Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz RootRulez #93343 üzenetére
UPC-s SetTop box volt rákötve - sajnos az kiütheti a HDMI-t, rossz a földelése, engem is megrázott egyszer a burkolata, akkor vettem földhurok leválasztót, azt kell használni vagy inkább CI-kártyát.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz RootRulez #93341 üzenetére
Sajnos ilyen előfordul, esetleg egy gyári visszaállítás hátha segít. Volt áram alatt a HDMI ki/be csatlakoztatva?
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Stevenstyle
senior tag
válasz RootRulez #58922 üzenetére
Ha nem fontos a 3D, akkor én inkább a 32LF630v-t ajánlanám helyette. A 3D-t leszámítva minden tekintetben jobb vétel. Szerintem!
Hozzáteszem tapasztalat még kevéske van vele a fórumon, de ismerve az LB650 gyenge pontjait, én jobban hajlok az LF630v felé, ha kell a 3D, akkor az LF650 felé.
Beni2360: LB730 viszont nincs 32"-ban
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz RootRulez #58922 üzenetére
LG 32LB650V ha már ezt a típust választottad. [link]
Azért én inkább az LB731-st választanám sokkal de sokkal jobb.
[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Zsmester89
őstag
válasz RootRulez #46929 üzenetére
Igen, tud.
----------------------
Végigolvastam 140 komit és amit mindenképpen leírnék:
1. Miért ajánlgatjátok a 650-est, mikor az a legalja, minimális ráfizetéssel ott van a verhetetlen áron kapható 671-es, ami lényegesebben jobb képet produkál
2. A sima mkv 3D lényegesen rosszabb, mint a 3D BD ISO úgy a 3D hatások, mint maga a képi világ is
3. Én viszont úgy tudom, hogy a ps4 nem eszik semmit másoltanA "Hogyan lehetsz milliomos?" c. könyvet egy csomagban árusítják a BTK-val.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.