2420 üzenetére
Tegnap ott voltam és én is épp ezen voltam elszörnyülködve, hogy a Cora hogy tudja így benézni az árát valaminek. (gondolom beragadt készlet vagy ilyesmi, de akkor sem fogják tudni eladni ennyiért...)
Én egyébként ugyanezt akartam, de a DVR miatt megvártam az 5590-est (amit most úgylátszik bármelyiken meg lehet hekkelni, hogy működjön). A tapasztalatom az, hogy a netboltokban van azért kockázat. Én az elektrolimitet választottam, de 2 hét várakozás után elmentem az ED-be és kvázi "levettem egyet a polcról"... PCDream-ről valakinek volt itt jó véleménye korábban, és tulajdonképpen én is beszéltem velük régebben és korrektnek tűntek. (akkor nem tudták beszerezni az 5590-est)
-
sz_gabor
tag
Nézd meg a [link] és a [link] értékeléseket.Én még nem vásároltam náluk de elég megbízhatóak az értékelések szerint. Házhoz szállítják és összeszerelik a készüléket és csak akkor kell fizetned a leírás szerint , ha minden rendbe.Ingyen adják a kábeleket is ,de a garancia csak 2 év.
[ Szerkesztve ]
-
pivi.l
tag
[ Szerkesztve ]
-
kirkri
addikt
válasz Lézerparaszt #2426 üzenetére
Te tudod, de ha nem az ár miatt, hanem a tapasztalat miatt választod a PcDream-et, akkor szerintem nagy butaságot csinálsz.
Ha olvasgatsz a fórumban, akkor láthatod, hogy a webshop-ok (kivétel Extreme Digital) egyike sem hivatalos LG Magyarországos garanciát ad a készülékekhez. Ebből következik, hogy az 5 év garanciát esélyed sincs igénybe venni. És ez még csak a kisebb "probléma" a nagyobb az az, hogy nem biztos, hogy olyan sima a garanciális ügyintézés egy olyan TV esetében, ami nem hivatalos garanciával rendelkezik. Ezt a rizikót én bevállaltam, mert 50k volt a különbözet 1.5 hónapja amikor vettem a TV-t, de most 20k-ról beszélünk.
Szerk: Hangoztatnám, hogy ez a saját véleményem, természetesen úgy döntesz, ahogy akarsz!
[ Szerkesztve ]
21 éve a Prohardveren! ™
-
kirkri
addikt
válasz Lézerparaszt #2429 üzenetére
Nekem nagyon bevált. Bár én nem vagyok egy TV fanatikus, ha bekapcsolom és szép képe van, akkor én már elégedett vagyok.
Egy hibát viszont nekem is produkál időnként. [link]
Ha konkrétan megírod, hogy mire vagy kíváncsi, akkor szívesen válaszolok.
21 éve a Prohardveren! ™
-
VateRicsi
aktív tag
válasz Lézerparaszt #2429 üzenetére
Szia!
Nekem is 5500-as van, csak ajánlani tudom. A 2D->3D-től tévénézés közben nem kell sokat várni, de mondjuk a Bad Company 2 dzsungeles pályáinál nagyon szépen kihozza a térhatást. Ezen kívül pedig mindent tud a tévé, az SBS filmek nagyon jók rajta. Amúgy honnan jött a neved? Nem semmi
[ Szerkesztve ]
Eddig 6 év alatt 388 + 68 pozitív / 0 negatív értékelés: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=vatericsi
-
VateRicsi
aktív tag
válasz Lézerparaszt #2438 üzenetére
Elég a tévén átkapcsolni, de csak jobb minőségű Half-SBS vagy SBS filmeknél van értelme. Letöltöttem pár állítólag 3D-s divx-et és csak szellemképek voltak bennük. Gondolom magenta-cián szemüvegekhez készültek. Szóval normális felbontású (BluRay) SBS filmeket ajánlok. Különösebb lejátszó sem kell, mivel a két képet egymás mellet bármilyen szoftver meg tudja jeleníteni, a tévé meg majd összerakja egy képpé.
Eddig 6 év alatt 388 + 68 pozitív / 0 negatív értékelés: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=vatericsi
-
Kroni1
veterán
válasz Lézerparaszt #2521 üzenetére
Ez most Blu-Ray iso? Arcsoft TotalMedia Theatre?
-
Kroni1
veterán
válasz Lézerparaszt #2525 üzenetére
a 3-assal próbáld ha lehet, az 5-ös nagyon instabil..
-
Kroni1
veterán
válasz Lézerparaszt #2529 üzenetére
Akkor ez most egy eredetileg 3D-s film, vagy egy 2D-s film amit 3D-ben akarsz nézni? mert ha 3D-s akkor a MediaTheaternek vinnie kéne... Melyik TV-d van amúgy?
[ Szerkesztve ]
-
Kroni1
veterán
válasz Lézerparaszt #2532 üzenetére
És nincs a menüjében valami olyan hogy 3D-be kapcsolás? Fura, mert mintha a filmmel lenne akkor a gond.. Legalábbis nekem úgy tűnik.
-
GEO001
aktív tag
válasz Lézerparaszt #2534 üzenetére
Persze hogy nincs. Az a BD film alapból szekvenvciálisan jeleníti meg a 3D-t. A menü az elején felkínálja a választást (2d vs 3D).
"Az élet csak egy pillanat. De ez a pillanat elég, hogy örökkévaló dolgokat cselekedjünk..." - E. Bersot
-
PLaci58
addikt
válasz Lézerparaszt #2547 üzenetére
Nem kell a hdmi-t cimkézni? Talán be lehet állítani a PC-t mint forrást.
Az Opciók menüben nincs olyan, hogy Bemenet cimkéje?[ Szerkesztve ]
"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
PLaci58
addikt
válasz Lézerparaszt #2549 üzenetére
Azt csak a gyártó tudhassa
Olvastam valahol, hogy átváltja a bemenetet és kikapcsol minden felesleges dolgot, de fogalmam sincs, hogy miket.."Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
Kroni1
veterán
válasz Lézerparaszt #2549 üzenetére
Igy tudja h pcrol kap jelet es arra optimalizalja a kepet.. igy kell hagyni.
-
Kroni1
veterán
válasz Lézerparaszt #2552 üzenetére
Hdmi1 a legokosabb altalaban, pct arra kell sztem dugni mindenkepp!
-
törölt tag
válasz Lézerparaszt #26782 üzenetére
Olyan zavaró a késleltetés?Szerintem ne foglalkozz vele, az esetek döntő többségében észrevehetetlen a dolog.
-
törölt tag
válasz Lézerparaszt #26784 üzenetére
Én elsősorban monitornak használom és nem foglalkozom az input lag értékekkel Játéknál sincs semmi zavaró még ha nem is "játék" módban van a TV.
-
törölt tag
válasz Lézerparaszt #26786 üzenetére
A HDMI bemeneteket nem lehet átnevezni játékgépre?Amennyiben nincs beállítási mód és a másik bemenet is ennyire használhatatlan játékra ,akkor az nagy pech,bár én továbbra is kételkedek benne,hogy ezt a jelenséget a TV panelja okozná,pláne ilyen mértékben.
-
törölt tag
válasz Lézerparaszt #26788 üzenetére
MHL - Mobile High-definition Link ,elsősorban okostelóra ,tabletre. HDMI ARC - Audio Return Channel, lehetőség a HDMI kábelen keresztül visszafelé, a külső erősítő vagy házi mozi rendszer irányába hangsáv továbbításra.
-
huncutka1029
addikt
válasz Lézerparaszt #26788 üzenetére
a vga vezérlődben állítsd át a képfrissítési frekit 24HZ re, mert alapból 50 vagy 60 Hz-en megy ki a jel a HDMI.re a számítógépből.
Ha a tv info sávján megnézed, látod a közölt felbontást, és a képfrissítést.
24HZ-en nem lesz lassított felvétel jellegű
A bemeneti cimke "átnevezése után olyan nincs hogy ne változzon semmi, mert pc vagy játékgép módban, ikapcsol minden képjavítót.
PL:
true motion, ha a van, valósághű mozi, dinamikus kontraszt, stba női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
Lézerparaszt
őstag
válasz Lézerparaszt #57083 üzenetére
Közben sikerült rájönni hogy a videókártyával van a baj, ami HDMI-n nem támogat csak 30 hz-et. Ha erre jár egy admin akkor akár törölheti is a HSZ-t. Bocsi a zavarásért
A játék nem játék! Hypperkarma#2958
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest