Új hozzászólás Aktív témák
-
vomir1
tag
Sziasztok! Van egy Lenovo g505 típusú A4-5000M-mel ellátott laptopom. Szeretnék érdeklődni hogy ezzel valahogy megoldható e HDMI-n keresztül az 5.1-es hang, vagy csak a 2 csatornát támogatja?
-
vomir1
tag
Sziasztok!
Lenovo g505 laptopba mekkora caddy/optibay való? 12 v 9-es?
valamint bővítésként 4gb ram 8-ra emelése érdemesebb (integrált videokártyába lenne emiatt javulás játékos teljesitményben? és rendszersebességben?Vagy inkább ssd-t érdemesebb előbb belerakni?
-
vomir1
tag
Sziasztok, valaki tud g505höz garanciamatrica beszerzésében segíteni?
-
vomir1
tag
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni nekem? Bios updateltem, de így felcserélődtek az FN gombok és az F1,F2 stb gombok(Most az F billentyűk az elsődlegesek, nem a funkciógombok), van ezeknek a visszaállítására mód? vagy lehet valahogy Bios Downgradelni? (Lenovo G505)
Illetve édesanyámnak vettünk egy g585ös lenovot, azon pedig mintha feszülne a zsanér, (lecsukott állapotba nem csukható le teljesen, lötyög ha hozzáérünk) ilyet tapasztalt valaki?
Köszi -
vomir1
tag
Sziasztok! Adott egy G585ös Lenovo laptop AMD E1es procival, és 2gb HYNIX rammal benne, ezt szeretném bőviteni további 2gbtal. kérdésem, hogy bármilyen ddr3as al bővothezem ami szintén 1333mhzes? illetve milyet ajánlanátok?
-
vomir1
tag
Sziasztok!
A G505-ös laptopom gyorsításán gondolkozom. [link]
A Kérdés az lenne, hogy mi hozna nagyobb gyorsulást, és milyen mértékben,
- +4 Gb ram, vagy
-1 256 Gb-os Samsung 840PRO SSD
beszerelése? -
vomir1
tag
válasz
DonMaster #10585 üzenetére
Megjött a válasz e-mail... én kiakadtam...
Most komolyan egy SSD csere miatt ennyi??
A válasz:Garancia időn belül, csak a hivatalos szerviz jogosult megbontani a készüléket.
Külön behozott alkatrészt is beépítünk, a munkadíj hozzávetőlegesen bruttó 10 – 15.000 Ft,
a várható elkészülési időt feltüntetjük a munkalapon (15 nap), azonban kivételes esetben, ha alkatrészre kell várnunk a gyártótól, ez kitolódhat.Üdvözlettel,
TMX Mobile Solution Szerviz Kft. -
vomir1
tag
Rendben! Egyébként tényleg érdekesség, hogy a Lenovo honlapján is ottvan, hogy lehet cserélni, és hogy hogyan. [30. oldalon!]
-
vomir1
tag
Sziasztok!
Van egy Lenovo G505-ös laposom,
A4-5000M procival,
4giga RAMmal
és 500as vinyóval,
ebben szeretnék SSD-re váltani, megérné?
Ha igen lehet gari vesztés nélkül? mert ahol néztem, az akksi alatt a 2 csavar Közül az egyiken ott díszeleg a lenovo matricaOtt kell hozzá megbontani, vagy van más mód is? Mindenképp szervíz?
Új hozzászólás Aktív témák
- DUNE médialejátszók topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elektromos autók - motorok
- TCL LCD és LED TV-k
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- XPS 14 9440 14.5" FHD+ IPS Intel Ultra 7 155H 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Lenovo X60S Bios jelszavas 3 gyári töltő, esetleg dokkoló
- ZBook Studio 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13700H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkPad T14 gen4 I L14 gen4 I P14s gen4 GYÁRI MAGYAR billentyűzet. ÚJ BONTATLAN!
- IdeaPad 5 Pro 16ARH7 16" QHD+ IPS Ryzen 7 6800HS CE RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest