- Sweet.tv - internetes TV
- Windows 10
- Proxmox VE
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook és Messenger
- AliExpress tapasztalatok
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- DIGI kábel TV
-
IT café
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shingen
addikt
válasz plaszy #35870 üzenetére
Szia!
" A FULL HD-s .mkv-k nem tetszenek neki, kiírja, hogy nem megfelelő formátum. "
wifin küldted a TV-re vagy a vinyot rádugtad a TV HDD in usb portra és a media player írta ki?Ha esetleg lesznek még tapasztalataid a közel jövőben légyszi oszd meg velünk, mert többen gondolkodunk ezen típus Tv vételén csak a 42"-osba.
Köszi
風林火山
-
OldMike
őstag
válasz plaszy #35879 üzenetére
A PC-n Win7 van? Abban a Windows Media Player működik DLNA szerverként, viszont az nem ismeri az MKV formátumot. A tévé hiába tudja, a szerver oldalon is tudnia kell. Ezért ajánlotta valaki a serviio-t, de hasonlóan jó lehet a Nero MediaHome4 Essential DLNA program, amit az LG honlapjáról le lehet tölteni. Ezek, meg egy sor más program kezeli az MKV-t is.
42LM660S
-
plaszy
őstag
válasz plaszy #35893 üzenetére
Nero-val talán jó lesz. De az elején kiírta, hogy...Lejátszási hiba esetén próbálkozzon vezetékes hálózattal...de azóta megy folyamatosan, akadás nélkül.
Viszont itt hogy lehet beletekerni esetleg? Mert a távirányítóval nem engedi.
[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
-
törölt tag
válasz plaszy #36514 üzenetére
Persze hogy nem mindenki multimilliomos ( bár egy 50"-55" TV vétele azért nem egy elérhetetlen dolog).Mindenesetre teljesen igazuk van azoknak akik jelzik,hogy 2.5m ről egy 32" képátló nézéséhez nem árt kibérelni a Hubble űrteleszkópot,hogy valami látni is lehessen belőle. Kis pénz-kis TV-kis nézési távolság.Kocsiból is lehet venni Velorexet-Suzukit-meg BMW-t is.Attól még nem erény,ha egérmozit kilométerekről néz valaki.
-
farkas-j
őstag
válasz plaszy #36531 üzenetére
Ezt a vakulás dolgot nemigazán értem Ha arra gondolsz, hogy a közeli TV nézés árt a szemnek, akkor lehet, hogy egy kicsit tévedésben vagy. Ez igaz volt a hagyományos csöves (CRT) készülékeknél, mert ott némi ártalmas sugárzás valóban kilépett a képernyőről, mivel az elektronágyúval bombázott fluoreszensz réteg nem 100%-ban nyelte el az elektronokat. Azon egy részük áthaladt, ami így a szembe is bekerült. Az LCD készülékeknél, különösen a LED háttér-világításúaknál ettől egyáltalán nem kell tartani! (Most nehogy valaki belém kössön a CFR csöves háttérvilágítás miatt! A csövekből elvileg nem léphet ki káros pl. UV sugárzás, de nyomokban azért mérhető, bár ez olyan rendkívül csekély mértékű, inkább a nullához konvergáló, hogy az élettani hatása egyenlő a nullával. Éppen csak nagy érzékenységű erre specializált műszerrel kimutatható. Ez igaz a háztartási neoncsövekre és kompakt fénycsövekre is. Ennél a környezetből minket érő háttérsugárzás is nagyobb.)
A TV ill monitornézés viszont valóban fáraszthatja a szemet, mivel folyamatosan azonos távolságra kell fókuszálnia. Ráadásul felmerülhet a szem kiszáradásának veszélye is, a pislogások számának csökkenése miatt. Na jól elkanyarodtamSegédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
Zirowe
nagyúr
válasz plaszy #36715 üzenetére
Ha a magos szinkronos, akkor azzal nincs gond, nalam ment hetvegen dlnan.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
-
opeter70
senior tag
válasz plaszy #43521 üzenetére
Köszi!
Közben utánanéztem a másik kiszemeltemnek a 42LA660s-nek, de az már lényegesen eltér az LB650-től.
A leírás szerint nem Direct, hanem Edge LED-es, 3D-ben pedig polalizált helyett FPR technológiát használ (bármi is legyen az ).
500 Hz MCI helyett csak 400...
Szóval laikus legyen a talpán, aki kiigazodik a sok paraméter között.
Most már meg vagyok zavarodva, mint csecsemő a tolpess bárban.
Asszem maradok az eredetileg kinézett LB650-nél, vagy esetleg az utána ajánlott LB671-nél.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz plaszy #64111 üzenetére
Még a cikket nem olvastam teljesen végig, de kíváncsi vagyok rá.
Ami a saját LG 32LF632V tévémet illeti - a Sony-ról most nem beszélek, mert az két szobával arrébb van - beállítottam rajta az 5GHz-es WiFi-t is utólag. Előbb LAN porton kötöttem össze a TP-Link Archer C5-tel, de utána eszembe jutott, hogy két eszköz van ami tudja a lakásban az 5 GHz-es WiFi-t, az egyik az új LG tévé a másik a majdnem 3 éves Sony. Szóval most az LG kábelesen is és WiFi-n is kapcsolódik az Archer C5-höz, a Sony pedig csak LAN kábellel.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest