- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PR-Telecom
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
-
IT café
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
opti06
aktív tag
válasz
szapeboy #79341 üzenetére
azt sajnos nem tudom 8 vagy 10es, szerintem 8, de a színek nagyon jók rajta, kontraszban közel áll egy ks7000es samu vagy pana dxm710-hez, egyedül mozgásjavítás nem a legjobb rajta, de azt amúgy is javasolt kikapcsolni.
MR650 lesz csak jó hozzá sajna, csati elosztás is teljesen rendben van bal oldalt meg bal lefele néz, hangszóró sem kiugró alul ahogy az összes többi LG-n szokott, így falra is közel rá tudod paszírozni, annyiért ebben a kategóriában jobb tv-t nem kapsz szerintem.
-
-
The DJ
addikt
válasz
szapeboy #67028 üzenetére
Pont nemrég kérdeztem meg ugyanezt (pár hozzászólással feletted). Nálam "License get failed. error: failed because an unspecified error occured." hibaüzenet van.
Ma írtam egy üzenetet a HBO ügyfélszolgálatának, elvileg továbbították a problémát a technikai részleg felé. Remélem lesz is belőle valami.
-
luckyman
aktív tag
válasz
szapeboy #66165 üzenetére
Aha, így már érthető. Ezek szerint én vagyok a béna. A másik részére nem is gondoltam, csak a tv-n nézek filmet, hiszen arra van a kliens, ezért aztán nem is érint, de jó tudni, hogy ilyet is tud.
Bár belegondolva nem tudom mennyire hasznos szolgáltatás és mennyire életszerű, hogy pl. egy 3d filmet félig a tévén néz az ember, míg a mások felét tableten. Magad ez még( már ) nekem.
-
blakey
titán
-
olasz69
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest