Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
opti06
aktív tag
válasz szapeboy #79341 üzenetére
azt sajnos nem tudom 8 vagy 10es, szerintem 8, de a színek nagyon jók rajta, kontraszban közel áll egy ks7000es samu vagy pana dxm710-hez, egyedül mozgásjavítás nem a legjobb rajta, de azt amúgy is javasolt kikapcsolni.
MR650 lesz csak jó hozzá sajna, csati elosztás is teljesen rendben van bal oldalt meg bal lefele néz, hangszóró sem kiugró alul ahogy az összes többi LG-n szokott, így falra is közel rá tudod paszírozni, annyiért ebben a kategóriában jobb tv-t nem kapsz szerintem.
-
-
-
-
The DJ
addikt
válasz szapeboy #67028 üzenetére
Pont nemrég kérdeztem meg ugyanezt (pár hozzászólással feletted). Nálam "License get failed. error: failed because an unspecified error occured." hibaüzenet van.
Ma írtam egy üzenetet a HBO ügyfélszolgálatának, elvileg továbbították a problémát a technikai részleg felé. Remélem lesz is belőle valami.
https://astrogate.hu - PC & Laptop Szerviz + Shop - Alaplap javítás, zárlatos tápkörök javítása, BIOS hibák orvoslása.
-
Beni2360
félisten
válasz szapeboy #66761 üzenetére
Milyen plusz garit akarsz 2 év van rá.
Esetenként akciózott az LG +3 év garival de az ritkán van.
Vásárlás alkalmával egyes üzleteknél lehet venni plusz garanciát.
hangra nincs válaszom.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
olasz69
senior tag
válasz szapeboy #66165 üzenetére
Jó tanács a fórumra: Szerintem használd a szerkesztés funkciót,ne írj egymás után 2-3 hsz-t
(#66165) szapeboy.......
(#66164) olasz69......
blakey (#66155).....
[ Szerkesztve ]
A bank egy olyan hely, ahol pénzt adnak neked kölcsön, amennyiben bebizonyítod, hogy nincs rá szükséged.
-
luckyman
aktív tag
válasz szapeboy #66165 üzenetére
Aha, így már érthető. Ezek szerint én vagyok a béna. A másik részére nem is gondoltam, csak a tv-n nézek filmet, hiszen arra van a kliens, ezért aztán nem is érint, de jó tudni, hogy ilyet is tud.
Bár belegondolva nem tudom mennyire hasznos szolgáltatás és mennyire életszerű, hogy pl. egy 3d filmet félig a tévén néz az ember, míg a mások felét tableten. Magad ez még( már ) nekem.
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz szapeboy #66151 üzenetére
Meg írjam a karácsonyi címem, hogy oda küld mert egy 4 csillagos wellness hotelbe leszek,fel állíttatnám a medence mellé.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
olasz69
senior tag
válasz szapeboy #66149 üzenetére
pip-es samut cseréltem lg-re, plexet nem használok,és pip-et sem! Teljesen megvagyok vele,illetve nélküle!Nekem bejön az ips,a 3d, nekem 1.4 webos, van ezért van rá plex!Neked va paneles,3d nélküli a tescos-tvd
Add el, kis haszonnal,vegyél komolyabbat...[ Szerkesztve ]
A bank egy olyan hely, ahol pénzt adnak neked kölcsön, amennyiben bebizonyítod, hogy nincs rá szükséged.
-
olasz69
senior tag
válasz szapeboy #66090 üzenetére
Pip-et nem tud,csatornalistát pendrive-ra mentjük,visszatöltjük!
Export\inport! Lásd összefoglaló az oldal tetején!!
Szerkesztés:Chansort progival!
Innen letöltheted chansort-ot![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Sorozatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk