-
IT café
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TommyGun
őstag
Figyi én utánvéttel vettem, postára kihozták elmentem érte, ott kifizettem, onnantól az LG állja a gart, ha kihozzák akkor nagy baj nem lehet, max ha a 14 napos dolgot igénybe akarod venni.
@más
Aggasztó hogy sehol nem kapni MR650A-t, ha valahol épp felbukkant akkor meg 15k vicc azért...
[ Szerkesztve ]
"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."
-
TommyGun
őstag
A postán korlátozottan, én kivágtam a tetejét és belenéztem hogy TV van e benne....de kirpóbálni OFC nem lehet ott.
"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."
-
TommyGun
őstag
asszem 5 nap volt, közte egy hétvégével, de én posta pontra kértem, mer ott én döntöm el mikor megyek érte, a nagyposta meg este 8-ig nyitva van nálunk és 5 percre volt így nekem kényelmesebb vót hogy nem kell alkalmazkodni...
-
stemplar07
őstag
[link]
Én is ma csináltam meg a reget az 5 évért .. (65SJ850V)itt a link ahol lehet az ott felsorolt modellekre 5 év garit kérni, de én utána kaptam egy mailt, hogy sikeres a regisztráció . A normál regisztrációnál csak 2 évet dob fel , ez a nov8-dec31 -ig vásárolt 2017-es LED/Oled típusokra adja az LG csak az ott felsorolt 8 disztribútornál .
Azért ennyi pénzmagért egy kva HDMi 2.0 kábelt tehettek volna bele ..
Más : Fekete alapon fehér p. stáblista ghost körülötte, a film induláskor , vagy a HDR logó megjelenésekor ugyancsak fekete háttéren sávban lefelé besugároz , de csak az ilyen utólag rátett logóknál venni észre, amúgy pl : a extra széles vásznú filmeknél a felirat teljesen korrekt a fekete alapon , a tesztképeken sincs semmi világos beszűrődés ..sem film közben sem , gyönyörűek a HDR10 60fps/Dolby Vision eszt videók is rajta .
Azért a saját video playere elég alap.. ennél sokkal többet nyújt pl. egy Himedia Q10Pro-n a látvány HDR10-ben BD-n :-) ezen a kijelzőn .[ Szerkesztve ]
-
stemplar07
őstag
Én most azt csináltam, hogy a két legutolsó szakértői beállításból csináltam egy esti fényhez, és egy nappali fényhez való beállítást és ez így ha minden kimenetre állítod azok megmaradnak, azt nem tudom , de remélem áramtalanítás után is megmaradnak .
Amúgy a képe nagyon szép és a felbontása olyan ,hogy akár egy méterről is nézhető HDR10-ben 60FPS-ben :-)
-
stemplar07
őstag
A Q30 tól Q10-ig így akartam írni :-) 30-50 )) HiMedia Q30 : 34 900 Ft alap lejátszónak ez sem rossz egy alap videókártya áráért ..( és akkor nem kell egy erőművet építeni sem köré, próbáltam már pár HTPC ..problémásak ) Imprex Engine 2.0 PQ nagyon jó , vacakabb MKV-k esetén javasolt legalább annyira hatékony , mint a Popcorn/Dune VXP képjavítója , de ezt a Dolby és a HiSilicon hozta össze ,BD FHD/4K esetén ki kell kapcsolni .
HiMedia Q30
[link]
Operációs rendszer: Android 7.0
CPU: CPU: 2 GHz-es HiSilicon Hi3798C V200, 4-magos Cortex A53 (adatlap...)
GPU: Mali-450 (OpenGL ES 2.0/1.1, OpenVG 1.1)
Képjavítás: Imprex Engine 2.0 PQ
RAM: 2 GB DDR3
ROM: 8 GB eMMC Flash
Hálózati interfész: 10/100 Mbit ethernet, 802.11b/g/n belső wifi
Fogyasztás: kb. 6–8 Watt
Tápellátás: 5V/2A
Méretek: 160×27×125 mm
Súly: 1,2 kg
Bootolási idő: kb. 21 másodpercTámogatott színterek és színmélységek: RGB444 8 és 12 bit, YCbCr444 8 és 12 bit, YCbCr422 8 és 12 bit, YCbCr420 8 és 12 bit - SDR, HDR10
Támogatott fps értékek: 23,976 / 24 / 25 / 30 / 50 / 60
Támogatott videókodek: H.256/HEVC, H.264, VC1, MPEG4, MPEG2, VP9, VP8, VP6, AVS (250 Mbps-ig), 2D/3D BD ISO, BDMV mappa - alkalmazástól függ.
Támogatott audiókodek: alkalmazástól függ, de valamennyi létező SD és HD hangsávformátum továbbküldése és sztereó lekeverése (PCM, Dolby Digital, DTS, Dolby Digital Plus, Dolby TrueHD, Dolby Atmos, DTS-HD MA, DTS:X)
Javasolt médialejátszó-szoftver: KODI, Media Center (előre telepítve)
Csatlakozók: 1×USB3.0 host, 2×USB2.0 host, 1×SD/MMC kártyaolvasó (akár 128 GB-ig), 1×HDM2.0a, 1×10/100 Mbit erthernet, 1×kompozitvideó, 1×sztereó analóg hang, 1×optikai digitális hang, 5V DC tápbemenet.
Tartozékok: Q30, HDMI-kábel (2.0), infra távvezérlő, 2 darab AAA elem, külső 5V-os tápegység, magyar nyelvű üzembe helyezési útmutató.
[ Szerkesztve ]
-
laktop
tag
Szia!
És a felvételről tudsz valamit mondani?
Időközben letöltöttem a TV webes használati útmutatóját, amiben ezt írják:
Felvétel közben lehetőség van más, tetszőleges csatorna nézésére vagy a készülék egyéb funkcióinak használatára. (Ez a funkció csak bizonyos modelleken és bizonyos országokban elérhető.)
Konkrétan ez a TV Magyarországon tudja ezt Digi-vel?"- Mennyire vagy túsz? - Sörhöz hozzáférsz?"
-
stemplar07
őstag
2 hónapja használom a Q10pro t , ezért merem ajánlani , szebb a képe mint az előtte két évet használt Pocorn A410 nek ..egy hibája van csak hogy 3D ben nem kadencia helyes ..de ez már úgyis okafogyott ..aki a Kodit szereti (én nem) annak különösen jó ..én a saját media playerével használom . Olyan formátum még nem volt amit ne vitt volna(kivéve a Dolby Visiont) . Sokkal szebb képet ad mint a 65SJ850 saját lejátszója .
-
stemplar07
őstag
Az Emag nem egyértelmű ..vesz az importőrtől is , és szürkén is hoz be.. Szériaszám alapján tudják az LG nél h melyik forrás , tehát az 5 évet nem biztos, hogy megadják..(pl a Samsung az ott vásárol cuccokat a +1 év garihoz sem fogadja el)de vevöszolgálatot kell felhívni , h Emag ha ott van (márpedig ott van) az öt év ajándék gari listán ..akkor most mi a helyzet .
-
stemplar07
őstag
Elég sokat nézegettem én is.. hisz egy Popcorn A-410-et váltott le.. de sajnos a Dune/Popcorn 4k-s változatai, nem (!) HDMi2.0a-s és előbb utóbb zsákutca (10bit/HDR10/60FPS stb) , emellett rohadt lassúak, betöltés, menü stb... Egyre több full BD jelenik meg orosz barátainknak,, köszönhetően 50-100Gb iso/BDW könyvtárban amit a TV nem tud mountolni ..A Zapitti még jó készülék, de még drágább , az olcsóbb andridos boxok..hááát annál a sajátja is jobb az LG tV-n ..
Ha nincs szükséged : A/C wifire, Gigabites lanra,Belső wincseszter házra, stb akkor a Q30 is kiváló . (és a Himedia magyar supportos és garis , ami nem mindegy ..)
a Q30 ráadásul egyből Android 7.01-el jelenik meg és OTA-n frissíthető ,a Q5/10 pro-k 5.01-ig OTA-n és e felett pendrive ról frissíthetőek 7.0-ra és ezentúl is , ez kicsit macera, de 5 perces történet ..
[ Szerkesztve ]
-
gago1975
őstag
Szia.
Mint írtam, "nem megbántva senkit de".
Te szerencsére meg vagy elégedve vele, nincs vele bajod és hidd el, jobb lenne ha ezek a felsorolt problémák nem lennének.
Én is nagyon meg vagyok elégedve a 670-es típussal, de van ennél nem olyan sokkal többért jobb.
Most már én is másként döntenék.Ő tanácsot kért, én pedig válaszoltam, tanácsot adtam. Én még 1x nem megbántva senkit.
Nem kell személyes bántásnak venni mert felhívod a figyelmét a panaszokra.
Azokra a panaszokra amikről itt a forum társak beszámolnak, megosztják a véleményüket, tapasztalataikat.Egyébként egy 55UJ670-es csak 245K,
55UJ701-es 270K,
Egy általa kérdezett 55UJ6307-es 210K.
A te általad választott 634/635-ös : 220K.Szerinted egy jobb, több extrákkal rendelkező, szebb képmegjelenítésű tv nem ér meg esetleg 20-30K-val esetleg 60K-val többet?
Persze pénztárca függő, de szerintem ha megteheti akkor miért ne vegyen jobbat?
Predator Helios 700 i9-10980HK RTX2080s 8/64GB RAM,OLED77C32,Marantz AV7705+MM7055x2db,Focal Aria 936+Aria CC900+Aria 926, Dome Flax ATMOS® 4db,SVS SB3000x2,Oehlbach nf214 Sub 3-400,QE3280,Oehlbach XT-SL500
-
stemplar07
őstag
Beleolvastam :-) háát 80 dodóért nem sok de... milyen a képe ? az nem mind1 ugye , mert volt Dune HD prom,Popcorn A400/410 és a Himedia videóprocija az dedikált Dolby/Hisilicon (Huawei) , tehát biza meg kéne nézni egy tv-n , és supportod, frissítésed sincs egy Q30 árából ..Ha meg nem szebb a képe mint az LG saját videó kártyájával, akkor mi értelme ?
A Himedia.hu-n zárt fórum van termék támogatással, regisztrációs kártyával stb .. ahogy én olvasgattam ott , sokan jöttek Dune/Popcornról , ahogy én is , úgy más is ,használom projektorral is, na ott 100"-on előjön az igazság :-)
[ Szerkesztve ]
-
stemplar07
őstag
Az a baj ,helyzet lehet észre sem veszed , nem vagy érzékeny rá , az összes UJ/SJ sorozatra jellemző , persze ha a helyi sötétítést kikapcsolod azonnal meg szűnik ez a dolog.. és Csak széles vászonnál vagy nagyon sötét jeleneteknél lehet észlelni ahol hirtelen van egy világos rész ..
Az Rtingen,, leszarozták a local dimming képességeit,(UJ/SJ) bár meg sem említik,ha kikapcsolod , akkor teljesen megszűnik ... de ez akkor sincs rendben .. -
stemplar07
őstag
-
JordyG
tag
Neked is köszönöm a segítséget.
Euronics-ban vettem, ami benne van az akcióban.A visszaigazoló e-mailt meg is kaptam. Ki is nyomtattam, el is mentettem több helyre, de mégis a papír a biztos, mert a számlával együtt elraktam, és együtt van, ha szükséges (remélhetőleg nem lesz) akkor nem kell külön keresni.
Nyilván nem ugyan az, mint a normál 2 éves gyártói garancia, de a semminél azért több, főleg ha a regisztrációnál nem fáj többe, és egyéb macerával sem jár, csak pár kattintás.
(amit a mailben leírtak, számomra kielégítő, a három további évre, főleg úgy, hogy az Euronics-os fazon rám akart tukmálni ilyen olyan biztosítást, meg egyéb plusz pénzért... ami mint már sokszor kiderül, sok esetben semmit nem ér... )Viszont a be regisztrációs oldal, közvetlenebb is lehetne, illetve sokkal pontosabb, az elérhetősége, mert ahogy én sem, úgy más se találja meg a normál mód. De ahogy látom egyébként se feltétlen naprakész az oldal, mert másik linkről a TV oldaláról, meg 3-4-5 több évvel korábbi akció érhető el, ami nyilván már régen nem él. Így nincs nagyon megkönnyítve, amit valószínűleg nem is vesznek olyan sokan igénybe, lustaságból, egyéb. Hát még így, hogy megtalálni sem könnyű.
Ezért is itt kérdeztem inkább, hagyva az LG segítőjét, mert érdemleges választ nem kaptam tőlük..Még egyszer, mindenkinek köszönet a segítségért.
-
OPiiPO
veterán
"De ugye mindegyiknél regisztrációkor meg kell adni a bankkártya adatokat, tegnap ki akartam próbálni, de ez nem tetszett,"
- én évek óta PayPal-t használok ilyen esetekben (meg kb. minden netes vásárlásnál), és tökéletesen bevált."Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
gago1975
őstag
Szia
Csak ez nem jó a 2017-es LG-hez, nem kompatibilis vele.
Arra csak az LG AN-MR650A jó, a sima 650-es nem.
https://edigital.hu/kellekek/lg-mr650-magic-motion-taviranyito-uh65-uh63-p443776
[ Szerkesztve ]
Predator Helios 700 i9-10980HK RTX2080s 8/64GB RAM,OLED77C32,Marantz AV7705+MM7055x2db,Focal Aria 936+Aria CC900+Aria 926, Dome Flax ATMOS® 4db,SVS SB3000x2,Oehlbach nf214 Sub 3-400,QE3280,Oehlbach XT-SL500
-
gago1975
őstag
Szia.
Amiket itt belinkeltél képeket azok sajnos nem jók.
Ez mind átverés. A te érdekedben mondom, hogy ne ajánlgasd ezeket mert sokan fognak rád haragudni.
Megveszik sokan és utána csak nyűg a visszaküldés. Nem beszélve róla, hogy a szállítást oda-vissza ki kell fizetni.
A Sugár Euronics-ba az egyik eladó egy nap alatt eladta az összes 5xdb bennlévő 650-est mondván, hogy ez kell nektek címszóval mert ez való a tv-tekhez.
Nem gondolhatod, hogy volt balhé rendesen amikor visszavitték az összeset. Tudom, mert az egyik bizti őr haverom ott dolgozik. A kis srácot majdnem agyon verték (bár megérdemelte volna).
Állítólag miatta az összes vásárlót ráfizetés nélkül kártalanították egy 650A-val.Nem az a gond a sima 650-es típussal, hogy nem tudod a tv-t a gombokkal vezérelni, hanem az, hogy a kurzor nem jelenik meg.
Amíg nem vettem meg én se az eredeti 650A-t addig én se a hozzáadott faék távirányítóval használtam
Ezzel:hanem a 2011-es LG tv-hez adott régi világítóssal ezzel:
Ami fontos.
A régi távirányítókkal lehet az új tv-ket vezérelni csak nem minden funkció működik rajta, vagy nem úgy.
A sima 650-es valamilyen szinten (csak a gombokkal) tudja vezérelni a tv-t csak a kurzor nem jelenik meg, ezáltal nem mozog a képernyőn.1. A 2017-es modelleken nincs 3D kapcsoló mint ahogy ezen a képen mutatják.
2. Hiányzik róla a Netflix valamint az Amazon gomb.
3. Az eredetihez nem USB csatlakozóval csatlakoztatod a tv-hez, nem foglal el az így is szűkös USB portokból a távvezérlő.
4. A másik belinkelésed bal oldalán egy eredeti 650A- van a jobb oldalon pedig egy 2012-13-as LA LB verzióhoz adott távirányítót látsz. Honnan tudni? A 3D nyomógombból, és a design ból.Predator Helios 700 i9-10980HK RTX2080s 8/64GB RAM,OLED77C32,Marantz AV7705+MM7055x2db,Focal Aria 936+Aria CC900+Aria 926, Dome Flax ATMOS® 4db,SVS SB3000x2,Oehlbach nf214 Sub 3-400,QE3280,Oehlbach XT-SL500
-
scream24
senior tag
Biztosan jók ezek a távirányítók, a megfelelő tévékhez. De sokan a mostani tévéhez, tehát a 2017 modellhez vennének. Amiket itt látni azok nem jók. Nyilván aki ilyet vett annak vagy 2016-os készüléke van, vagy megelégedett a korlátozott használattal. Nézd át ezt a két oldalt, főleg a kompatibilitási listát.
AN-MR650
AN-MR650A[ Szerkesztve ]
Minden csoda két napig tart. Régebben még három napig tartott, de azóta felgyorsult a világ.
-
gago1975
őstag
Szia.
Nem kell.
Most néztem meg. Ha hűséget kötsz akkor még 130K val olcsóbb. Csak már vagy 2 hete nincs nekik.Elhozhatnád 399K ért minden kötelezettség nélkül.
Csak én inkább 60"-os 7507-est vennék ugyanennyiért vagy SJ810-est +20K ért máshol. MM vagy edigital[ Szerkesztve ]
-
őstag
Köszi, magyar oldalakon néztem eddig, de akkor marad az ebay. Amúgy az első linken szereplő az más típus, ahogy korábban is írták ebben a topikban, más a gombkiosztás is. A tévém sincs ott a kompatibilis modellek között, hiába látszólag ugyanaz a típus. Ez lesz a jó.
The Amiga, Born a Champion
-
törölt tag
Üdv!
Én nem tapasztaltam ilyen rendellenes hangot, esetleg próbálkoztál polaritás váltással? Talán segíthet, ha fordítva csatlakoztatod a hálózati dugvillát. A régebbi tv-mnek földelt csatlakozása van, ennek már csak két pólusú. Egy ups-t is beiktattam elé, mert nem szeretem félbehagyni a filmet azért mert áramszünet van.
Az kivédi a feszültségtüskéket is, amik amortizálják a tv tápját.
A csatornalista szerkesztés tényleg elég macerás. Nekem digi sat van, nem lehet szolgáltatóra keresni mint a kábeltévénél. Mondjuk én nem tudom, hogy kell csinálni ezt az usb-s megoldást. Az első csatornakeresés után kiválogattam és sorba raktam a működőket, ami időigényes. Viszont egyszer kell megcsinálni, azután csak akkor kell foglalkozni vele amikor változtatnak a csatornakiosztáson. Az már nem olyan nagy macera.
Az usb perifériákhoz nem tudok szólni, mert nem használok ilyesmit. Amit tapasztaltam, hogy szinte bármilyen vezetékes vagy rádiós egérrel elboldogul. Nekem még magic távirányítóm sincs, remekül elboldogulok a fapados távkapcsolóval.[ Szerkesztve ]
-
scream24
senior tag
Miért nem jó neked a beépített bluetooth? Símán összepárosítottam egy Sony SBH20-al, korábban írtam róla.
Az ajánlottakból biztosan. Érdemes usb 3.0-ást nézegetni időtállóbb , ez egy elég jó áru darab, sok panasz nincs rá: WD Elements 1TB
Itt nézz szét, olvasgass: Külső merevlemezek
Ha netán hentereg otthon egy laptopvinyó, akkor csak egy külső házat kell venned, úgy még olcsóbb.Személy szerint amióta a vhs kikopott, én nem rögzítettem semmit. De nyilván csak olyan minőségben tudja rögzíteni amilyenben a készülékre érkezik, azt is tömöríti, gondolom nem veszteségmentesen. Tehát ettől nem kell tartanod.
Minden csoda két napig tart. Régebben még három napig tartott, de azóta felgyorsult a világ.
-
scream24
senior tag
Biztosan átsiklottam felette. S azt gondoltam az újabb készülékkel nem megy a kékfogas kapcsolat.
Nem ismerem az általad felhozott típust, de ez nem pont fordítva működik. Hogy külső forrásból pl. mobil tudjon fájlokat fogadni bluetooth-on? Nem hinném, hogy kiküldené a hangot pl. egy fülesnek. De , mint írod hamarosan megkapod, s kiderül.Minden csoda két napig tart. Régebben még három napig tartott, de azóta felgyorsult a világ.
-
dave0825
őstag
Nekem Jam Audio Transit Lite-om van, az sem nagy márka szerintem, de azt megtalálta rendesen. Néztem előtte Bluedio-t is, akkor jó, hogy nem azt vettem. Keresésre tettem mindkettőt, a fejhallgatót is, és a tv-t is, és megtalálta hamar. 65UJ7507-em volt.
Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
-
Müszi
senior tag
Üdv neked!
Nálam simán kapcsolódik az UJ701V az Arctic füleshez.
-
ftamas0201
senior tag
Így van. Egy internet hálózaton kell lennie a cuccosnak. Telefon wifin és tv akár lan akár wifin keresztül és egy routerhez kapcsolódjon minden. Akkor elvileg nem lehet gond.
Említetted hogy előjött a párosítás menü, TV-re írj be mondjuk négy nullát, akkor a telefonon is meg kell jelenjen. Nem biztos hogy először a telefonon kell feljöjjön a párosítás aztán a tv-n és nem is biztos hogy automatikusan generál. Nem emlékszem pontosan hogy működik ez mert csak egyszer csináltam de ezeket azért érdemes kipróbálni.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen NAS-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hálózati / IP kamera
- Azonnali játékos kérdések órája
- DIGI kábel TV
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest