Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Hálózati / IP kamera
- Mozilla Thunderbird
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Windows 11
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
- Gmail
-
IT café
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gago1975
őstag
Szia.
wao , ezt nem is tudtam, hogy offline ennyire elternek. ha megtenned, nagyon megkoszonnem.
Persze, lefotózom az árakat és feltöltöm. Igen ennyire más, mert mint írtam más a két cég.
De van amikor online olcsóbb egyes termék. Egyel számolnod kell, hogy nincs 14 nap csere mint az online értékesítésnél, csak 3 nap.
esetleg odatelefonalva vajon felre tudjak tenni?
Nem tudom de nem hiszem.
Bp-i vagy? Ha igen érdemes a Mammut 2-be is elnézni, én ott vettem '18 március hónapban 1.4M-ért a 77"-os C8-ast. Akkor mindenhol 1,6-1,7 volt, még online is.Predator Helios 700 i9-10980HK RTX2080s 8/64GB RAM,OLED77C32,Marantz AV7705+MM7055x2db,Focal Aria 936+Aria CC900+Aria 926, Dome Flax ATMOS® 4db,SVS SB3000x2,Oehlbach nf214 Sub 3-400,QE3280,Oehlbach XT-SL500
-
gago1975
őstag
Szia.
Sugár Media Markt ban nem kiállított tv árak
55B9: 379K,
55C9: 449K,
65B9: 520K,
65C9: 590K
volt Dec. 22-én mikor bent jártam ajándékokat venni.
Ha gondolod 27-én bemegyek és megnézem, lefotózom az árakat és feltöltöm ide.
Sajnos nem mindegyik MM-ben ugyanaz az ár.
Az Online MM pedig más cég mint a bolti MM.
Hol itt, hol ott az olcsóbb.
Négy boltot tudok neked ami ajánlott cég és tuti magyarországi garis: MM, Edigital, Euronics, T-Com, +1 lutri cég ami hol szürke import hol hazai beszerzés az pedig az eMag.[ Szerkesztve ]
Predator Helios 700 i9-10980HK RTX2080s 8/64GB RAM,OLED77C32,Marantz AV7705+MM7055x2db,Focal Aria 936+Aria CC900+Aria 926, Dome Flax ATMOS® 4db,SVS SB3000x2,Oehlbach nf214 Sub 3-400,QE3280,Oehlbach XT-SL500
-
IRO21
aktív tag
USB biztosan jó, mások írták, hogy úgy mentek a 4k filmek, én még nem próbáltam.
De most teszteltem HTTP-n 1920-nál nagyobb felbontású filmet, és úgy is működik.
Ez a video pl. 2304x1440px., szóval a vízszintes felbontása éppen egy kicsivel nagyobb mint a FullHD. Letöltve, NAS-ról DLNA-n keresztül azt írja a TV, hogy nem támogatott. Mondjuk számítógépen böngészőből sem lehet rendesen elindítani! Windows 10-en próbáltam, Edge-ve, és IE11-gyel, mindkettőben elindul, de szétesik a kép, és tiszta zöld lesz minden. (csak FullHD a monitorom).
Ha ugyanazt a fájlt, ugyanarról a NAS-ról, HTTP-n keresztül nyitom meg (Apache a web szerver), akkor pedig rendesen működik.
Most még letöltök valami 4k teljes felbontású filmet, letesztelem azzal is. -
Beni2360
félisten
Hát még most sem jutok szóhoz. LG felajánlotta a csereutalványt, DE az aqua nem volt hajlandó azt elfogadni. erre nem tudok válaszolni, mivel ennek a menetét nem tudom. Ehez egy jó ügyvéd kellene, vagy ??????????
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
Most volt időm végig olvasni a kálváriádat.
u.i: aki nem akar hasonlókban részesülni, NE vegyen TVt az Aquanál, sőtt, más olyan helyen sem, aki nem hivatalosan az LG központtól szerzi a TVket - ezt az LGközpont felhívása után egyből leinformálható - miután ezt utólag megtudtam.
Na kérlek szépen én is ő náluk az Aquanál vásároltam Júniusban a TV és pár nap után beregisztráltam a készüléket az LG honlapján elfogadta a sorozatszám után a reget és felajánlotta a hiba bejelentést és garanciális javítását a készüléknek. De azért személyesen is felhívtam a szervizt és megerősítették, hogy nyugodtan hívhatom őket bármiféle garanciális és utáni javítás végett.
Ennyi.
Én már a tízen éve óta vásárolok az Aquanál.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
blakey
titán
Tudom, hogy nem így kéne működnie, de bemész egy barkácsáruházba, veszel 10-15 méter pufifoliát és körbetekered a tv-t, előtte lefotózod ill. videóra veszed. Valahogy személyesen eljuttatnám a szervízbe és mindent mellékelnék a tv mellé valamint kicsomagoltatnám velük és átnézés után aláíratnék egy papírt miszerint hibátlan esztétikai állapotban van a késuülék, onnantól kezdve minden sérülés az ő felelősségük. A doboz nem garancia arra, hogy sértetlen marad a készülék. Valószínűleg ezt csinálnám.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
-
direwolf
őstag
Nem szeretnélek megijeszteni, de sajnos nemrég volt egy nagyon negatív tapasztalatom a magyar fogyasztóvédelemmel. A jogszabályok sajnos nem egyértelműek, értelmezés kérdése, hogy melyik fél mit tekint kicserélés alatt, és a békéltető testületnek nincs kötelező érvényű határozatadási joga. Tehát, ha az eladó úgy ítéli meg, hogy nem cserél, akkor az egyetlen jogorvoslati lehetőséged a polgári bíróság, ahol alsó hangon 150 ezerről indul a tét (!!!) Nagyon meggondolandó, hogy meddig mész el. Én egy cipővel voltam úgy, hogy akkor hagyjuk, de mondjuk egy tvnél más a baba fekvése.
@MrBazsi: semminek sem kell megtartani a dobozát, ez nem tartozik bele sem a szavatossági, sem a jótállási feltételekbe.
[ Szerkesztve ]
"I've seen things you people wouldn't believe"
-
MrBazsi
senior tag
nincs leírva sehol h a gari a dobozzal együtt érvényes, de épp ezért is kellett volna megtartani, hogy ne legyen most ez az egymásra mutogatás. gondold bele ha a 14 napos elállási időn belül dobod ki és meggondolod magad, hogy viszed vissza, sehogy. kijelzőcserét azért ne várd el hogy otthon a tv-t a az asztalra téve megcsinálják neked. az már beletartozik a helyszínen nem elvégezhető javítási körülményekbe.
szerezz egy dobozt hogy minél hamarabb h jöhessen érte a szervíz.
Én minden elektromos eszköz dobozát megtartom még a cipősdobozokat is. oké ez nagy, de van hely hova tenni, és a későbbiekben esetleges eladás vagy szervíz esetén megvan. -
frovery
senior tag
-
huncutka1029
addikt
ezzel nem tudsz mit kezdeni, az eredeti csomagolást illő megtartani.
ha nincs meg, akkor szerezz két -három hungarocell lapot, és tedd közé a tv-t arra tehetsz kartont, majd körbefóliázod. Esetleg kérdezz körül a házban, vagy a környező lépcsőházakban, hogy nincs e valakinek hasonló méretű doboza kölcsön.Azzal, hogy javítják, nem cserélik, nincs baj, az új kijelző olcsóbb mint egy komplett készülék.
Ha 3 alkalommal ugyanolyan hiba jelentkezik, (a javított alkatrész tönkremegy) akkor kötelesek cserélni.Mivel ők viszik az LG szervízbe (remélhetőleg) és a hosszú javítási időből úgy tűnik nem magyarországon, hanem szlovákiában, vagy újabban moldáviában próbálják javíttatni az Lg-vel. Valszleg onnan jön a szürke importjuk ezért......
A pixel gari esetén lehet, hogy a kinti szervíz cseréli a készüléket.....Ettől függetlenül cserekészüléket a javítás idejére kérj!
[ Szerkesztve ]
a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
MrBazsi
senior tag
Már bocsi h beleszólok, de elolvastam a sztoridat, mind a 2 oldalnak valahol igaza van, te ott hibáztál hogy kidobtad a dobozt, a bolt pedig jogosan kéri hogy olyan csomágolásba tedd amiben nem sérül, védve van, ha nem tudsz ennek eleget tenni old meg a visszaszállítást magad. Sajna meg kellett volna tartani a dobozt, tudom kis lakás de akkor is, ha ezen múlik vegyél egyet valahol. aztán meg üsd a vasat a normális szervizelés érdekében. ha ez nem történik meg, utána kezdhetsz el reklamálni komolyabban
-
drk88
senior tag
Nem tudom, nekem pont ellenkező tapasztalatom az Aqua-ban a gariztatással eddig. Úgy volt, hogy vissza viszem a TV-t annó azt meggondoltam magam de arra is egyből válaszoltak, korrekt módon, hogy vigyem vissza és visszakapom az árát stb.. HDD cserét is szónélkül cserélték 1 hét elteltével garancia futárral ami ingyenes volt a jogos garancia kérelem miatt.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
Annyiban érdekes a bolt, hogy nem mindenre van gyári garancia, ezt vásárlás előtt körbe kell járni, számtech dolgok többnyire gyári garanciásak, pl. a Logitech cuccokat a Logitech intézi, de tv-knél más a szitu, nem mindre van gyári gari.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
huncutka1029
addikt
-
-
Gergosz2
veterán
Én pont ezért nem vettem tőlük, inkább fizettem egy kicsit többet csak hogy rendben legyen a garancia. Az oldalukon fent van, hogy melyik termékcsoportra ki intézi a garanciát: [link].(ott egy legördülő menü)
De azért direkt rá is kerestem, hogy mi a teendő, ha netán itt vennék és netán meghibásodna. Nem nagyon győztek meg, szóval inkább kis felárral vettem az ED-ből, hivatalos garis készüléket.
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
huncutka1029
addikt
Szia
Erről volt már szó, nem az aqua a hibás.
Az oldalukon fel van tüntetve, hogy két év bolti garit adnak.
Ez nem azonos a gyártói garanciával.
Amikor megkapod a készüléket, láthatod, hogy egy kis piros-fehér gari füzetet adnak e, vagy egy A/4 es szürke EU garit.Abban viszont nincs igazuk, hogy neked kell bevinni, erre hivatkozhatsz a fogyasztóvédelmi törvény alapján:
Minden 10 kg feletti, vagy 1 személy által tömegközlekedési eszközön biztonsággal nem szállítható, úgy az eladó kötelessége a helyszínen megkísérelni a javítást, és vagy a szervizbe juttatását /vizaszállítását saját költségén intézni.
ezzel kapcsolatosan neked semmi költséged nem keletkezhet.A bolti gari különbsége: Meghibásodás esetén nem a márkaszervízt kell hívni, hanem az üzletet, ők gondoskodnak a szállításról, és a velük szerződésben álló szervízbe juttatásáról.
Ha csere kell, csak így érvényesíthető.
Gyári gari esetén a szerelő a helyszínen is kiállíthatja a cserepapírt, amivel mehetsz az üzletbe másikat venni.Nem védem az üzletet, de amikor hetekig kérdezősködtök "milyen tv, mekkora tv legyen" ennek is utánajárhattok! Ez olyan mint a Kresz. A szabályok nem ismerete nem mentesít a felelősség alól.
Azt javaslom, ne arrogáns módon, de határozottan közöld az üzlettel, hogy a fogy.védelem tájékoztatása alapján nekik kell elszállítani a készüléket.
a javításra egyébként 7 munkanapot irányoznak elő. ha ennél hosszabb ideig tart/hat, kötelesek azonos kategóriájú cserekészüléket biztosítani.a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
törölt tag
Ne fogadd el, ha nem akarják megoldani, mert úgy néz ki, hogy ők okozhatták a szerelés közben. Vagy nem így volt?
direwolf: Ej, de nagyon fel vagy pörögve. Nem lehetne priviben meg beszélgetni ezt?
SziVi79 A YT-ról továbbra is nézhetitek, vagy HDMI-vel a gépedről is. [link] -
huncutka1029
addikt
pixel hiba kényes kérdés,
Mérettől függő, és előfordulási helytől.
Ha jól emléxem, 5 cm belül van 3 csak akkor cserélik.kivévem, ha úgy mint monitor esetében vettél pixel garit... de ez nem jellemző :-(
Ha csak subpixel akkor a szerelő /szervíz jóindulata......
De ez nem csak az LG esetében igaz.a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
törölt tag
-
TBMC
addikt
-
MrBazsi
senior tag
Hali.
Hamár UF szerintem mindenképp érdemes a 7es vagy 8as szériát választani, 6osból szinte mindből hiányzik valami funkció vagy csatlakozás vagy képminőség terén
Napokban vettem én is 4k tv-t eléggé körbejártam a lehetőségeket, az uf778v volt nekem is az egyik kiszemelt, élőben is gyönyörű képe van, de nem akartam plussz 70-kt kiadni, így végül csak ub lett. Annyival nem láttam nagyobb külömséget a két tv képe közt.
viszont ezen szépen ment a webos, és gyönyörű képe volt, van itt egy két fórumtársnak, de őket se láttam még panaszkodni rájuk.(#67962) scofield82 ez engem is érdekelne, ha találsz valamit megosztanád itt is? thx!
[ Szerkesztve ]
-
Helioport
csendes tag
Engem is nagyon érdekelne, hogy NAS-t hogyan lehetne "láttatni" a tévével???
Aki tudja mi a NAS, az akkor az is tudja, hogy annak nem az a lényege, hogy a tévé mögé tegyem, és ott csatlakoztassam direktben...
I just heard WayteQ 985BT with iGO Primo works great. I don't know...
-
Nightman1
tag
-
Rico45
őstag
Van egy a másik szobában,és van egy a műhelyemben! Tökéletes !
Annak idején engem is oltogattak abban a topikban ,de megvettem és minden szuper!
"Ne dobáld Tasmakkal a Yaskatirt!"
-
Beni2360
félisten
Esetleg egy ilyen kellene neked.
De ez csak akkor viszi tovább a wifi jelét ha elég erős, tehát gyenge jelből nem csinál erőset. Tehát oda kell rakni ahol még jó a jel és evvel meghosszabbítja. vagy létezik konnektorba dugható adó-vevő szett ás a vezetéken keresztül továbbítja a wifi jelét. ez lenne a biztosabb megoldás.
A mobilod érzékenyebb a wifi jelre. Jobb a vevő egysége ennyi szvsz.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
whoever70 Elírás lehet? Hát ezt most nem tudom, már az adaptert se mondanám biztosra. Ezt írta a honlap:
Wireless Sound Sync Előkészítés (AN-WF500 szükséges)Lehet, hogy ez téves?
Sehol egy pontos leírás, majd zaklasd az ügyfélszolgákat, bár azok sincsenek mindig képben.
Nightman1 Igazad van, de nem lehet hogy elírás volt a 632V a 652V helyett? Mert tv+szemüveg kombót láttam írva.blakey Külső forrásból a tv 5.1-et is küld tovább, optikán.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.