Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Mikrotik routerek
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Vivaldi (böngésző)
- Netflix
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazon
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- TP-Link WR1043ND router
-
IT café
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
luckyman
aktív tag
válasz #94529552 #67390 üzenetére
Á, már azon is túl vagyok, nem változik semmi. Smartshare-nél nem volt ilyen. Még arra is gondoltam, miután nem nézek feliratos filmeket, ezen meg égetett felirat volt, talán az kavart be. Történetesen az A...o 2 című hazai alkotás dvd ripjéről van szó, annak is az első néhány percéről, aztán kikapcsoltam. Valaki megnézhetné, hogy a szóban forgó remekművel neki is csinálja e?
[ Szerkesztve ]
-
huncutka1029
addikt
válasz blakey #67395 üzenetére
2011- óta van LG lapos tv-m több is.
Már akkor is tudták a passtrough 5.1 et. Azóta is működött minden általam kipróbált, beállított modellnél.
2011-ben még a DTS- nem szólt saját hangszóróján, de már azt is tovább engedte butítás, dekódolás nélkül.
Miért változtatnának negatív irányba ezen?
Ismersz olyan konkrét tipust, ami nem enged át optikán, a korábban leírt beállításokkal?
digitális hang kimenet--> Auto
Digitális hang --> auto állásban?(#67396) aram01
Laposon tuti jók a beállítások?
tudja az 5.1 kodeket?
A tv nem módosít, cak átenged, ha 5.1 forrást kapna, azt is küldené tovább.
Nézd meg az audio drivered beállításait![ Szerkesztve ]
a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
blakey
titán
-
törölt tag
válasz aram01 #67382 üzenetére
Amikor váltasz a tévén külső hangszóróra, a digitális hangkimenetet átraktad automatikusra?
blakey Az LG tévéken átmegy az 5.1-es, ez nem lottó, igaza van olasz kollégának.
Nem mindegyiken. Típus? Mondjuk ez semmire nem bizonyíték.krezna Ajánlott a 652V. Hasonló a sebessége a sony-hoz, 3D-ben sztem meg sokkal jobb az LG. De vannak videók, tesztek, vagy nézd meg egy üzletben.
[ Szerkesztve ]
-
krezna
tag
Sziasztok!Tv vásárlás előtt vagyunk. Nagyon Sonyra akarnak beszélni,vagy az Lg50lf652v-re.Nem szeretnék 200ezer fölé menni,de a nagyfiam miatt a 3d-ről sem akarok lemondani.Az Lg ajánlott,vagy felejtős,átlagos használathoz,illetve a smart resze mennyire gyors,vagy szenvedős.Köszi előre is
Forza Milan!
-
blakey
titán
válasz olasz69 #67387 üzenetére
Amúgy milyen külső forrással játszód le amin nincs optikai kimenet?
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
törölt tag
válasz Csaba821023 #67345 üzenetére
Egyértelműen LG 43LF590V-t érdemes, de hol adják 112.000Ft-ért?
TBMC: Párosítani kellene a Magic-et a te tévéddel is, valószínű hogy nem kell adapter, mert tudja a Connexion Bluetooth (Sound Sync Wireless)-t.
luckyman Kapcsold ki a kép menüben a helyi sötétítést, kép beállítása>további kép beállításoknál, vagy vedd alacsonyra. Vagy a Haladó1 kép módot állítsd be minden forrásra, ahogy neked jó.
[ Szerkesztve ]
-
aram01
nagyúr
válasz blakey #67385 üzenetére
Nem ruházok be ilyesmire, nekem az átalakítók "időzített bombaként" operálnak, sejtem hogy ez az én hülyeségem de így gondolom. beáldoztam egy 64 GB-os ssd-t majd azt használom egy darabig amíg nem veszek nagyobb pen-t
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
olasz69
senior tag
válasz blakey #67385 üzenetére
"ha HDMI-vel csatlakoztatod a tv-re, akkor mi a túrónak kell a tv-ből kivezetni a hangot amikor e lejátszóról is mehetne?" pl azért mert az erősítőmön nincs hdmi! Csak optika!
(#67383) direwolf
Természetesen minden külső forrásomat Hdmi-vel /scart-al/ csatlakoztatok az LG tv-hez és a többcsatornás DD5.1-et az optikai kimeneten keresztül az erősítőmbe! És szól az összes hangszóróm és ki is írja ,hogy DTS illetve Dolby Digital 5.1.[ Szerkesztve ]
A bank egy olyan hely, ahol pénzt adnak neked kölcsön, amennyiben bebizonyítod, hogy nincs rá szükséged.
-
blakey
titán
válasz olasz69 #67381 üzenetére
Külső forrás esetén ami digitális hangot tud az már csatlakoztatható közvetlenül az erősítőbe. Namost, ha HDMI-vel csatlakoztatod a tv-re, akkor mi a túrónak kell a tv-ből kivezetni a hangot amikor e lejátszóról is mehetne? HDMI ARC-on keresztül is van hang, de azt nem tudom, hogy visszafelé is az érintetlen hang közlekedik. Természetesen a tv "lejátszója" kiküldi a hangot akár 5.1-ben is. Firmwarek között is lehet eltérés, tehát van amelyikben korlátozzák aztán véletlenül nem és utána megint, de régebben is volt olyan, hogy egyik típus tudta, másik meg nem.
(#67384) aram01
A passtrough a saját leejátszójára, tunerére vonatkozik, tehát azzal miként bánjon a digitális kimenet.(#67386) aram01
Én ezt értem, de ez ilyen, DAC-cal, akár HDMI-ből kivarázsolható az 5.1, de ahhoz olyan átalakító kell ami HDMI-ből optikai és koax kimenetre alakít.(#67387) olasz69
Továbbra is értem, a gyártók meg így vélekednek, ennyi.[ Szerkesztve ]
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
-
olasz69
senior tag
válasz blakey #67372 üzenetére
Leírnád ezt a korlátozást,illetve megneveznéd a forrását?
"Külső forrásból a tv csak 2.0-át küld tovább, optikán."
Vagy ennyi "szerencse része " készülék van az LG-k között?
(#67376) huncutka1029Nálad,hogy megy ez a korlátozás?
[ Szerkesztve ]
A bank egy olyan hely, ahol pénzt adnak neked kölcsön, amennyiben bebizonyítod, hogy nincs rá szükséged.
-
TBMC
addikt
válasz Rico45 #67371 üzenetére
Bocsi még annyi, hogy egy ilyen esetleg nem lehet jobb lenne?
link: http://www.aqua.hu/tp-link-tl-wa901nd-300m-wireless-accesspoint-108917.htmla jelenlegi asus routerem ACkent kapcsolódik a t-online routerhez. tehát tudnám a jelenlegi AC-t is ezzel az AC val bővíteni?
[ Szerkesztve ]
-
Raz3r
tag
sziasztok!
tudom hogy off mert plazma, de ezt többen olvassátok:
lenne egy régebbi kb 9 éves plazma lg-nk. 42"os. hibátlanúl működött mindeddig.
mostanság jelentkezett olyan "hiba", hogy vibrál bekapcsolás után kb 2-3percig, míg be nem melegszik. ezt követően tökéletesen üzemel. tudnátok segíteni mi okozhatja ezt? -
huncutka1029
addikt
nincs valami más infrás cucc a közelben, vagy nem szórakozik valaki telefonos távírányítóval a közelben?
Nálam pl a rejtett világítás vezérlésbe szól bele a tv táv. Ha halkítok, bekapcsolja, ha csatornát váltok, akkor színt vált. ha nem figyelek, és nem jó irányba állítom...
Ugyanez lehet visszafelé is.De azt mondom, húzd ki a konnektorból 20,
-30 percre, majd csinálj egy "factory resetet" Ha ezután is jelentkezik, akkor szervíz..a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
NEO-7
újonc
Sziasztok.
LG Led TV-nél olyan hiba jött elő a napokban, hogy véletlenszerűen elkezd magától hangosítani egészen a 100-as értékig. Majd elindul vissza a hangerő. Teljesen véletlenszerűen csinálja.
Olyan mintha valaki folyamatosan nyomna egy gombot. A távirányítóból kivett elemek esetén is jelentkezik ez a probléma. Mi lehet a gond??
Csináltam szoftver frissítést is de a helyzet változatlan. -
TBMC
addikt
válasz blakey #67372 üzenetére
igen koszi kozben rajottem nagyjabol fel oraval ezelottt tarsitottam is az en tvmhez, de pl regisztralni nem engedi. lehet ezert kellene az adapter?
ergo regisztracio nelkul nem mukodik a hangvezerles es a mozgaserzekeles.
minden mas gomb/funkcio mukodik hibatlanul.Rico45: koszonom nemsoka el is ugrok a boltba egyert es remenykedek
[ Szerkesztve ]
-
Hofeher
aktív tag
-
blakey
titán
válasz #94529552 #67334 üzenetére
Nem küld, amelyik küldi az a szerencse része. Korlátozás miatt nem megy az 5.1
(#67365) TBMC
Ha van egy MR akkor azt társítani kell a tv-vel, csak utána fog működni, de ha van androidos telód akkor arra is van MR és ingyenes.[ Szerkesztve ]
-
-
luckyman
aktív tag
A múltkori szerencsétlenkedésem a serviio/plex kapcsán azt eredményezte, hogy képtelen vagyok a serviiot úgy újratelepíteni gépre, hogy működjön is ( távoli fülön minden szürke, a könyvtárakat meg üresnek látja a SS ), ezért plex lett belőle. Elméletileg a képet ugyan úgy, ugyan azokkal a paraméterekkel állítottam be, mint SS alatt, de...
...amióta megvan a 671, csak itt olvastam az elsötétedő/kivilágosodó problémáról, én magam soha nem tapasztaltam, vagy csak olyan jól csinálta, hogy nem tűnt fel. Este néztem volna egy filmet, és már az elején olyan zavaróan villódzott, hogy nem is néztem tovább. SS-el ilyet soha nem tapasztaltam. Létezik, hogy a gyári lejátszó más beállításokat kapott? Ez így használhatatlan és élvezhetetlen, és ez azért felettébb idegesítő, mert eddig maximálisan meg voltam elégedve a tévével. -
-
Rico45
őstag
Van egy a másik szobában,és van egy a műhelyemben! Tökéletes !
Annak idején engem is oltogattak abban a topikban ,de megvettem és minden szuper!
"Ne dobáld Tasmakkal a Yaskatirt!"
-
TBMC
addikt
válasz Beni2360 #67361 üzenetére
igen gondoltma a jelerősítőre én is, sőtt ez volt az első gondolatom, de a wifi topicban leoltottak, miszerint ugye felezi a wifi amúgy is kevés sávszélességét.
ezért gondoltam, hogy egy olyan adapter amit fentebb is linkeltek a sracok megfelelő lehetne e esetleg?!
szerk: illetve egy ilyen amit Te is említettél: ez is felezi a sávszélt? https://www.youtube.com/watch?v=VtxlicB-xFI továbbá ez hogyan kapcsolódik az én hálózatomhoz? ha rádugom a macbookot erre az extenderre betudom állítnai rjata, hogy mely hálózathoz kapcsolódjon, és erősítse azt?
[ Szerkesztve ]
-
Hofeher
aktív tag
Az 49LF632 tv hdmi vel összekötve a pc-vel de ha a böngészőt áthúzom csak a kép megy át a hang nem a laptopnál teljesen jó megy minden lehet hogy az intel hd 4600 nem tudja kiadni a hangot hdmi-n a dell inspiron meg igen ?
Asus Tuf Gaming Laptop (4600H + 1650Ti), Gigabyte H87-D3H i5 4570 16Gb Ram Rx 570 8gb, iPad Pro, TP-Link 3600, Zyxel nas.
-
Beni2360
félisten
Esetleg egy ilyen kellene neked.
De ez csak akkor viszi tovább a wifi jelét ha elég erős, tehát gyenge jelből nem csinál erőset. Tehát oda kell rakni ahol még jó a jel és evvel meghosszabbítja. vagy létezik konnektorba dugható adó-vevő szett ás a vezetéken keresztül továbbítja a wifi jelét. ez lenne a biztosabb megoldás.
A mobilod érzékenyebb a wifi jelre. Jobb a vevő egysége ennyi szvsz.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
-
TBMC
addikt
válasz #94529552 #67334 üzenetére
Pumma, illetve aram01: teljesen tanácstalan vagyok mert igen 2015ös, de mindenhol a régebbi távkapcsot javasolták, már azon a kevés helyen ahol találtam némi információt. vicc. ezért vagyok tökre tanácstalan...
az ügyfélszolg. egy nagy rakás kaki, nem tudnak érdemleges választ adni egyszerűen felháborítónak tartom, azt sem tudják megmondani kellene e nekem az az adapter vagy sem. mondták vegyem meg aztán ki kell próbálni (mi vagyok én milliomos?!).
pár napja vásároltak szüleim egy LG 55UG870V-t. ahhoz már az új magic remote jár, viszont ha áthozom a szobába a bekapcs gombon kívül más nem működik...
így egyszerűen passzolom, ha van valakinek esetleg biztos infója, kérem ossza meg velem
MÁSIK kérdésem lenne még:
a fentebb említett 55ug870v a nappaliban van, kb 30méterre a szobámtól. bérházról beszélünk, ahol ugye elég sok az árnyékoló tényező a wifit illetően. A szobámban van a NAS, bejövő tonline router, egy asus rt n18u access point, a tv és a mac ek. A NASról média szerverként streamelt filmeket az én tvm tökéletesen játssza 30/10mbpst mutat a speed teszt a tvn. A nappaliban viszont iszonyúan kevés: 1.5/1mbpst produkál a tv körül (s ez azt eredményezi, hogy egy fullhd filmet kb el sem lehet indítani a NASról mert perceket karikázik, mire betölt pár másodpercet, majd ismét karikázik és jön az ördögi kör a lassú sebesség miatt), viszont a képernyő előtt pedig majdnem teljes a sávszélesség:
a kérdés az lenne, ha esetleg veszünk a kinti tvhez egy wifi adaptert amit fent is linkeltetek, azzal megoldható a tv wifiének kivezetése pl a tv elé? tehát pl a tv alatt található tonline boxra ha tenném az adaptert akkor elméletileg fullos jelet kaphatna, mert ott tökéletes a sávszél. vagy bármi féle egyéb megoldás/javaslat?
(kábelezni sajnos nem tudok, mert mint mondtam elég messze van, illetve minden kábel el van tüntetve a lakásban, pont a kábelmánia miatt )Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Tybike81
őstag
Van egy 43LF632V tvm. Úgy veszem észre mintha pixel hibás lenne, mert van egy rész ahol bármilyen háttérnél, fehéren világítanak a pixelek. Amúgy létezik hogy csak egy bizonyos adásnál jelentkezik, mert csak az ÉNB-nél látszódik. De lehet porszem volt a kamera lencsén mikor vették fel. Amúgy ha tényleg pixel hibás, a szerviz mit csinál, van értelme jelenteni?
Samsung Galaxy S24 Ultra 512gb, SGW 7 Ultra
-
olasz69
senior tag
Nem kell bejelentenie külön,mert mielőtt megveszed adott készüléket,megnézed mit tud,vagy utána olvasol,utánakérdezel mik azok a funkciók,amit tartalmaz? Igazad van a samu-ban van skype lehetőség!
Azt kell bejelentenie,ami megszűnik a funkciók közűl!
Azt megtette már párszor: tvitter,facebook,lg cloude,3D kisfilmek.....ezt nem egész 1 éven belűl tapasztaltam!
Te még visszaviheted! Nekem már, el kell adnom!![ Szerkesztve ]
-
olasz69
senior tag
Nekem van LB731v-m és NEM"fátyolfelhős" mert direkt ledes !! és van skype-om is! Más márkában sem fogsz találni!Ha előtte utána olvasol,nem jársz így!
[ Szerkesztve ]
-
ofgm
tag
válasz Nightman1 #67349 üzenetére
Nem a pénz a lényeg, hanem a macera. Az asszonykámnak ez a tükrözéses dolog már csak káosz, és már én vagyok a balfasz, hogy pont azt a márkát tudtam venni, ami véletlen sem tudja a skype-t. Ja, és a sógor is röhög, mert előre szólt, hogy LG-t ne, mert neki volt 2 hónapig egy LB731-e de aztán eladta, mert fátyolfelhős volt a kép.
Szóval, itt a vége. Teszem autóba a Tv-t, magam viszem vissza még ma, ebédet se kapok ma 😀[ Szerkesztve ]
-
szapeboy
tag
Valaki meg tudja nekem mondani, hogy hogyan lehet a bemeneteket átnevezni? Sehol nem találom.
-
eMPet72
csendes tag
válasz #94529552 #67329 üzenetére
Köszönöm a választ.
A "V" jelentését már korábban kinéztem a nagyon hasznos összefoglalóból, igazából a bekapcsolási időre vagyok kiváncsi.
De az összehasonlító táblázatban megint találtam valamit ami inkább a 632-es felé dönti el a versenyt az 5800-ashoz képest.Igazából nem sürgős a dolog, így várok egy kicsit, hátha olcsóbb lesz.
-
Nightman1
tag
Igen jogos,viszont én azért várnék a visszaküldéssel picit.
Ha a tv-d támogatja a képernyőtükrözést akkor elvben ha telón skypolsz is át tudod tolni a tv-re a képet..
Ettől még igazad van csak azt se felejtsd el hogy a samu u.ezen kategóriája nyilván drágább is,hisz az alkalmazások támogatásával te valamennyi licence díjjat is fizetsz a tv vásárlásakor..
Semmi sincs ingyen.. -
ofgm
tag
Na, Felhívtam az üzletet Skype ügyben ahol rendeltem a TV-t. Mondom a csókának mi a gond, és hogy küldöm vissza a Tv-t mert a nagy LG képtelen ezt támogatni. Azt mondja a Fürge Ürge, miért mondok butaságot, mert bizony ezt támogatja, de meg is nézi nekem most, mert épp be van kapcsolva egy 652-es tipus, várjak csak egy pillanatot. Várok, várok, várok... Egyszer megszólal, visszahív majd egy-két percen belül. Én meg kérdem tőle, netán a butaságom feladta a leckét? Türelmetlenül visszaszól a Tudatlan Kioktató, pár perc és visszahív.
...elég durva, hogy egy baromi nagy kereskedésnek nem szól az LG, hogy a 2015-ben megjelent Tv-hez nem jár skype...[ Szerkesztve ]
-
Csaba821023
újonc
Sziasztok
Ti melyiket vennétek és miért?
LG 43LF5400 105.000Ft
LG 43LF590V 112.000FtKöszönöm a segítséget.
-
TRob1
veterán
Azt nem tudom. Viszont akarsz 2 képernyőn 2 különböző dolgot csinálni egyszerre? Mert ha nem, jobban jársz a képernyő duplikálásával/tükrözésével és akkor minden ott lesz a tv-n is ami a monitoron (én pl. így használom a hálóban lévő tv-vel) Asztalon jobb klikk és képernyő-beállításoknál eléred (win10-en így, de a többin is hasonló)
Pendrive: Bemenetek -> összes bemenet, kiválasztod és ott lesz a leválasztás.
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
IzI
senior tag
Másik meg,ha bedugók egy pendrive-t,akkor hogy tudom biztonságosan leválasztani a tv-ről? Úgy hogy kikapcsolom a tv-t és utána kihúzom vagy van más lehetőség is ?
-
IzI
senior tag
Hi
Megtudná mondani vki,hogy ha hdmi-el rákötöm a pc-t,akkor miért csak a win háttérkép és hang van?
Lglf652v tv-m van[ Szerkesztve ]
-
ofgm
tag
Hogy a túróban lehet az, hogy a világhírű és nagyérdemű LG WebOs 2.0, az Úr 2015. évében nem támogatja a SKYPE alkalmazást??? A gagyi márkák igen???
[ Szerkesztve ]
-
olasz69
senior tag
Azt hittem van még valaki
-
törölt tag
whoever70 Elírás lehet? Hát ezt most nem tudom, már az adaptert se mondanám biztosra. Ezt írta a honlap:
Wireless Sound Sync Előkészítés (AN-WF500 szükséges)Lehet, hogy ez téves?
Sehol egy pontos leírás, majd zaklasd az ügyfélszolgákat, bár azok sincsenek mindig képben.
Nightman1 Igazad van, de nem lehet hogy elírás volt a 632V a 652V helyett? Mert tv+szemüveg kombót láttam írva.blakey Külső forrásból a tv 5.1-et is küld tovább, optikán.
[ Szerkesztve ]
-
whoever70
tag
biztos kell hozzá ez az adapter? nem csak a wifi nélküli készülékekhez?
csak azért kérdezem, mert én is gondolkodtam a távirányító beszerzésén, de ha még az is kell, akkor inkább hanyagolom.a hangprojektorom vezeték nélkül is csatlakozik a tv-hez, furcsa, hogy a távirányítóhoz külön eszköz kellene
[ Szerkesztve ]
-
-
Nightman1
tag
válasz #94529552 #67324 üzenetére
Én itthagytam volna a topicot de már megszoktam itt..
Névszerint nem de amit hirtelen átolvastam..
Lf632 NEM 3D paneles így perszehogy nem volt a yutyub videók szerint 3d élmény..
Én nem tudom mi az az ips glow,lehet csak szerencsém van hogy sehol nincs bevilágítás?
Magic remote?
Hasznos lehet filmlejátszásnál,lehet én vagyok maradi,nekem alaptartozék volt a tv-vel,tán egyszer használtam hogy meglessem a "ficsőröket"..
De valahogy nem érzem azt hogy jobb mint a sima.. Talán a rámutatás pontatlansága miatt..[ Szerkesztve ]
-
TBMC
addikt
köszönöm, igen az imént láttam a külföüldi oldalakon, hogy az mindenképp kellene hozzá.
viszont az még mindig nem tiszta, hogy az adapter vásárlás után melyik magic remote működhetne majd vele megfelelően vajon?az új: AN-MR600 már igen? vagy még csak az előző modell(ami már nem nagyon kapható)?
-
törölt tag
válasz eMPet72 #67319 üzenetére
Valóban nem túl nagy az eltérés, de nézd meg itt, harmadiknak ott van a hasonló árban lévő 42LF652V is. Az 5800 és az 580V egyezik, csak utóbbi +műholdvételre is képes(DVB-S2). Ha esetleg majd Magic távost is szeretnél, az 5-ös szériás tévéknek ahhoz egy adapter is kellene, tehát ez egy hátrány.
mystys
1, Felteszel a gépedre egy szerver progit(Plex, Serviio, vagy bármit) abba betallózod a filmeket, mappákat, a tévén megnyitod a Smart menüben a Smart Share alkalmazást. Jobban jársz, ha Lan vezetékkel használod, és nem wifin(ezzel szokott a legtöbb gond lenni), de a tuti legjobb a HDMI vezetékes lejátszás a gépedről direkt. Így beállítva.
3, Egyiket se. Amit csak lehet a gépedről csinálj, legfeljebb egy kis Youtube, de a gépedről még az is jobb minőségű.
4, Half-OU 3D-formátum való a tévédnek, de egyesek szerint a Half-SBS se rossz rajta. Mkv-ket 720p és 1080p felbontásban, de majd kitapasztalod.TBMC Úgy tudom, még egy ilyen adapter is kell majd a Magic-hez.
[ Szerkesztve ]
-
zluspai
csendes újonc
válasz mystys #67320 üzenetére
A pc-s fájlok lejátszására használd a smart-share-t és a pc-n meg konfiguráld be a DLNA-t, ekkor a tv a hálózaton meg fogja találni a pc-n lévő videókat és lejátsza azokat. Ld: http://pcworld.hu/kozelet/dlna-az-ismeretlen-ismeros.html
Távirányítónak elsőnek próbáld ki az LG-s android appot, ahogy itt irtam: [link], nekem van egy kínai air mouseom -ld. az előbbi link- is az is jónak látszik így 2 nap barátkozás után.
Az IPS hibákról: nekem 55LF652v van 2-3 napja. Most hogy olvasgatom az hozzászólásokat az én is megnéztem sötétben a képernyőt, és talán ha nagyon akarom látok a jobb alsó sarokban egy kis bevilágítást és némi sötétebbet a sarkokban. De alapvetően nagyon szép a kép, az előző 42-es panasonic plazmához képest is nagyon szép, ráadásul full-hd és 2x akkora !
Szóval aki túl sokat keresi a hibákat nyilván fog találni előbb utóbb valamit ami idegesíti. Én pár órát álldogáltam az MM-ben a különböző tv-k előtt vacilálva, de igazából az egy árkategóriában lévő tv-k nagyjából ugyanott vannak -szvsz-. Persze ha kirívóan zavar valami küld vissza a tv-t, csak nehogy úgy járj mint az egyszeri hipochonder akinek a sírjára az van irva: "ugye megmondtam"
-
lowzor
veterán
válasz MrBazsi #67269 üzenetére
De be van állítva a fekete. Addig szépnek is tűnik, míg meg nem látok egy VA, vagy OLED kijelzőt. A sötétebb színek meg teljesen megfakulnak, ha nem teljesen szemből nézem az IPS glow miatt. Az IPS színei számomra addig gyönyörűek, míg nem a sötét színek dominálnak a képernyőn. Ettől függetlenül szeretem az IPS kijelzőket.
-
törölt tag
válasz Nightman1 #67299 üzenetére
Ne húzd fel magad rajta, nem éri meg, és IPS forever. De amúgy mindegy, csak annak tetsszen aki használja, oszt kész. A kolléga meg nyugodtan elmehetne akár hittérítőnek is, annyira keményen tolja az igét még abszolút kisebbségben is.
headhunter Szerintem 652V. 40"-os UHD-t meg inkább csak monitornak, aki melózik rajta.
-
TBMC
addikt
válasz aram01 #67318 üzenetére
értem
ez a típus biztos jó hozzá?
mert próbáltam keresgélni de ehhez csak ezt találtam:"SUMMARY
Input Capabilities Pointing, Drag & Drop, Wheel, Voice Recognition, Universal Remote, Number Key Pad
Compatible UHD 4K Models UF7700, UF8500, UF9400, UF9500
Compatible OLED Models EF9500, EG9600, EF9800
Compatible LED LCD Models LF6300
Net Dimensions (WxHxD) 1.9" x 7.3" x 1.6"
Warranty 1 Year Limited Replacement"viszont, ha tuti, akkor hétfőn megyek is megvenni ezért kellene biztosra mennem.
előre is köszi!
-
olasz69
senior tag
válasz aram01 #67313 üzenetére
Nálam átmegy 5.1 DD ,de ránézek nemsokára ...aTV-re a 3dbdjátékos hdmi-ben van rá kötve és optikán az erősítő és átmegy a DTS .a DD 5.1 is a laposomról is átmegy a 3dbdiso és a hangja is
[ Szerkesztve ]
-
mystys
csendes újonc
Sziasztok!
Bár a kérdéseimre válaszokat nemigen kaptam, a többi hsz viszont sokat segített, így ma megvásároltunk egy 50lf632v-t. Számomra egyenlőre teljesen fasza sőtt szerintem többet is tud mint amit ki fogok használni
Viszont sosem volt okostv-m így lenne pár kérdésem (remélem most választ is kapok)
1. Adott egy pc, wifi, tv. Ha a gépen vannak a filmek, akkor valahogyan el tudom érni a tvről? Ha igen, hogyan?
2. Iphoneon ha játszok, azt valahogy ki tudom tenni a tvre? Olyan appot már találtam, hogy képeket videókat ki tudom streamelni...
3. Mit ajánlotok hozzá? Magic remote v egér+bill?
4. Honnan tudom hogy amit ki fogok "kölcsönözni" esetleges 3d film, az ehhez a tv+szemüveg kombóhoz jó lesz? Youtubon néztem tesztet és 10ből 2 volt 3d-sen látható...
5. Egyéb tanács?---50LF652V, Iphone6plus--- "getting by looking ahead the day you die"
-
eMPet72
csendes tag
Szépestét!
Eldöntöttem a tévé vásárlás előtti első belső vitámat, a Sam-LG párosból az LG mellett állok.
A kinézett típus a 43LF632V, de erősen szemezek a 42LF5800-assal is.Az alábbiakra lennék kiváncsi:
A smart mennyire lassítja le a bekapcsolást (akár a jelenlegi "fapados" 20 éves ITT tévéhez képest)?
A wifi talán nem árt, de van mindkettőben, a telefonnal való kapcsolgatás talán egy játékot megér, jótúbozni, meg hasonló egyébként számítógépes ketyerékre nem vagyok kiváncsi, arra ott a gépem.Fontos a műsorfelvétel és -lejátszás, első sorban a Digi csatornáit nézném (ma még többnyire nem a HD-sokat), nem játékra és sportnézésre tervezem. Letöltött filmem sincs, csak pár dévédém.
Jól látom, hogy ilyen "földi halandói" igényeknek (minek tévé? )az 5800-as is megfelelne (vagy az 580V)?
Nem szeretnék tévére alapból 130 ezernél többet költeni, de ha van ésszerű magyarázat rá, akkor nem ellenkezem.
-
TBMC
addikt
sziasztok!
lenne egy LG 42LF5800 TVm.oly kérdésem lenne felétek:
- melyik magic remote való hozzá? mert találtam több félét is. (a tv elő van készítve a mozgás és hang érzékelésre)- másik kérdésem lenne, a webos2.0 valahogyan rávarázsolható esetleg?
Köszönöm előre is!
-
blakey
titán
válasz aram01 #67313 üzenetére
Külső forrásból a tv csak 2.0-át küld tovább, optikán.
-
ofgm
tag
Sziasztok, van lehetőség valahogyan LF652-es tipusu Tv-re Skype-ot varázsolni?
-
aram01
nagyúr
Uraim helyzet van:
laptop hdmi-vel tv-re ráköt, tv optikával 5.1-re. És nem szól csak sztereóban, azt írja a rendszer csak 2 csatornát támogat. W10 van a laposon.VLC-vel és a win saját lejátszójával teszteltem.A vlc "tudja" az 5.1-et.
ötlet?Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
olasz69
senior tag
Tedd fel,legfeljebb ha nem tetszik, akkor Downgrade
[ Szerkesztve ]
-
olasz69
senior tag
válasz sixpak #67307 üzenetére
A márka egyezik,az nekem 37" és árába UHD 3D kijöhet simán..
(#67306) TRob1 nem maradtál le semmiről,hacsak nem a 2512-05.00.40 új teszt verzió-ról Lb,Lc-re amit Te nem használsz,mert jó a 20-as is! Nem vettem észre még változást! biztos van!
[ Szerkesztve ]
-
sixpak
nagyúr
válasz olasz69 #67304 üzenetére
Olyanom van nekem is, nagyon régen vettem, amennyibe került, abból most már egy 47inches 3d tévét is kapni.
Pedig ez 27 inch, 1366x768 felbontással.
Hálószobába tökéletes.
Szerk: OFF, mert Samsung.(#67306) TRob1: tudom szarul hangzik, de élőben nem ilyen hányás színű, csak megvakuztam.
Igen, a könyvek...na azok többet érnek bármilyen tévénél.
Ez csak nagyon kis hányada a lakásban lévő könyveknek.[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
TRob1
veterán
válasz olasz69 #67304 üzenetére
Tudod, ez úgy megy hogy valakik mindig szeretnek kiszórni 1-2 százast az ablakon, hisz úgymond "mindig előrébb járnak" (erősen idézőjelben, mert max a technikával, de nem a tartalommal) AKik már most UHD-t vettek, azok mire lesz rá normális tartalom is bőséggel (ha egyáltalán lesz ilyen valamikor is), akkor már 8k-t akarnak/vesznek, vagy mittomén mi lesz... (Nehogy már attól ájuljon el valaki hogy akármilyen csataorna néha valami semmitmondó 4k tartalmat ad le és az a király) Tehát az az esetek többségében csak rizsa hogy előre gondolkodás, meg hosszú táv. Ilyen manapság csak kis kivétellel létezik, de javarészt az se itt a fórumlakók közül kerül ki. Szerintem.
ui: Amúgy meg párszáz hsz-szel le vagyok maradva, de úgy látom semmi érdemleges nem történt azóta sem itt. (1-2 hsz-be beleolvastam, elég vicces ami itt folyik mostanság)
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
w333
félisten
-
olasz69
senior tag
válasz huncutka1029 #67294 üzenetére
2007 -ben nem vettem meg az FHD-t csak HD ready-t mert nem volt rá tartalom!És nem volt belőle semmi hátrányom!Jah az a tv még most is tv,de ezek meddig fognak üzemelni?Nem a led élettartalmára gondolok elsősorban...
[ Szerkesztve ]
-
headhunter
addikt
LG 43UF7787 vagy LG 43UF778V vagy LG 40UF695V vagy LG 42LF652V?
Felhasználás: Kábel TV (SD, HD), Film HD, (2m)
-
-
direwolf
őstag
válasz huncutka1029 #67294 üzenetére
Azért halkan megjegyezném, hogy az UHD "ellen" szó el elég nyomós biológiai érv is. Az emberi szem éleslátása 1 szögperc. Tehát fontos az átmérő és a nézési távolság is.
A 3D meg azóta szép lassan vívja a haláltusáját"I've seen things you people wouldn't believe"
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.