Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Hálózati / IP kamera
- Mozilla Thunderbird
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Windows 11
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
- Gmail
- Mikrotik routerek
-
IT café
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nightman1
tag
válasz Beni2360 #72263 üzenetére
Szia Beni!
Nálam az a helyzet,hogy egy szolgálaati kéróm van és itt a lakás tulaja nem szeretne hűséget aláírni hogy vezetékes net jöjjön a lakásba.
Úgyhogy én ezt a kérdést úgy oldottam meg hogy kihoztam egy tabot a szolgáltatómtól és azon van netelőfizetés.
A Tabon megy a net és amikor a tévémmel miracaston küldöm át a jelet akkor a tévé pluszban nem csatlakozik internethez,én így próbáltam de lehet hogy ez a baj,ezért szakadozik?
Osszam meg hotspoton a tévének a netet és aztán jöhet a miracast? Mert küllön router nincs a történetben..
Kipróbáltam..nem megy..
Az ezzel a baj hogy a tabon nem megy egyszerre a két dolog.
A miracasthoz wifi kell és ilyenkor kilövi a hotspotot..[ Szerkesztve ]
-
Nightman1
tag
Üdv,vettem egy erős hardveű tabot és a miracast valamiért szakadozik de mivel épp hasonló téma van toppon ahogy olvasom,így majd próbálok pár appot,aztán meglátjuk..
Más..
Nézegetem egy ideje ezeket az ambilight jellegű ledeket amik ha jól veszem ki,a videojelet a tv hdmi portjáról "veszik" ami nekem azért fura mert a tv hdmi portjai csak bemenetek nem? -
Nightman1
tag
Ezt a 4k bőrhiba dolgot lefogadom boltban láttad demó videón?
Lefogadom nem volt normálisan,sőt sehogy bekalibrálva a panel?
Lefogadom nemcsak a színek de a kontraszt,és mindenféle képélesítő elektronika maximumra volt állítva?
Nem kell válaszolni én is láttam ilyet.
Sőt boltban demón csak ilyet.
Én is megvédem a 4k-t és nemcsak a részletgazdagság miatt, (e85-ös parabolám van 8 fejjel,akad pár fullHd csati)
De színvilágát is sokkal gazdagabbnak látom kalibrálás után.
Fullhd tartalom?
Fuss össze egy normálisan bekalibrált fullhd panellel,és egy uhd-vel.
Mindkettőn nézd meg a Fashion 4k prewiev csatit,ami egy uhd-ből visszakonvertált fullhd.
Utána várok véleményt.. -
Nightman1
tag
Na ez engem is érdekelne..
Családban van pár hd ready,full hd tv nálam meg 4k..
Nem cserélném el semmire sem!
Magasabb árkategória de kevés a 4k tartalom? Igen basszus,de szerintem felesleges is egy lapon említeni egy 4k-s panelt egy full hd-ssal.
S itt most nemcsak a részletgazdagságra gondolok..
De ezt az uhd tulajok ugyis tudják..
Szóval mi a hátrány? -
Nightman1
tag
Uhd tulajok? http://www.sat.hu/hirek/az-astra-karacsonyi-uhd-ajandeka/3763.html#.VnsCiRCjie4.mailto
-
Nightman1
tag
Közben az angol tv adókon szép kampánya van az lg-nek.
55"-os oled tv-ket promóznak..
Bár ott nincs is 3ft-tal olcsóbb..-tipusú reklám,gazdaságilag egy tündérlehelletnyit jobb a helyzet.. -
Nightman1
tag
-
Nightman1
tag
Igen jogos,viszont én azért várnék a visszaküldéssel picit.
Ha a tv-d támogatja a képernyőtükrözést akkor elvben ha telón skypolsz is át tudod tolni a tv-re a képet..
Ettől még igazad van csak azt se felejtsd el hogy a samu u.ezen kategóriája nyilván drágább is,hisz az alkalmazások támogatásával te valamennyi licence díjjat is fizetsz a tv vásárlásakor..
Semmi sincs ingyen.. -
Nightman1
tag
válasz #94529552 #67324 üzenetére
Én itthagytam volna a topicot de már megszoktam itt..
Névszerint nem de amit hirtelen átolvastam..
Lf632 NEM 3D paneles így perszehogy nem volt a yutyub videók szerint 3d élmény..
Én nem tudom mi az az ips glow,lehet csak szerencsém van hogy sehol nincs bevilágítás?
Magic remote?
Hasznos lehet filmlejátszásnál,lehet én vagyok maradi,nekem alaptartozék volt a tv-vel,tán egyszer használtam hogy meglessem a "ficsőröket"..
De valahogy nem érzem azt hogy jobb mint a sima.. Talán a rámutatás pontatlansága miatt..[ Szerkesztve ]
-
-
Nightman1
tag
válasz blakey #67265 üzenetére
"VA olyan 93% körül van, plazma olyan 97% és az OLED az ami 100%."
Na pont itt a lényeg,én az ips mellett írtam amit írtam és nem ellene.
És azt is vallom mit írtál,nagyon fontos a beállítás kalibrálás.
Akik pedig mindennek ellenére is vallják a fekete hiányát,azok vegyenek oled-et..
De hogy legyen viszonyítási alap:
Az M1-nél az alsó feliratcsík háttere fekete.
Nem sötétszürke.[ Szerkesztve ]
-
Nightman1
tag
válasz 5oultrain #67257 üzenetére
Igen közben hazaértem a tv csavarjai olyan picik tán egy centisek.. Próbálok vadászni mert tuti kicsi lesz.. Kérdés hogy a tvben milyen hosszú a menet..
Ha csak 20 centiset találok max átlukasztom a panelt 4 ponton és megy rá egy anya is..
Viccet félretéve..
Én egy tvasztalt várok amin az üvegpolcok felett vesa módon figyel a tv..
Ha a te 49 collosod elbírja,akkor nálam sem lesz gond tán..
Ips panelhez:
Ha mindenki a természetességre törekszik,akkor minek a "feketénél is feketébb"???
Ezt soha nem értettem.
Ha teljesen fekete képernyőt bámulsz,nyilván nem lesz olyan mint a jó öreg crt képcöves tévéknél.
De a valóságban sem.
Ha meg adásnál nézed,akkor a fekete körüli fényesebb képtartalom úgyis úgy veri át a szemed hogy feketének látod a sötétszürkét is.
Ez nem az lg hibája ez az ips.[ Szerkesztve ]
-
Nightman1
tag
Akik falra szerelték a tv-t azoktól kérdezném,a tv-k hátlapján van erre 4 csavar,azokkal fel lehet tenni vesa tartóra,vagy azok gyengék erre?
Torreador:
Akkor álljon itt egy ellenpélda:
Én annyira meg vagyok elégedve az ips paneles tv-mmel hogy már nem is kéne va..[ Szerkesztve ]
-
Nightman1
tag
válasz #40178219 #66993 üzenetére
Nálam a speciális beállításokban van,de persze neked más oprendszerű tévéd van.
Lehet ott van az valahol,csak más néven esetleg..
Beni!
Na ez már az a szint amibe nem látunk bele.
Tervezett elavulás története érdekes műsor,ha kimaradt,nézd meg.
Tanulságos.
Én is próbálom úgy "járatni a tv-t" hogy ne akarjon betojni 2 év után se,de lehet semmit sem éfek vele.
Ebben a műsorban volt egy srác akinek a nyomtatója dobálgatott hibaüzeneteket mit ad Isten,pont a gari lejárta után.
Orosz okosok szétkapták és kiderült,volt benne egy időzítőszerű áramkör,amit kiiktatva frankón működött tovább.
Ilyen alapon nem lepne meg ha a tv-től a mikróig mindenben lenne hasonló..
Vegyél újat,mert a régihez annyi az alkatrész mint aúj készülék 2/3-a.
De ez itt már majdnem off..[ Szerkesztve ]
-
Nightman1
tag
Olasz69 köszönöm!
Csak általánosságban kérdezném,kiknek felelnek meg a gyári képmódok?
Hanyan kalibráltátok és saját szemetek szerint,vagy hívtatok szakzsenit?
Már 3 hete nézem,először túl erős volt a kontraszt.
Aztán a fekete sötétszürke,a fehér vakító..
Napokig tartott mindenféle képanyagnál mire elértem a számomra tökéletest.
Erős fekete,szemkímélő fehér,milliónyi árnyalatával.
Aztán jöttek a színek.
Alapjáraton ugye a bőrszínhez nem sok köze volt a képnek az arcok vagy rózsaszínek,vagy sárgák voltak.
Mostmár csak a kínai nemzeti tv-n sárgák,minden ok,gondoltam,de a szürke vöröses volt,a színek kicsit helytelenek.
Kevés volt a zöld pl..
És most este hogy játszottam picit a másodlagos színbeállításokkal na most lett pont olyan mintha a tv ablak lenne a világra,természetes,élénk színekkel de mindenből pont annyi amennyi kell!
Ez,amit most végeredménynek mondok köszönőviszonyban sincs egyetlen gyári opcióval sem!
Ez azért gáz,bár én nagyon ügyelek a részletekre míg másoknak az apróságok nyilván fel sem tűnnek.
Ez persze nem fikázó hsz,hisz ilyen szép képe egyetlen tv-mnek sem volt,csak kiváncsi vagyok hogy vannak még rajtam kívül akik hasonlóan aprólékosan figyelik a képet?[ Szerkesztve ]
-
Nightman1
tag
válasz olasz69 #66912 üzenetére
Ha már itt vagy!
Vásárláskor frissítettem a tv-t azóta ugye nem.
Frissítésnél ugye nem kell újra kalibrálni beálításokat újra átnyálazni?
SzaSanyi!
Én anno még tizenéve egy kazettás walkmannal jártam így,visszavittem mert a legjobb minőségű elemekkel is "húzta a szalagot".
Faszika cserélte szó nélkül majd az általam visszaadott példányt szó nélkül visszatette a polcra a bevásárlótérben..[ Szerkesztve ]
-
Nightman1
tag
válasz 5oultrain #66886 üzenetére
Hali.
Nekem a kistesó van,a 42ub820v.
Iszonyat szép képe van főleg kalibrálás után.
Amikről itt páran írnak,felhősödés foltosodás utánúzás még nyomokban sincs.
Ips panel létére kiváló a feketéje és a fehér is tud olyan erős lennni hogy bekönnyezel..
Betekintési szög is kiváló.
Nem tudom a 850-esen a webos van e már vagy a Netcast mint oprendszer,de nekem a Netcast nagyon bevált mind tempóban mint appokban.
Jó vétel! -
Nightman1
tag
válasz herrká #66825 üzenetére
Szia!
Én csak az első kérdésedre tudok válaszolni.
Nálam is parabola dolgozik 4 fejjel és külön box van.
Simán rádugod a hdmi kábelt az új tv-re és menni fog.
A konfiguráció azt jelenti,hogy a tv első lépésben megkérdi,hogy külön box-szal akarod e használni.
Ha igen,akkor rákérdez a box tipusára ami neked azért jó,mert a tv-hez ha lesz okostávirányítód,akkor összepárosítva a tv-vel,nem kell 2 külön táv,elég csak a tv okostávja,ami azután hdmi kábelen keresztül vezérli a boxod is.
Persze ez nálam a tv hagyományos távjával is működik.
Ha pl kikapcsolod a tv-t,a beltéri is kikapcsol készenlétibe,és viszont..
Más..
Most olvasom hogy van új szoft az lb tv-kre?
Érdemes?
Változott valami szembetűnő,vagy csak a "prémium" appok csereberélődtek?[ Szerkesztve ]
-
Nightman1
tag
válasz Lacielvtárs #66725 üzenetére
+1
-
Nightman1
tag
Sziasztok tv vásárlás előtt állok és az lf 630 és 650es a kiválasztott,de lusta vagyok 10 hszt visszaolvasni,jöhetnek a vélemények pro és kontra.. :/
-
Nightman1
tag
válasz freeknight #66668 üzenetére
Hello.
Bár nálam nem webos van,de igen van mód,a képbeállításokban a speciális beállításokban találod,helyi sötétítés néven.
Azt kapcsold ki. -
Nightman1
tag
Visszaolvastam ma is a fórum 2 oldalát mert egy nap kb annyi hsz gyűlik.
S közben azon gondolkodom hogy már a vásárlás előtt mennyit vaciláltam hogy a miracast miatt kell smart,de ha lehet,ne netcastos legyen a tv,hanem minimum webos 2-es.
Aztán végül a tipus és a képminőség miatt lett netcastos. /Lg42ub820v/
És a mai napot olvasva az jut eszembe milyen jól jártam pedig nem akartam..
Előre,minden csatornát betöltő epg-t pl én csak set-top-boxon láttam,tv-n soha.
Odakapcsolsz,akkor tölt..
Volt itt a napokban aki stopperrel mérte a bekapcsolástól az időt,mikor lesz kép.
Ez nálam 6mp..
Szóval igen,láttam már én is gyorsabb vasat (műanyagot) de az én tapasztalatom szerint,nagyon jól jártam az egész tv-vel,mint kép,mint funkciók,mint tempó tekintetében.. -
Nightman1
tag
válasz #20221952 #66299 üzenetére
Hali!
Nálam ezek a dolgok működnek,sőt ha a tv-t kapcsolom ki,kikapcsolódik a beltéri is.
Nem tudom milyen tévéd és a upsz beltérijeit sem ismerem de nálam ez bármely hdmi porton megy,igaz a tv beállításakor ki kellett válasszam a tv-n a beltéri tipusát,és a beltérin is a hdmi-cec funkciót be kellett kapcsoljam.
Először furálltam is mért "kérdi a tv" hogy mi a beltéri tipusa.. -
Nightman1
tag
válasz Medical #66296 üzenetére
Ha több generációt fognál át,akkor én inkább a kelet 13°-ot ajánlanám műholdnak a 19,2 helyett,a Hotbird-öt.
Astrán 70%-ban német adások vannak,nyelvtudás nélkül nem túl élvezetes.
Ellenben a Hotbird-ön sokkal több ország lényegesen tematizált csatornái vannak fenn,ha meg már ubokák,akkor pl lényegesen több ott a zenetv amik közül a 60-as évekig visszamenőleg lehet szemezni. -
Nightman1
tag
válasz huncutka1029 #66254 üzenetére
Egyetértek.
Outletes darabok eladásánál találkoztam olyan esettel hogy lekaparták a tv imei számát.
Így persze nem tudod regisztrálni az LG-nél és CSAK a bolti gari lesz érvényes. Így lehet hogy egyes esetekben csak egy év garit kapsz.
Nyilván nem véletlen hogy olcsóbbak az outletes árak. -
Nightman1
tag
válasz blakey #66040 üzenetére
Úgyszint tettem igaz én 2 hete,pedig,megvárhattam volna a karácsonyi akciókat is..
A magyart arra értettem hogy az utóbbi évekből kiindulva sokan irigykednek rám is,mim van,mit értem el,de jah,hogy ehhez mondjuk korán kell kelni,és a céljaidért hajtasz akkor akár mint tegnap is 15 órát benn lenni és jah,hogy nincs óránként minimum 20 perc szünet fészbukolni?
Akkó neeem,akkor nem is érdekel sokakat a haladás semmilyen téren.
Ha csak az elmúlt 2 évet nézem ha nem volt vagy 50 ember aki a semmiből akart hasznot akkor egy sem!
Nem baj majd megyünk külföldre dolgozni és minden lesz!
Ja,aztán hazajönnek egy hét mulva mert bassssssszus....
Ott is dolgozni kell..
Erre értettem a magyart,de persze,tisztelet annak a kevés kivételnek,akiknek minden elismerésem![ Szerkesztve ]
-
Nightman1
tag
Lehet "pfff"-ogni,lassan 10 éve jártas vagyok az informatikában van egy tündérlehelletnyi sejtésem hogy ez lehetne optimalizáltabb is.
Más: a black friday-on már meg se lepődöm.
Az hogy egyes kereskedők 2 nappal péntek előtt gyorsan árat emelnek hogy aztán ma "akciiiiijjjóóóós" legyen
Vagy hogy a tényleg akciós darabokért olyanok tapossák egymást akik úgyis eladják..
Mindkét szitu annyira tipikusan magyar....
Marhanagyhasznotasemmiértdeazonnal! -
Nightman1
tag
válasz ricsip #65996 üzenetére
Én a magam reszéről mélységesen veled értek egyet,de olvasva a fórumot itt javarészt olyan LG fanok vannak kikkel felesleg vitatkozni.
Bár én is LG tévé mellett döntöttem,azért van pár dolog ami engem is bosszant,leginkább a legnépszerűbb alkalmazások megszüntetése,a szoftverek borzasztó optimalizálása,lassúsága,és senki ne mondja nekem hogy ha több mint 100ezret vagy többszáz ezret költ egy tévére,nem fogja érdekelni hogy az alkalmazásokat törlik,a weboldalak hibaüzeneteket dobálgatva fagynak,vagy amit épp ma írt valaki hogy a webos 2.0 indulása is fél percet vesz igénybe.
Mindannyian képben vagyunk milyen az amikor egy szoftver jól van optimalizálva,pár éve egy egy magos 600mhz-en pötyögő processzor is gyorsabb volt a telefonomban 500mega rammal,mint a mai tévék.
Persze egymást felesleges leszólni emiatt hisz épp éjjel néztem véleményeket a Philips 4magos androidos 400ezres tévéjéről,és szinte kivétel nélkül mindenki az állandó fagyásokra panaszkodott.
Szerintem mindegy ki a gyártó,ezek mindenütt előforduló hibák,így nézve pedig az "LG fanokat" is megértem,mert ha már tévé,nyilván én is a képminőséget nézem elsősorban,de azért próbáljunk meg ne elvakultan,hanem objektíven nézni egy gyártót,és mivel a kedves gyártó majd hülye lenne közölni hogy "ja,bocs,igazából a teljes értékű böngésző sem teljes.."
Ezért jobb híjján szerintem ponthogy az ilyen fórumon lehet és kell megbeszélni hogy pl már nincs skype az lg tévékben,uh felesleges marhadrága kamerát venned hozzá.. -
Nightman1
tag
válasz #94529552 #65830 üzenetére
Eszerint valóban tudja.
Akkor már csak azt nem értem mért ilyen drága egy uhd box..
Nálam viszont egyáltalán nem szempont a 4k.
Munkám miatt nagyon jó fullhd-s videó-promóanyagok gyártása során,uhd-s videókarit,kamerát meg csak ezért nem vennék (vagy kölcsönöznék a Szolnok tv-től..)
Annak örülök hogy a "postázandó" helyeken nem fossák össze magukat a gépek amiken lejátsszák.. Sajna ez a nagy magyar átlaghelyzet.
Nekem ez a felállás tökéletes.
De ha már a jövő ketyeréi szóba jöttek.
Uhd csatik kapcsán van az Astrán egy uhd sportcsati,aminek a nevében ott a 360-jelölés.
360Fokos videók vannak a youtube-on,de ott ugye a telefonod mozgatod a térben így te változtatod a képet.
Na de ezt tévéadásnál??? -
Nightman1
tag
válasz #94529552 #65822 üzenetére
Enyém is 4k-s,de csak usb,vagy hdmi esetleg netről megy a 4k.
Mintahogy az lf680-nal is így van: "4K 60P HEVC
A HEVC dekóder támogatja a 4K tartalmak 60 képkocka/másodperc megjelenítését, ami éles és elmosódásmentes képet eredményez a gyors jelenetek közben is. Ráadásul mostantól külső eszközök nélkül is élvezheti az internetről vagy USB-n keresztül érkező 4K tartalmakat."
Ez azért még annyira gyerekcipőben jár hogy nagyon drágák a tunerek.. -
Nightman1
tag
Kösz a tippeket uhd-s csatornákra,a Fashion 4k ugye megvan de a boxom fullhd-s viszont a 4k felbontás számára értelmezhetetlen így azokat a csatikat amiket még írtatok,a box kiteszi a rádiók közé..
Vannak már 4k-s boxok is de azok indulóára 160ezer..
Ennyit nem költök 3-4 tesztcsatiért,lesz az még olcsóbb is.. -
Nightman1
tag
Rátaláltam a Fashion Channel 4k-s változatára ami a boxom képességei miatt "csak full hd-ban látszik" de így is ég és föld az összes többihez képest!
Állam leesik,pedig sok Full Hd-s csatim van de ez....a jövő! -
Nightman1
tag
válasz OldMike #65757 üzenetére
Azért meg lehet találni az aranyközéputat is,ráadásul azt sem szabad elfelejteni hogy milyen hang,tv adás,hogy van processzálva!
Mondok egy példát.
Tv2,átlagosan szól,van középtartomány,ha kell magas és mély is.
Sztárban sztár-a műsorvezető,a zsűritagok hangja NINCS!!! processzálva,ami országos élőműsornál szégyen,így a zenéknek van basszusa de ha beszélnek olyan mintha egy kis szokol rádiót hallgatnék és nem hiszem hogy a fejmikrofon képességeitől van ez.
Beállíthatod te a hangot-de mihez,ha minden csatornán MÁSHOGY processzálnak.
Beállíthatod te a képet,de tökéletes SOSEM lesz,mert minden MŰSOR más vezérlőben más kamerákkal készül.
Jó példa erre az aug.20.-ai tüzijáték vagy az ujévi beszéd ahol minden csatornán hatalmas képi különbségek vannak pedighát ugyanaz a faszi,ugyanazzal a háttérrel látszik..
(Nem,hírtévékre,híradókra élből nem szoktak basszust procizni még dörmögő dömötörre sem.. ) -
Nightman1
tag
válasz gubisadam #65752 üzenetére
Nagyon sok helyen lehet megtalálni ezeket a soundbar cuccokat de ha a tv-dben a 20 wattnyi hangcucc van alapból akkor nem éri meg.
Menj be bárhová,mindenütt van olyan tv amire élből rázúznak egy soundbart is.
Mélyládával már jobb a helyzet,de az is csak ugy éri meg ha minimum bluetooth-os.. Én 40ért egy LG házimozit vettem ami 500 wattos,rádiótuneres távirányítós,2.1es,2 állóhangfallal.
A távirányító kezeli az lg tv-t is,az erősítőt ventillátor hűti ha kell és kismillió bemenet van rajta.
Olyan basszusa van a mélyládának hogy ha sokáig nagy hangerőn hallgatok zenét,elmászik a helyéről de úgy,hogy maga alá gyűri a szőnyeget..
Ezek után gondold végig hogy érdemes e kiadni 25-öt egy soundbar-nak nevezett cuccért..[ Szerkesztve ]
-
Nightman1
tag
válasz csabi272 #65733 üzenetére
Nemtom gyerekek,ha jol látom nektek 2-3 évvel ezelőtti tv-tek van,az enyém tavalyi kiadású,az vigasztal bárkit hogy nálam is szaggat?
Igaz hogy 2 percenként kb egy tizedmásodpercet,de zenénél finoman fogalmazva is gáz.
Ugye minnél nagyobb felbontásban nézed,annál több dolga van a procinak.
Nálam ez élből HD,és nem találtam felbontásra beállítást.
Talán ha nem gyári appon próbálnánk hanem simán böngészőből.
Én még nem próbáltam,de hátha..[ Szerkesztve ]
-
Nightman1
tag
Hogy ne legyek mindíg off.
Így másfél hét után most mondom azt hogy sikerült bekalibrálni a tv-t és nemcsak a színeket hanem akár azt is hogy legyen fekete,de a fehér színtől ne akarjon kifolyni a szemem.
Sok kalibráló cikk olvasható különböző tipusokhoz,de egyikben sem találtam egyetlen szót sem olyan beállításokról,amik hatalmasat változtatnak a képen.
IRE például..
42Ub820-hoz ha bárkinek kell,szivesen küldöm.. -
Nightman1
tag
válasz #94529552 #65708 üzenetére
Ha arra gondolsz a google mögöttes szándékáról hogy adatokat gyüjtsenek minden felhasználó minden lépéséről akkor igen,van potenciál az okos tévékben is főleg ha kamera is van benne.
Az LG-t kb egy éve buktatta le egy hekker aki beleásta magát a tv oprendszerébe és kidült hogy a tv minden infót "hazaküldött a gazdinak"
Míg a Samsungnak épp most van pere Frankfurtban ahol ugyanez derült ki egy samu okostévéről is (a 6203-as modellről) azzal a különbséggel hogy a Samu a felhasználó beleegyezése nélkül tette ezt.
Szóval oké hogy megfigyelnek minket amiért mi még fizetünk is,de akkor cserébe kapjunk már használható appokat,és ilyen téren a google azért a droid régebbi verzióján is elérhető a youtube,face..
Más: ha a tv)n nincs bekapcsolva az eco mód akkor nem kapcsolja ki egy idő után a külső hdd-t?[ Szerkesztve ]
-
Nightman1
tag
válasz #94529552 #65705 üzenetére
Nemtom reklamálás volt e,de ha az is,nézd el neki. Mivel sokesetben a felhasználó érdekeit nem veszik figyelembe a gyártók így max itt fórumon egymásnak puffoghatunk..
Egyébként egyre több tévén látok androidot futni így pár év és tuti elérhető(bb) áron lehet majd hozzájuk jutni.
Én lg helyett most pl egy 55collos Xiaomi csúcskategóriás paneles 8 magos androidos tévét vettem volna kb 200ezres áron,de mivel egyenlőre a tv annyira új hogy csak Kínai nyelv van benne,így kihagytam.
De a Philips tv-k is Androiddal futnak,orionok úgyszint..
Sonynál vagy Panánál láttam még droidot szerintem idő kérdése és a google bekebelezi a többi gyártót is.. -
Nightman1
tag
válasz ricsip #65692 üzenetére
Igen és ez Netcaston sincs másképp!
Frissítés előtt ott figyelt a prémiumtartalmak közt a facebook,utána meg sehol semmi..
Pumma: Most megfogtál,mi is az a kaon?
Live menüt még nem próbáltam csak odáig jutottam el hogy beállítások,és mi legyen a forrás,kábel,földi vagy műholdas de csak egy lehetőséget enged választani..
Megszoktam továbbá hogy ha az ok gombot megnyomom,megjelennek a képernyőn a legutóbb nézett csatornák,infó a nézett műsorról..
Ezek után az lg menüje nekem visszalépés évekkel..
A boxom egy Cryptobox 652-es[ Szerkesztve ]
-
Nightman1
tag
válasz #94529552 #65689 üzenetére
De igen viszont a boxom képességei kb 10 x jobbak mint a tévéé.
Próbaképp persze rádugtam a földi és a 4 fejes parabolát is,de a csatornaváltás sebessége,a műholdas tuner érzékenysége jóval elmarad a boxétól.
De a legnagyobb bajom a sorbarendezés.
Földi és műholdas csatornákat is nézek a tv menüjében a 2 egyszerre nem megy.
A Diseq kapcsoló vezérléséről nem is beszélve,így biztosan marad a box mint forrás. -
Nightman1
tag
Tényleg érdemes egyeseknek visszaolvasni pár oldalt mielőtt kérdeznek.
Ha megvan a magic remote de mégsem működik a tv-vel,érdemes a távot resetelni.
5 másodpercig nyomni a házikó és a visszanyilat egyszerre és voila..
Más.
Házimozival és saját box-szal használom a tv-t.
Először úgy volt hogy beltéri hdmi-n keresztül a tv-be,és szintén a beltériből optikai kábel a házimoziba.
De így késik a hang a képhez képest,még a tv-ben lévő AVszinkronon sem tudom úgy pontosítani hogy tökéletes legyen.
Most az optikai kábel épp ezért a tv-ből megy a házimoziba.
De ha csak műholdas rádiót hallgatok,ne kelljen már a tv-t is bekapcsolni..
Biztosan nem én vagyok az egyetlen hasonló problémával,így minden ötletet szivesen fogadok.. -
Nightman1
tag
Na most segítsen valaki hogy mi van..
Nincs egy hetes a tv-m,ma megjelent egy vékony pixelcsík. Minden forrásnál ellenőriztem de persze ez a tv hibája,ami tudom hogy bármikor bármilyen tv-n jelentkezhet.
Na de hogy kb 10 perc után eltűnt???
Semmi nyoma sehol..
Mert gondoltam segáz,garancia megoldja a kérdést de így ugye nem,hisz a probléma "megoldódott"
Valaki találkozott már hasonló szituval??? -
Nightman1
tag
Volt va paneles tv-m anno úgyhogy én is az ips-re voksolok..
-
Nightman1
tag
Na fiatalok!
Hzaértem ahogy igértem,íme a nálam használt beállítások 42ub820v
Energiatakarékos mód: Ki
Képüzemmód: Haladó2
Háttérfény 72
Kontraszt 76
Fényerő 62
Vízszintes élesség 36
Függőleges élesség 32
Színtelítettség 46
Árnyalat G9
Dinamikus kontraszt Ki
Szuper felbontás Közepes
Színskála széles
Élkiemelő ki
Színszűrő Ki
Gamma 1,9
Fehéregyensúly
Színhőm. Hideg
Módszer 20 pontos IRE
Minta Külső
IRE 70
Piros 19
Zöld 10
Kék -14Színkezelő rendszer
Színtelítettség Kék
Telítettség -6
Árnyalat 0
Fényesség -2
Piros 2,2,8
Sárga 4,4,4
Zöld 4,8,10
Kék -6,-4,-2
Cián 0,0,0
Magenta 0,0,0
Zajcsökkentés Magas Mpeg zajcsökkentés Magas
Fekete szint Alacsony
Helyi sötétítés-Ki
Tru Motion Sima
Képarány-Levágás nélkülPélda: helyi sötétítés,ez a ledeket vezérli,micro pixel engie-nek is nevezik,lényege hogy ha sötét vagy félhomályos tartalom van a képen akkor erősen csökken a ledek fénye,engem marhára zavart hogy villódzott a kép tőle és sötétebb részeknél alig láttál valamit a képből.
Az Eco mód úgyszint kikapcsolásra került hisz hadd lássam már úgy a képet ahogy beállítottam,ha csak a tv világít a szobában,ne zúzza le a háttérfényt.
Élkiemelő szintén jól hangzik,kár hogy a gyakorlatban az emberekre is egy élt "rajzol" akik így (főleg a távoliak) elég rorzul festenek..
Na erről beszéltem tegnap,persze a beállítások nyilván egyén,tipus,és panelfüggőek,így az általam leírt beállításokkal nagy valószínűséggel még az ugyanilyen tipussal rendelkezőknek sem lesz ugyanilyen a kép mint nálam. -
Nightman1
tag
válasz Croaker #65296 üzenetére
Ha csak kb 5-6 oldalt is olvasol vissza,többen panaszkodtak a 6os szériára,hogy van ami edge,és van ami Direct leddel került forgalomba..
Doboz megsasol,Ips felirat keres..
Szpali,ha eddig kihúztad a 72es öreg tévével,javaslom várd meg a karácsony akciókat de minimum a black friday-t,persze 150-180ezer közt 43-as méretben már most is találhatsz megfelelő példányt.
2,5 méterről a 4k-nak valóban nem sok értelme van..[ Szerkesztve ]
-
Nightman1
tag
válasz Fornax #65284 üzenetére
Én meg nem is értem hogy miben lenne jobb hálózaton rögzíteni.
Ha kábel vagy wifi köti össze a pc-d laptopod a tv-vel,akkor nyilván csak pár méter választ el a tévétől.. Lusta vagy átmenni egyik szobából a másikba hogy rögzíts?
Vagy ez ilyen ficsőr a haverok felé hogy a szomszédból állítod be hogy mit vegyen fel a tv?
Esetleg a tévére dugott külső merevlemezhez messze van a géped,mondjuk wifi hatótávon kívül?
Nem értem..
Nekem olyan boxom van ami bármilyen netes eszközre streameli a tv adásokat,szintén neten keresztül távirányítani is tudom,vagy mint most,nem vagyok otthon,és távolról állítom be,mit rögzítsen mire hazaérek.
Ennek,több értelmét látom mint ugyanezt egy CSAK otthoni hálózaton működő megoldáson..
De mint valaki írta is most,ha epgből állítod be a rögzítést akkor jól megszívhatod,a tv2 pl majd minden este fél órás csúszásban van a kiírthez képest.
Így inkább érdemesebb utólag neten megnézni..
Más
Linkelni most nem tudok,de több idei tesztet is olvastam ami nálam is igaz lett,hogy a Dinamikus kontraszt kikapcsolva van és még jópár képjavító cucc,ha otthon leszek ránézek..[ Szerkesztve ]
-
Nightman1
tag
válasz Croaker #65268 üzenetére
Én csupán -tudom ez nem lesz segítség-változatlanul azt tudom tanácsolni mint eddig.
Boltban kellene megnézned ahol bár nincs bekalibrálva egyetlen darab sem de mint esetemben is,ha megkérsz egy eladót,tuti hogy kaphatsz kezedbe egy távirányítót amivel valamelyest tesztelheted a képet több módban is.
Sok tesztet is olvashatsz az idei tavalyi tévékről vagy itt a fórumon amiket én is csak megerősíteni tudok,például hogy fizetsz e többet pár(vagy jópár) ezerrel azért a képjavító hókuszpókusz elektronikáért,ami sokunknál élből kikapcsolásra került..
Élesebb kép is szépen hangzik,közeli arcnál.
De ha ezen az éles képen a kamerától kb 3 méterre van az az arc,már inkább torz lesz mint éles..
(Ez persze CSAK saját tapasztalat) -
Nightman1
tag
válasz Croaker #65265 üzenetére
Én ehhez csupán annyit tudok hozzáfűzni hogy ha tv adásra kell,a magyar csatornák mindegyike 50-60hz-es képfrissítéssel működik..
Tehát ha van egy 100hz-es képfrissítésű tévéd,akkor kb minden második képkockát a tévé különböző algoritmusok segítségével megpróbál kitalálni,de az nyilván nem lesz olyan minőségű mintha valódi 100hz lenne a sugárzott tartalom.
Nyilván ha más tartalomra is használnád,az már más tészta. Pl youtube,full hd filmek.. -
Nightman1
tag
válasz blakey #65248 üzenetére
Jogos,eírtam de eszerint a magyar boltok is fogalomzavarban vannak.
Értelmezésem szerint,lg honlapról nézve:
Direct Led-a képernyő hátúlról van megvilágítva,magasabb kontrasztarány,de kisebb betekintési szög.
Ips-Edge Led: a kijelző oldalról van megvilágítva,viszonylag gyengébb kontraszt,de nagyobb betekintési szög.
Ha én rosszul tudom,akkor az Lg is.. -
Nightman1
tag
Ma alkalmam volt megsasolni működes közben az lg samsung és sony jónéhány idei modelljét működés közben,a kép az m4 sport volt,hd-ban.
Nyilván itt a mai nap sokan állnak vásárlás előtt,amit a boltban látsz képet attól csak jobb lesz ha otthon bekalibrálod,de azért viszonyítani lehet.
A Sony belépőszintű tévéje katasztrófa az összes többivel szemben.
Továbbá ha nem tudsz dönteni hogy Dled vagy Ips akkor azért egy jó alap lehet összehasonlításhoz hogy mennyire torzul a kép oldalról,vagy mennyivel ?haloványabb" egy ips..
Utóbbiról egyébként pont írtam napokban picit olvassatok vissza többen is vásároltunk mostanában így vannak élemények. -
Nightman1
tag
válasz cimbi66 #65187 üzenetére
Hello! Ez nem biztos hogy az epg hibája.
Szolgáltatófüggő is lehet azt tudom hogy UPC műholdas verziójánál a Paprika tv transzponderén van minden csati epg-je.
A mindigtv-nél muxonként vannak,ha én bekapcsolom pl a Duna tv-t,akkor a tv2 epg-jét én sem látom csak ha arra a muxra kapcsolok ahol a tv2 van..
Blakey: Az ips-re mondják hogy gyengébb a kontraszt,nem a Dledesre.[ Szerkesztve ]
-
Nightman1
tag
No,megigérem hogy nem fogom telefirkálni a topicot,max innentől segítek akinek tudok de gondoltam megosztom így több órai tévézés és kontraszt-szín kalibrálás után hogy igenis nagyon erős fekete csalható elő a panelből és ha már kontrasztarány.
IPS panel ellenére olyan erős fehér szine lett kalibrálás után hogy én az alábbiak szerint használom mert kifolyna a szemem..
Háttérfény: 72
Kontraszt: 76
Fényerő: 58
Szóval tudom hogy prémiumkategóriáról van szó,de mióta olvasom a fórumot többen azért kerestek DirectLedes tévét mert gyengébb a kontraszt..
Ebben a kategóriában olyannyira nem hogy ha mindent maxra tolnék felérne egy UHD reflektorral.. -
Nightman1
tag
válasz ATi0021 #65179 üzenetére
Hello,esetedben gondolom az usb port lett kispórolva de gondolom ha 150-180 ezret áldozol rá,akkor nem csak tévéd van hanem laptop vagy pc is.
Így az 1 usb esetedben nem biztos hogy hátrány.
Azt tudom hogy az enyémnél -amiről most írtam- azt írják hogy usb 2.0-n is képes 4k tartalmú videókra de csak ha 30fps,és mp4 formátumú..
Még nem próbáltam,de ebben a kategóriában tégy úgy mint én. Olvass teszteket,véleményeket,ha magyar oldalon nem találsz ilyet,használd a google fordítót.
Én,majd 2 hónapig nézelődtem mire meglett a végső kiválasztott.
Külső merevlemez nagy kérdés,ez leginkább a tipusátol függ,pl hogy mennyi az áramfelvétele.
Nekem van a tv-n hdd port,de soványnak bizonyul sajnos,de ezt egy y kábel megoldja..
A merevlemezedről kellene specifikációt nézned,leginkább áramfelvételt[ Szerkesztve ]
-
Nightman1
tag
Na jó,leleplezem magam.
A tv kapható itt magyarban is,sok más hasonszőrű tesójával együtt.
És nem bemutató darab ami egy éve megy egy áruházban.
A weboldal:
http://elektrooutlet.eu
Csomagolássérült,esztétikai hibás modellekről van szó,az enyémnek a csomagolása sérült,ezért én úgy kaptam hogy a kartondoboz egy kicsi részén kb kilométer szigetelőszalag.
Ezek a tévék kinn pihennek valahol egy raktárban,míg ki nem szórják őket.
Az enyém így 2015.10.27.-én látott először napfényt,ezt a dobozon egy pecséttel ellátott vonalkódos matrica is bizonyította,és higyjétek el,alaposan átvizsgáltam érte e ütés,repedés,hajszálkarc,bármi.
Az eladó azt mondta hogy minden ilyen tévét tesztelnek,minden oké e.
Ez hétfőn volt,az akkori készlet utolsó darabját Győrből sikerült beszereznem de azt is úgy,hogy épp tesztelték,a tv csatornákat kereste a tévé mikor le is foglaltam.
A sima távirányítóján kívül minden be volt fóliázva,a smart távot is én bontottam ki először,szóval így ilyen feltételek mellett nyugodt szívvel ajánlom őket,de nyilván azért is döntöttem az LG mellett,hogy ha ne adj' Isten valami gond lenne,ne velük intézzem a garanciát hanem közvetlenül az LG-vel..[ Szerkesztve ]
-
Nightman1
tag
válasz Nightman1 #65138 üzenetére
Szóval első benyomások.
106-os tv létére tényleg baromi "nagyképű",de ez gondolom a cinema screen nevű keretnek köszönhető,ami egy centi sincs tán.
Képbeállítások terén én még nem láttam ennyi lehetőséget egy tévében sem,az tuti.
Nyilván elhamarkodottan mondom hogy sikerült bekalibrálnom..
Ips panel: Van fekete! Anno mikor bejöttek az első ilyen panelek,valóban csak sötétszürke létezett,és ugyan itt is sokat kell állítani a gammán,a helyi sötétítésen de egy teljesen vállalható fekete abszolult kicsalható,oldalról viszont pont csak a fekete ami valamelyest romlik picit.
Az ilyen-olyan képjavító hókuszpókusz áramkörök kb fele ki van kapcsolva de így is vállalható az sd adás is! Egy 4 fejes parabola rendszeren használom,de ahogy látom a magyar HD csatik minősége kb olyan mint a francia-német sd adásoké,mert nyilván a bitráta sincs ott kispórolva..
Így első nap után azt mondom,erre megérte várni!
Eközben angol csatikon pár hete karácsonyi akcióval vannak tele az LG-nél is,de ott már az oled tv-t adják (potom 450000 forintért)
Amire most a Samu is bekeményít amint egy buddha elégedetten mosolyog egy SUHD tv előtt..[ Szerkesztve ]
-
Nightman1
tag
Na megvan a 42ub820v!
De egy kis problémám is akadt!
A magic remote nem működik!!
Azazhogy a ki-bekapcs,a hangerő fel le és a csatornaváltás kivételével semmi így kurzor sincs!
A napokban emlékszem így járt valaki,mi lett a megoldás??? -
Nightman1
tag
válasz [CS]Blade2 #65051 üzenetére
Jó esetben optikán..
-
Nightman1
tag
válasz Lacielvtárs #65050 üzenetére
Én is tippelem hisz a táblázatodban is van egy modell amiről írják legalsó sorban hogy az ub820T-t váltotta.. (A T-s verzió ment Indiába,műholdas tuner nélkül..)
Szóval az idei verzió 4 magos,de mivel a tavalyi Netcastos,nem Webos fut rajta,így inkább 2 magot tippelnék én is..
Elvileg Szerda vagy csütörtök lesz a napja hogy megjön,direkt a munkahelyemre kértem hisz nehogymár a szabim alatt várjam egész nap a futárt..
Majd jövök élménybeszámolóval..[ Szerkesztve ]
-
Nightman1
tag
válasz Lacielvtárs #65047 üzenetére
Igen tudom,hisz google az én barátom is,de én már mindenféle keresőszóval próbáltam több tucat oldalt átfutottam hiába..
-
Nightman1
tag
válasz Lacielvtárs #65038 üzenetére
Igen,ilyen táblázatra gondoltam a 4k-t el is találtad,csak épp engem a tavalyi kiadás érdekelne.
Amit megrendeltem sok teszt,fórum olvasgatás után az a tavalyi LG 42UB820v.
Tudom,Netcast,tudom kevés 4k tartalom,de pár évig nem is tervezek ujra tévét venni.
Igazából ott voltam bajban a kiválasztásnál amit itt is írtak páran és nemhogy a webáruházakban,vagy mm edigital online felületén olvastam,de még az lg oldalán is eltérő infót találni arról hogy egyes tipusok ips panelesek e,vagy sem!
Amikor meg egy-egy kiválasztott tipus után több olyan véleényt is olvastam a Dledes modellekről hogy "nagy képrészletet betöltő fehér színnél látszanak a ledek..
Na akkor választottam inkább olyat,ami 100% hogy ips paneles.
Igen,most le leszek huzva hogy ez kamu,meg hogy a kiválasztottam így szar meg úgy,ezért is olvastam inkább olyan külföldi véleményeket,teszteket,amikről nagyobb eséllyel tippelhető hogy a cikkírók tán nem voltak lefizetve.. (talán)
Egy hete nézegettem sd adás képét boltban hasonló tévén,engem meggyőzött..
Első led tévém egy samu ue32eh4000-res volt pár éve,az akkori belépőszint legalja.
De műholdas hd,full hd csatik gyönyörűek voltak rajta,attól meg ez csak jobb lehet.[ Szerkesztve ]
-
Nightman1
tag
Hali mindenki! Na ha minden jol megy pár nap és belépek a klubba..
Volt valahol egy áblázat hogy melyik tévében milyen processzor dolgozik,na azt nem találom sehol..
Ha valaki tudná linkelni megköszönném.. -
Nightman1
tag
Az Lg tévéket nézegetve azt vettem észre hogy bár -ha jól rémlik- a Webos már a tavalyi modellekben debütált,idén megkapta a 2.0-ás verziót de nem minden tavalyi modellben van Webos,sőt még az idei modellek egy részében (LF590) is az előző smart rendszer a Netcast duruzsol,miközben az, a sok toldás-foldás miatt már a 4.5-ös verziószámnál tart.
Ami számomra még furább,a tavalyi uhd felsőkategóriás modellek némelyikében is Netcast van,miközben már Tavaly január óta az Lg is gőzerővel kampányolja a Webost,akár fizetett cikkírókkal is.
Kérdés:
Ha minden kritérium megfelel nekem egy adott tipus kiválasztásánál de abban Netcast van,nem Webos akkkor nagyon rosszul járok,vagy a Netcast is egy teljesen használható felület?
Tudom,mindenkinek más a jó de itt leginkább sebességre,testreszabhatóságra gondolok..
Választ köszönöm! -
Nightman1
tag
válasz Beni2360 #64813 üzenetére
Egy Western Digital Black Scorpion 2.5" 500GB 7200rpm 32MB SATA3 tipusú winyó a külső hdd, azért esett anno erre a választás mert erre kaptam 5 év garit.
A kábelem viszont nekem nem ilyen,mindkét végén csak egy usb van,mondván ennek elég ennyi áram is..
De ezekszerint nagyon nem.. ? -
Nightman1
tag
No megszületett a döntés a 40lf630 lett a befutó.
Kérdés: itt is mint a Samunál minden bemenetet külön kell kalibrálni vagy elég egyszer az összeset?
Más.. Van egy külső vinyóm,géppel,lapival tökéletesen működik,egyetlen usb csatija van,nem 2 mint a régebbieknek.
Mikor vettem a set top boxom írták,támogatni fogja.
Nem így lett,kevés neki a szufla.
Mikor aztán meglett a házimozi írták,támogatja.
Szintén kevés a nafta,vinyó fel sem pörög.
Itt most szó volt róla hogy a tévével nem lesz gond.
Ezek után nagyon kiváncsian várom. -
Nightman1
tag
válasz Black Dragon #64769 üzenetére
Igen jogos elírtam.
3 coll a különbség. A hang nem mérvadó..
Házimozira megy.. Kösz a választ! -
Nightman1
tag
Engem is összehasonlítósdi éddekelne.
42Lf590v
Vagy 40lf630?
Árban ugyanaz,mindkettő idei gondolom így a webos 2 fut rajtuk pluszban a nagyobb,43 collos 590v ips paneles az lg honlapja szerint.
Miben lehet jobb a 630v?
Valahogy nem tudok rájönni..
Gondolom panel minősége talán?
De ez erősen észrevehető? -
Nightman1
tag
Sziasztok,volt itt szó outlet tévékről.
Ha az ember ilyet vesz,nyilván nem szivesen ad ki pénzt azért,hogy vegyen valamit,amiben akár több ezer üzemóra van.
Erre mondják,hogy Smart tévéken meg lehet néznixhány órát ment a tévé.
Nem tudnak ezzel átcseszni?
Úgyértem ha létezik ilyen hogy lenullázzák,akkor cseszhetem..
Lehet nullázni az üzemidőt?
(remélem nem) -
Nightman1
tag
válasz yvsmad #63556 üzenetére
Igen,a 650 is játszik,abszolult!
A 4k-s ub800-ról magyar fórumokon csak jót olvastam,dehát relatív,kinek mi a jó.
Egy angol tesztben aztán kiderült,a panel (szemből nézve) nem mindkét oldalról,hanem csak jobbról van megvilágítva,a tesztíró szerint,ez lehet később nagy baj,gondolom nem véletlen hogy árához képest nem lett slágertermék.. -
Nightman1
tag
Üdv!
Egy ideje olvasom a topicot,mert az már biztos így vásárlás előtt,hogy lg tv-t veszek.
Sok tesztet olvastam,jót,rosszat,és nem tudom mit érdemes. Egy 42lb630-as tavalyi kiadású tv-t,vagy szintén 120 körül egy idei alsókategóriásat,vagy a belépőszintű 4k-s ub800v-t.
Nagyon jól írta itt valaki a napokban hogy minden tévét le fog húzni valaki,így tényleg azt szeretném kérni,hogy csak az írjon,akinek az említett tévékről van tapasztalata.
Lag nem fontos,nem játékra lesz leginkább "monitornak" hisz egy többfejes parabolát használok,így inkább a hd,fullhd megjelenítés a fontos.
Választ köszöntem!
Még valami.
Vannak itt gyakorlott vásárlók,november közepén tudok ennyit szánni tévére,remélhetem hogy belefutok karácsonyi akcióba,vagy az még korai?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile 2
- Windows 10
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Hálózati / IP kamera
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- World of Tanks - MMO
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest