Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mystys
csendes újonc
válasz huncutka1029 #69992 üzenetére
Plexben ezt a beállítást találom feliratra vonatkozóan:
"Felirat mérete Normál
Feliratok égetése Automatikus
A videókonvertálás során a szerver megállapítja, hogy a felirat ráégethető e a videóra, ez függ a felirat formátumától. Felirat égetés mellőzése fokozza a szerver teljesítményét, csak HTML5 lejátszó támogatott."Esetleg a felirat égetését állítsam másra (Only image formats vagy Always a lehetséges variáció még) ?
---50LF652V, Iphone6plus--- "getting by looking ahead the day you die"
-
mystys
csendes újonc
válasz huncutka1029 #69988 üzenetére
Nem jelenik meg, és a beállításoknál nem tudom ki/be kapcsolni a feliratot, mert szürke a lehetőség. Ezért írtam, hogy olyan, mintha nem lenne felirat file a filmhez.
-
mystys
csendes újonc
válasz huncutka1029 #69864 üzenetére
Szia!
Így sem jó, úgy érzékeli a tv, mintha nem lenne hozzá felirat file. Pendrive-ról még nem próbáltam, csak így plex-en keresztül.
-
mystys
csendes újonc
válasz huncutka1029 #69864 üzenetére
Köszi, este kipróbálom!
-
mystys
csendes újonc
válasz Black Dragon #69862 üzenetére
Szia!
Igen, ugyan az az .avi file neve is mint az .srt-jé.
-
mystys
csendes újonc
Sziasztok!
Nem igazán van időm visszaolvasni, ne haragudjatok!
Olyan problémám van, hogy a Plex által megosztott filmek 1 részénél nem játsza le a feliratot a tv. Be lehet valahol, valahogyan állítani? Azt hiszem avi-s filmeknél van ez a felirat pedig srt kiterjesztésű. A tv pedig lg 50lf652v.
Előre is köszönöm a válaszokat!---50LF652V, Iphone6plus--- "getting by looking ahead the day you die"
-
mystys
csendes újonc
Sziasztok!
Plex-el kapcsolatban kérdeznék: be lehet állítani valahol (mint pl. xbmc-ben) hogy automatikusan keressen és letöltsön magyar feliratot? Eddig nem találtam. Előre is köszönöm a segítséget!
-
mystys
csendes újonc
válasz szarvitomi #67666 üzenetére
betegszabi mi??? Tv-t meg tudunk vásárolgatni... Jó pihit, grat a tv-hez, ha meg TÉNYLEG beteg az a szabi akkor jobbulást is!
-
mystys
csendes újonc
Szia!
Én szombaton vettem meg, két kisgyerek mellett még nem nagyon volt időm, mindent beállítani, átnézni, de első benyomásra nekem bejön.
A képe szép, amit egy tv-nek tudni kell, tudja.
Nekem a 3D nem kellett volna bele, de végülis nem bántam meg, mert mókának jó
Ha valami konkrét kérdésed van kérdezz, bár mint mondtam még magam sem ismerem annyira...---50LF652V, Iphone6plus--- "getting by looking ahead the day you die"
-
-
mystys
csendes újonc
válasz freeknight #67469 üzenetére
Szia! Ez az hbo go hogy működik pontosan? Ingyenes?
-
mystys
csendes újonc
Sziasztok!
Bár a kérdéseimre válaszokat nemigen kaptam, a többi hsz viszont sokat segített, így ma megvásároltunk egy 50lf632v-t. Számomra egyenlőre teljesen fasza sőtt szerintem többet is tud mint amit ki fogok használni
Viszont sosem volt okostv-m így lenne pár kérdésem (remélem most választ is kapok)
1. Adott egy pc, wifi, tv. Ha a gépen vannak a filmek, akkor valahogyan el tudom érni a tvről? Ha igen, hogyan?
2. Iphoneon ha játszok, azt valahogy ki tudom tenni a tvre? Olyan appot már találtam, hogy képeket videókat ki tudom streamelni...
3. Mit ajánlotok hozzá? Magic remote v egér+bill?
4. Honnan tudom hogy amit ki fogok "kölcsönözni" esetleges 3d film, az ehhez a tv+szemüveg kombóhoz jó lesz? Youtubon néztem tesztet és 10ből 2 volt 3d-sen látható...
5. Egyéb tanács?---50LF652V, Iphone6plus--- "getting by looking ahead the day you die"
-
mystys
csendes újonc
Mar nem birtam szerkeszteni az elozot, sorry, igy +1kerdes:
Atomtv-nel van reszletfizetesi/hitel lehetoseg, nem tudja valaki?---50LF652V, Iphone6plus--- "getting by looking ahead the day you die"
-
mystys
csendes újonc
Sziasztok!
Az lenne a kerdesem, hogy euronicsnal megeri-e az 5 ev gari 18ezerert? Az elado allitasa szerint ez teljeskoru!
Errol szeretnem a tanacsotokat kerni!
Elore is koszonom!---50LF652V, Iphone6plus--- "getting by looking ahead the day you die"
-
mystys
csendes újonc
válasz aram01 #66516 üzenetére
Igazából az uhd anyaggal kapcsolatban lövésem sincs, de a tv-t több évre venném (5+), ezért is merült fel az uhd, mert ha 1-2 éven belül elterjed és lesz rá sok film, esetleg tv adások, konzol, akkor nem szeretnék megint több százezerért tv-t venni.
-
mystys
csendes újonc
Sziasztok!
Ezekről mi a véleményetek?
1. LG 42LF652V
2. LG 49UF680V
3. LG 49UF695VNem sokat konyítok a tv-khez, de szeretnék vásárolni egyet. Úgy tippelem a 42colos az egy erősebb 42colos, viszont a 2.3. egy nagyon alacsony kategóriás uhd tv.
Jól gondolom?
Melyiket ajánlanátok? (más hasonló árkategóriájú modellekre is vevő vagyok, 3d egyáltalán nem fontos)Előre is köszönöm a hozzászólásokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Sorozatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk