Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Mikrotik routerek
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Vivaldi (böngésző)
- Netflix
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazon
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- TP-Link WR1043ND router
-
IT café
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Medical
aktív tag
Sziasztok.
Szeretnék az LG 43UF7727 TV-vel felvenni egy műsort, az szeretném kérdezni kb. 1-1,5 órás műsor, mennyi GB. helyet foglal el az adathordozón?Huawei P20 pro, ASUS K52F, CPU:i5-450M, Samsung SSD 840 series 240GB +500GB külső vinyó, RAM:8GB, Lumia 640 XL LTE, Win 10
-
-
PioDVD
senior tag
válasz Lacielvtárs #65997 üzenetére
Részemről sem támogatott ez a fajta "kereskedelem".
De mindenkinekmás a neveltetésemáshol van az ingerküszöbe. -
válasz Watt25 #65991 üzenetére
alapvetően értem amire gondolsz és nincsen is azzal baj, mert ez a kereskedelem megfogalmazása...
csak számomra az a nem mindegy hogy és milyen módon jut valaki haszonhoz...
de ezzel nem kívánok senkit sem megsérteni
de azért nem kell "erőszakkal" vásárolni hogy valaki haszonszerzés céljából tovább adjon valamit
én elvek embere vagyok... bár lehet nem kéne annak lennem"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
ricsip
addikt
"Másrészt meg egy Tv nem attól smart hogy van-e benne kibebaxott fészbukk vagy szkájp."
De.
2011-ben már attól lehetett nevezni egy TV-t SMART-nak, mert volt beépített médialejátszója (az általad hivatkozott wikipedia cikk szerint a mediaplayer a szimpla TV adáson felüli hozzáadott érték kategória, tehát teljesült a SMART)
2015-ben ezzel már nem lehet SMART-osítani TV-t, mivel (szerintem) már mindegyik új lapos TV tud media-t lejátszani, ami nem 30 ezer Ft, tehát ezen FELÜL kell még hálózatos tudás.
"Közösségi hálózat
Számos Smart TV platform már gyárilag vagy a felhasználó által történt bővítés hatására rendelkezik közösségi hálózati funkciókkal, amelyekkel a felhasználók letölthetik a legfrissebb tartalmakat a közösségi oldalakról és maguk is posztolhatnak akár az éppen nézett tartalommal kapcsolatban is."Ebbe beletartozik a Face, és (mivel egy app) a Skype is.
"Egyrészt nem azt szokták beleírni a leírásokba (kb. soha és sehol) hogy mi nincs hanem hogy mi van."
Engem nagyon nem érdekel mi a szokás. Ha egy TV review-ban olvasol pár dologról, de pl. a hangerő állítást nem említették meg szószerint, akkor az a TV a logikád szerint nem tud hangerőt állítani, mert különben említést tettek volna róla? Egyszerűbb azt a pár (tucat) hibáját felemlegetni, ami fáj(hat) a vásárlónak, mivel remélhetőleg a hibalista rövidebb, mint a tudáslista, könnyebb azt leírni."Amúgy meg rohadtul nem olvassa el az emberek nagy része ezeket az első hsz-eket/összefoglalókat (meg hasonlókat), tök mindegy mi van beleírva - vagy mi nincs"
Én elolvasom. Más mit csinál, nem szokott érdekelni. A saját életemet szeretem könnyíteni ott ahol tudom, ha kell ezért lobbizok. Most perpill ez menne, de úgy látom mások nem értik miért jó ha az összefoglalóban pl. DÁTUM-al ellátva szerepelnének a következők:
- 4k TV: csak a kijelző 4k-képes, a TV tuner része nem. Mo.-n DVB-T szabvány adás fogható ma 2015 november 27-n, ami DVB-T szabvány és maximum FHD képes. 4K-t ez a szabvány nem tud, ha a tuner a TV-ben csak DBV-T és nem DVB-T2, akkor a TV a (közel/távoli) jövőben bevezetésre kerülő DVB-T2 4k szabványt nem fogja tudni dekódolni
- EPG nem működiki jól, mert XYZ
- PVR nem működik jól, mert ZZZZ
- 2015.11.27 firmware megjavította azt h. ZYX
Miért fáj ez annyira sok embernek itt, h. 1 hozzászólást végigolvasva képbe kerülsz Q&A módjára az ismertebb problémákkal adott fórum témájában?
-
-
-
törölt tag
válasz nightzone #65935 üzenetére
A 47LB671V az király lenne, de már régóta nem kapható. Nálam a webos1-el is rendben volt, most valami 1.4-es futhat rajta, ami 2.0-s light-os változata. De ez még nem hivatalos. Most néztem YT-on egy új android sonyról videót, és az sem gyorsabb semmivel.
A Mediamarktban random árazások vannak, mint a 49LF632V a múlt héten 165-ért egy napig. Várd meg a következő akciójukat. -
K Norbi
addikt
válasz szpali #65984 üzenetére
Nem kamuzok, Direkt megnéztem!! És volt kitéve belőle. A soron azt mondták reggel és délbe is töltötték! Csak ezt szerintem nem tudták sokan hogy lesz még belőle ezért láthattam, én is meglepődtem egyébként.
Ezért is írtam be a fórumba! Mert máshol ölték egymást, én meg csak beszambáztam és van.
Már bánom hogy képet nem lőttem.(#65980) PioDVD Mennyi kell belőle?
(#65983) Tybike81 Dél körül voltam
[ Szerkesztve ]
-
xyzikeee
aktív tag
válasz Lacielvtárs #65977 üzenetére
Sok beteg állat. Inkább megveszem rendes áron....
-
Watt25
veterán
válasz Lacielvtárs #65988 üzenetére
De miért is?
Üzlet. Valamit megveszel olcsón, eladod drágábban. Mi ezzel a baj?Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
BITBOYS
addikt
Sziasztok,
Samu topikba is megkérdeztem, hátha itt hamarabb kapok választ
Az LG55UF675V tudja a hdmi 2.0-t? Valós 4K-t tud? Másik kérdésem a Samsung 60JU6000 ami elvileg tudja a hdmi 2.0-t, tehát itt is működhet a valós 4k? Bocs az elvetemült kérdések miatt csak egyik gyártó sem tudja megfelelően leírni a specifikációi közt. Egyik ismerősöm venne televíziót, de lehetetlen kiigazodni a különböző oldalak leírásai között így megrendeltük mindkét típust viszont az egyiket szeretnénk visszamondani.
Ne küldjetek el melegebb égtájakra, totál belekavarodtam éjszaka ezekbe az adatokba
-
-
orosmet
tag
Kezdődik... Már jófogáson van fent egy akciós LG 125-ért.
Még így se lenne rossz áron, csak tudni, hogy milyen módon szerezte be...
És az ilyenek miatt nem jut olyannak, aki saját részre szerezte volna be nem pedig eladni.[ Szerkesztve ]
-
-
Ferike81
senior tag
válasz nimfas #65957 üzenetére
Na a helyzet nálunk is az volt. Bár mondtam édesanyámnak hogy kár a gőzért, de azért kicsalt. Esélytelen volt. Voltak akik már 6 órakor sorban álltak a motyóért. Egymást ették a tévékért. Nevetséges volt, mintha elment volna az eszük. Kb. 50 éves nő ordított hogy álljak az útból. Jót nevettem az emberi hülyeségen. Az ilyen ember mit csinálna ha ételért vagy vízért kellene sorban állni? Valószínűleg leszúrt volna.
Nem mindegy, hogy egy okos hülyéskedik, vagy egy H.Ü.L.Y.E. okoskodik.
-
negyedes
addikt
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
TaylorPro
addikt
Undorító! Igazából a Tesco használja ki az embereket
Pixel 9 Wintergreen 256
-
blakey
titán
válasz K Norbi #65976 üzenetére
hülye városiak.
Remélem ezt kizárólag magadra érted, hiába van ott szmájli, nem kéne másokat hülyének nevezni, szvsz. Ettől még lehet, hogy igaz, csak nem így kéne leírni.ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
[link]
ha már LG topik"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
huncutka1029
addikt
válasz pn4hvq #65974 üzenetére
igen javít.
be kell regisztrálnod a tv-t az Lg oldalán.
Számlát őrizd meg, azt fogja kérni a szervíz.
2012-nyara óta javítják a "szürkeimportos " tv-ket is,http://prohardver.hu/tema/lg_led_tv-k/keres.php?type=-&stext=bolti+vs+lg&submit=kereső!!!!
[ Szerkesztve ]
a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
Gabis
őstag
válasz Croaker #65965 üzenetére
Ez komoly... Tényleg itt tartunk?
Üvölti, hogy "Én fogtam meg..."
Megmondom őszintén, hogy már kb. mikor egy hónapja megláttam az első karácsonyi reklámot a TV-ben, görcsbe rándult a gyomrom. Nemcsak azért mert 7/7-et kell dolgoznom, hanem az a sok idegbeteg, őrült, kulturálatlan ember aki ilyenkor vásárol az valami rettenet.
Az pedig, hogy az embereket ilyen szinten át lehet verni, befolyásolni egyszerűen nevetséges. -
olasz69
senior tag
Ez azért teljesebb lista!
részlet a hsz-ből fentebb: kattJ - Chi Mei Innolux (S-MVA)
D - AU Optronics Corp.. (A-MVA)
T - AU Optronics Corp.. (A-MVA)
M - SHARP CORPORATION (MVA), vagy Heesung ELECTRONICS LTD
S - a Sharp Corporation (MVA)
G - Chi Mei Innolux. (TN)[ Szerkesztve ]
A bank egy olyan hely, ahol pénzt adnak neked kölcsön, amennyiben bebizonyítod, hogy nincs rá szükséged.
-
Croaker
csendes tag
00:01-kor az LG LF652V az Electrostore-ban 187 eFt-ért volt, most 194, emaileztem, hogy miért nem annyi, mint akkor volt, és ez a válasz jött:
"A BF ár készlet erejéig volt érvényes. A jelenlegi áron tujda megrendelni, amennyiben em adott le rá rendelést."
A vicc ebben az, hogy most is van a termék, be tudom tenni a kosárba...Közben azt írják a fő oldalon, hogy elfogyott...
[ Szerkesztve ]
-
Croaker
csendes tag
Mondjuk ezt a MM-ban alkudjunk dolgot nem értem..Odamész a 25 éves csávóhoz és megkínálod a mi lenne ha nem 230 lenne ez a TV hanem 200 dumával? Kinek van ott jogosultsága engedni az árból? Na meg hogyan számlázzák azt le kevesebbért mint ami a gépben van?
-
Croaker
csendes tag
http://www.origo.hu/gazdasag/20151127-kaposvari-tesco-teve-black-friday.html
Még videó is van...
-
pn4hvq
senior tag
válasz aram01 #65961 üzenetére
Mivel nem kereskedői garival vettem a terméket, így nem tudom biztosra, de látok arra esélyt, hogy nem kaptam volna LG-s garanciapapírt. Feltételezem, hogy a regisztrálástól függetlenül az LG-s papír előírás a hivatalos szerviznél. Anno a Samsunghoz biztosan kellett a saját garpapírja.
-
pn4hvq
senior tag
válasz nimfas #65960 üzenetére
Nem rugóztam, alapból kisebb tvt gondoltunk és 150k körüli összeget. Megnéztük a 4x"-osakat abból a távolságból, ahogy itthon lenne, és akkor döntöttünk az 50es mellett. De ugye így az ár is feljebb kúszott kb. 193-230k-ig. Természetesen az olcsóbb ár felől közelítettem meg a kérdést, hisz elvileg ugyanarról a termékről beszélünk. Aztán jöttek az én plusz elvárásaim, és a 200k nem volt elég. Amikor leleveleztem a 209k-s bolttal a garanciát és a panel típusát, 1 percen belül a kosárban volt .
-
pn4hvq
senior tag
válasz nightzone #65946 üzenetére
Mivel ugyanilyet kerestem kb. 2 hétig, a következőkre jutottam. Engem 3 szempont érdekelt:
1. olcsó legyen (én is a 200k-t vettem felső határnak)
2. IPS panelja legyen
3. nem bolti, hanem LG garanciaA háromból csakis kettőt tudtam összehozni. A 200k alatti árasok és/vagy MVA panelesek, vagy bolti garanciálisak. Kb. 20 emailt küldtem ki a boltoknak.
Végeredményként engedtem az ár kérdésben, és 209k-ért lett meg a 2. és 3. szempont. -
-
nimfas
addikt
válasz olasz69 #65910 üzenetére
(#65916) [CS]Blade2 neked is...
Szia! Igen sikerült... nem volt egyszerű
7 körül már van 15-en voltunk, 7:30-ra ez olyan 30 főre duzzadt.
Először mindenki a raktár kijáratnál tolongott, aztán az igazgató szólt, hogy bocsi, de a kijelölt helyen lesz az átvétel.
Akkor mindenki áttódult oda. Aztán jöttek a biztonságiak, szalagoztak egy négyzetet, hogy ide teszik le a raklapokat. Így is volt 8 előtt 5 perccel kitoltak 2 raklapot, amin volt 2x5 db, összesen kb 10db tv.Aki odafért az rátette a mancsát, hogy stopi, aztán 8 előtt 2 perccel valaki elkövette azt a hibát, hogy megmozdított 1 tv-t, na akkor mindenki fogta amit tapizott. Kb. 1,5 perc alatt fogyott el a 10db készülék.
Utána a vevőszolgálatnál 10-15 perc sorbanállás még a garipapír miatt.
Közben hallottam, hogy a főnök telefonált másik Tescóba, hogy 2 perc alatt elkapkodták a tv-ket.Bunyó nem volt....
Azért irigylem a másik kollégát aki ráért nézegetni a készülék dobozát, én már az ügyf.szolgálati sorban olvastam le a kódot róla.Ugyanitt 43" 632 Tv eladó 140eFt-ért (Csak viccelek)
-
Dzsolo
senior tag
Sikerült venni az akcios 632v ből. Már csak 55LF562v kellene 230e alatt. Ha valaki lát linkelje nyugodtan
-
blakey
titán
válasz clyvejhamma #65953 üzenetére
Teljesen okés a 650V, még a hangja sem rossz, maga a készülék is szép, egy kicsit azért állítgatni kell, hogy nagyjából jók legyenek a színek, de nem vészes. Nekem lassú a webOS 2.0, hozzá kell szokni, mert bekapcsolás után eltelik fél perc mire minden használható lesz ill. a menühöz nem úgy kell hozzáállni ahogy azt általában megszoktuk, hanem inkább számítógép "aggyal", mert úgy van kialakítva.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
válasz clyvejhamma #65953 üzenetére
igazából amikor rendeltem magam sem foglalkoztam a panelekkel és még csak élőben sem láttam a képét a tévének
de úgy érzem belenyúltam, pozitív értelemben.
utána olvasgattam és akkor láttam hogy ki mire panaszkodik az IPS miatt. Igazából amint állítólag nagyon látszik az a foci meccsek és/vagy tenisz, ahol sok a zöld fű ami egybe függő...
én magam ilyen műsort nem nézek, így azt mondom nekem nincsen bajom veleszerk: én mindenkinek merem ajánlani, és nem vagyok LG kereskedő
[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
clyvejhamma
aktív tag
válasz blakey #65948 üzenetére
Hiszek neked!
Nem láttam még jó VA paneles TV-t, úgyhogy nincs tapasztalatom.Várom a 650V-t nagyon, kíváncsi leszek rá!
Rendeltünk egy Toshiba 32E2533DG -t is emagról, mert először az LG a konyhába ment volna, de miután utánaolvastam, hogy milyen jó kis TV, nincs lelkem felrakni a gőzbe, párába, megy a hálóba.[ Szerkesztve ]
-
válasz clyvejhamma #65949 üzenetére
ez mondjuk pontosan így is van...
nekem is ezt tetszik benne hogy "kiváló" a betekintési szöge
én alapvetően szeretem ezen kütyümet... meg amúgy is elégedett vagyok az LG-vel is...
előző tévém is LG volt
amire használom, nekem megfelel...
persze tiuti van nagyobb, fényesebb és jobb, de ár/érték arányban nekem is megfelel"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
aram01
nagyúr
-
clyvejhamma
aktív tag
válasz Lacielvtárs #65943 üzenetére
Nekem az LG után az tűnt fel, hogy nincs elég kontraszt.Elkezdtem állítgatni és amikor azt mondtam ok, akkor szóltak, hogy nekik így nem tetszik mert túl kontrasztos. Felálltam és középről is megnéztem és igazuk volt Én a kanapén ülve állítgattam, kicsit oldalról. Az LG-men ha oldalról állítom, ha szemből, ugyanazt látom.
-
blakey
titán
válasz clyvejhamma #65941 üzenetére
Hibátlan semmi nem lesz, de egy VA paneles LCD sokkal jobb kontraszt és feketével bír, ezt sok LCD után írom, ill. itthon van egy 650V és csak annyit sajnálok, hogy nem VA paneles, minden más rendben van vele, a Pana VA paneles tv sokkal jobb képet ad. Nem 178 fokból kell nézni egy tv-t hanem max 150 fokból és onnan teljesen okés mindegyik. H6400-asban VA panel van, de, hogy melyik, azt meg nem mondom neked, tény, hogy nem a legjobb, mert láttam. Egy jó VA mellett esélye sincs az IPS-nek.
Hozzáteszem, hogy ettől még jó és lehet szeretni. 32"-os méretben meg nincs jobb választás a 650V-nél, pontosan ezért vettem ilyet.(#65942) aram01
Ezen miért kell csodálkozni? Mindig is jobb volt, rossz beidegződés ami a monitoroknál "epült be az emberi agyba", mert ott TN és egyéb rossz paneleket használtak, VA-t nem nagyon gyártottak olyan kicsi méretben.[ Szerkesztve ]
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
nightzone
aktív tag
válasz pn4hvq #65937 üzenetére
Idén volt már valaki itt a topikban akinek sikerült kifognia 200-ért mm-ben, remélem most is akciózzák vhol. 30.-áig van rá időm, ha nem jön össze máshol lesz beszerezve mert sok helyen már 200 alatt megkapni: [link] , szóval plz aki jár ott és lát ennyiért szóljon azonnal. IPS paneles kell! Thx
[ Szerkesztve ]
-
válasz salytmasztor #65944 üzenetére
a tescoban most az LG 106 cm-es szerintem nagyon megéri, ha van még...
igaz nem 110 cm feletti,. de az jó áron van, szerintem"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
salytmasztor
aktív tag
Faterom rájött pár napja, hogy kellene neki TV, 110 centi körül, de inkább felette és úgy 200.000 Ft alatt.
Ha tudnátok ajánlani bármilyen mostani Black Friday-es jó ajánlatot ami biztosan megéri, akkor pls írjátok meg.
Én elvesztem a sok lehetőség között és fogalmam sincs melyik éri meg esetleg.
Nagyon köszi.[ Szerkesztve ]
-
válasz clyvejhamma #65939 üzenetére
nekem is olyan van, én úgy tudom hogy ezek elvileg csak IPS panellal vannak szerelve...
ha tévednék, akkor majd kiigazítanak"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
clyvejhamma
aktív tag
válasz blakey #65940 üzenetére
Köszi!
Én örülök az IPS-nek.
A monitorom (LG 26" W2600HP) és a TV-nk is (LG 42 LM660S) IPS-es és én nem találok bennük kivetni valót. Jó, a fekete nem tökély, de az semmilyen LCD-vel nem lesz "hibátlan".Szüleim vettek nemrég egy Samu uh48h6400-et és azon lehidaltam, hogy mennyire rossz a betekintési szög. Ha 1.5 méterrel arrébb megyek a középponttól, akkor már fakul minden. Nem nagyon de annyira pont elég, hogy engem zavarjon..:/ Nem tudom mondjuk milyen panel van benne...
-
blakey
titán
válasz clyvejhamma #65939 üzenetére
Sajnos nincs, csak IPS van, pedig jó lett volna egy VA.
-
clyvejhamma
aktív tag
válasz clyvejhamma #65881 üzenetére
Erre valaki?
"Sziasztok,
650V-nél is van nem IPS paneles verzió?"
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
Nekem VA ..... - Ezért sírsz? Ahelyett, hogy örülnél. Persze kérdés, hogy milyen VA, mert ha a "jóféle" (PSA) akkor nyert ügyed van.
-
nightzone
aktív tag
válasz #94529552 #65898 üzenetére
Köszi, tavalyi 47"-es csak azért nem mert ha jól tudom webos 2.0-t nem kapták meg, pedig árban jók lenének.(pl LG 47LB671V ami tetszene).
Mindenki: Tudtok Bp-n.olyan Media Markt-ot ahol az LG 50LF652v 200 alatt kapható? (Csak MM érdekel egyéb ok miatt, a többi webshopban látom hogy van.) Sos-ben kéne az info, köszi!
[ Szerkesztve ]
-
orosmet
tag
válasz PioDVD #65932 üzenetére
Webáruházak oldalain hasonlítgattam még reggel a 2-t, nekem az Lg szimpatikusabb volt, főleg úgy, hogy a Samsung nálam csúnyán leszerepelt korábban. Így annyira nem is bánom a dolgot. Van egy Samsung T22c300-am és egy LG MA53d-PZ-m Az Lg fényévekkel jobb képminőségre, ezért is lett volna szimpatikusabb főleg az ips panel miatt is, nagyon elégedett vagyok vele. Na mindegy, majd jövőre próbálkozok újra, hátha akkor összejön.
[ Szerkesztve ]
-
szpali
addikt
válasz Tybike81 #65928 üzenetére
Gratula hozzá
Gyöngyösön 11db volt, unokaöcsémnek esélye sem volt
Az Arena-ban meg 2 rakodó-árufeltöltő megsérült, amikor kipakolták
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
pn4hvq
senior tag
válasz orosmet #65927 üzenetére
Mindenkinek köszönöm a segítséget/ötletet, LG 50LF652V lett a befutó. Első körben kisebbet és olcsóbbat gondoltam, de elmentünk és megnéztük a kiállított TVket olyan távolságból, ahonnan mi néznénk itthon. Kellett az 50", és nem bántuk meg . Fél nap használat után elégedettek vagyunk, az idő pedig majd eldönti, hogy hosszabb tapasztalat után is azok leszünk-e.
-
Manka76
senior tag
Adott egy 55LF652V tv. A problémám a következő: a Youtube applikáció használata közben minden gombnyomásnál idegesítően pittyeg (billentyűhang) és ezt szeretném kikapcsolni.
LG 55OLEDB7V, Onkyo TX-NR809, Wharfedale Modus Seven, JBL SCS178, Apple iPhone 15 Pro Max, Samsung Tab S7+. A gyógyulásomat felgyorsította a leépülésem.
-
Tybike81
őstag
Tesco Black Friday
Lg tv és Lg hangprojektor beszerezve
Nehéz volt, de reggel 6-kor már ott voltam. Remélem jó szett lesz a hálószobába.Samsung Galaxy S24 Ultra 512gb, SGW 7 Ultra
-
orosmet
tag
válasz PioDVD #65912 üzenetére
Én az orosházi tescoban próbálkoztam. Fél 8kor, ahogy a parkolóba értem, már sejtettem, hogy sokan lesznek... Bent szerintem simán várakoztak 50-100-an.
8 előtt 1-2 perccel tolták ki raklapon az LG-ket, azonnal lerohanták, pedig el lett mondva, hogy várják meg, míg kitolják teljesen a raktárból.
Utána pár perc múlva a 2. készlet jött ki, azt is lerohanták, 1.5 m-re voltam a raklaptól, persze, hogy nem jutott, szerintem 10-20 db közötti mennyiség lehetett. Azt látni kellett volna, ami ott ment, megőrültek az emberek, de gondolom máshol is hasonlóan ment... Nyitásra kellett volna odamenni és durakodni, de az ilyet nem szeretem.
Közben meg láttam, amikor az emagos akció indult, telefonon gyorsan kosárba is raktam a 90 ezres Samsungot, de mire 8 után azt intéztem volna, már nem volt készleten. -
-
PioDVD
senior tag
válasz [CS]Blade2 #65916 üzenetére
Én meg arra, hány bukkan fel a jófogáson/vaterán. Mert, mint tudjuk, és sokak szerint pozitív, nagyon találékonyak vagyunk.
Jut eszembe, a siófoki kollégának hátha sikerült. -
aram01
nagyúr
válasz Lacielvtárs #65923 üzenetére
Na most beröffent, azt hiszem márciusban vagy a környékén vettem majd megnézem a garipapírt. Közben beszéltem a supportal azt mondják küldenek szervizest ha kérem és helyben megcsinálják.Magabiztosak ezek Lehet még kijelző is van (ha kellene) a kocsijukban?
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
válasz aram01 #65922 üzenetére
ohh, azt hittem a sony topikban vagyok
érdekes a jelenség...
esetleg még egy utolsó ötlet?
tévé visszaállítása alapállásba?
de nagyon érdekes a jelenség nálad...
mondjuk én olyannal még nem találkoztam amin ez nem segített volna. pedig emlékszem nem is olyan régen vetted a tévédet
mondjuk a visszaállításnál elveszik minden beállításod. sajnos én részemről nincsen több ötlet
akkor majd jön még valaki és mondd jobbat és/vagy hasznosabbat"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
aram01
nagyúr
válasz Lacielvtárs #65919 üzenetére
Semmi változás, csak villog alul a piros led
-
ruti
Közösségépítő
válasz Watt25 #65903 üzenetére
értem én a célzást
és valóban: megnyugtatóan írja az Internet Speed 2 app, hogy
"a jelenlegi sávszél alkalmas az UHD tartalmak folyamatos lejátszására",
vagy valami hasonló propaganda szöveg, hurrá!de gondoltam legalább egy 10/100-as LAN képességeit tudja biztosítani egy 2015-ös TV hálózati adaptere
a gyakorlatban a böngészési sebességen szerettem volna gyorsítani a kábeles kapcsolattal a wifi helyett, de ezek szerint maga webOS 2.0 a gyenge láncszem
ja, tudom, ne böngésszek a TV-nezek szerint igazából a kábeles összekötés értelme ezek szerint csak a kapcsolat stabilizálásában, és a ping viszonylagosan alacsonyan tartásában merül ki
Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
aram01
nagyúr
válasz Lacielvtárs #65919 üzenetére
nekem is LG-m van
Nemsokára hazaérek és megnézem, gondolom nem gáz hogy egy fél órát nem kap naftátIsten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
válasz aram01 #65918 üzenetére
azért néha érdemes áramtalanítani, ha esetleg a frissítés is automatikus rajta, előfordulhat hogy "befagy" egy frissítés letöltésebe
igaz nekem LG-m van de nálam is előfordult az hogy nem reagált "azonnal".
én ilyenkor áramtalanítom, és az megoldotta eddig az ilyen jellegű gondokat.
nem is biztos hogy 15 perc kell neki, lehet elég egy két perc..."Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
aram01
nagyúr
válasz Lacielvtárs #65917 üzenetére
szerintem mióta megvan nem volt kihúzva, mindjárt tesztelem. 15 elég neki gondolom, aztán írok
-
válasz aram01 #65914 üzenetére
kollégámnak is Sony tévéje van és Ö is tapasztalt már ilyet
neki egy kiadós áramtalanítás segített
te próbáltad már?
volt áramtalanítva?
vagy ez esetben amikor ezt tapasztalod, áramtalanítod néhány percre és utána megvan még a jelenség?
szerintem egy próbát megérne, ha még nem próbáltad[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
[CS]Blade2
addikt
válasz PioDVD #65912 üzenetére
Ez nekem még mindig Sci-fi kategória, mármint, hogy 90K-ért adták. Ha minden tescoban volt 5-10db, akkor pedig pláne. Kíváncsi vagyok, hogy lesz-e, aki jelzi itt, hogy sikerült egyet vennie. (Már az érdekes, hogy 600-as sorozat van egy ilyen helyen... ezek a boltok mindig a 500-as belépőszintűeket nyomatják a 600-asok árán)
-
szpali
addikt
43lf510 egy Chromecasttal jó ötlet?
iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
aram01
nagyúr
Sziasztok
Az 55LB671V-tv elkezdett olyat játszani hogy hiába kapcsolgatjuk nem akar bekapcsolni egyből, van amikor 5 percen keresztül játssza ezt, ha bekapcsol akkor már semmi gond. Másban hibát nem tapasztaltam. Mi lehet az oka? Szervizt hívjam? ha igen vajon ha elviszik javítani az mennyi idő? karácsonykor nem akarok egérmozit nézni itthon.Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
PioDVD
senior tag
Ránézésre (mások kocsijaiba) Szoboszlón is kb. annyi volt. Nem volt kedvem kérdezősködni, de egy beszélgetés foszlányaiból azt szűrtem le, hogy parasztnak kellett lenni a tv-ért.
-
TaylorPro
addikt
Le is halt a Tesco Black Friday oldala.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
Croaker
csendes tag
Mekkora kamu..már nincs a Sams TV 90 ért..keresztapámnak kellett volna...
-
nimfas
addikt
Siófoki Tesco reggel 7 óta kb. 30-an állunk körbe egy területet ahol ki lesznek rakva a Tv-k...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.