- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Synology NAS
- Proxmox VE
- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asustor NAS
- Az AMD készen áll, hogy elindítsa a chipgyártást a TSMC arizonai gyárában
- Nem landolhatnak SpaceX rakéták a Bahama-szigeteken
- Milyen routert?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zazenke
őstag
ezt úgy kell értened hogy az üzemorvos kiszúrta egy kisebb légzésfunkciós masinával hogy valami nincs rendben. nem tudtam a normál értéket fújni . utána elmentem egy magán pulmonológushoz aki már rendes légzésfunkciós vizsgálatot végzett és azt mondta kezdödő allergikus asztmám van. Én igazából nem fulladtam csak azt éreztem hogy ha felgyaloglok a 4. re akkor hiába a számon keresztül veszem a levegőt valahogy nem elég és zihálok meg kapkodom a levegőt. És ekkor kezdtem nyomozgatni majd elvégeztem a buteyko tanfolyamot akkor még 85 ezerért. Van amit azóta is úgy csinálok ahogy ott tanultam de pl ami gyakorlatot most végzek azt a neten olvastam és van hozzá androidos app is és azt gyakorlom. Szerintem kisebb asztmát jól kezel a légzés terápia. Már nem mutat ki az üzemorvos bajt már orrlégzéssel megyek a 4.re (mert ott lakom). Ha épp jobb formában vagyok még nyugodt orrlégzésnél is alig gyorsul a légzésem. És kb 3 éve minden egyes nap leragasztott szájjal alszom ott is csak orrlégzés . De az allergia az maradt. Buteyko légzésről van fenn doku film is a youtube-on asztmásokat vizsgálank előtte és utána magyarul fent van te is megnézheted. Egyébbként baromi egyszerű alapelve van és a yogában ezt már rég tudták. Ha átprogramozod a légzésközpontodat pusztán azzal hogy "hipoxiás edzéseket" végzel idővel át áll a szervezeted és kevesebbet lélegzel ez emeli a szervezet széndioxid szintjét ami az egyik legjobb értágító és sima izom lazítónak számít ami alkotja a légcsatornád is . Megszünnek a szükületek a tüdőben ezáltal és múlik az asztma mert az nem más mint beszükült légcsatotna tulajdonképpen. A garat az még porcos ott nem alakul ki szükület de lejjebb már izomzat van csak na ott történik a beszükülés. Ezenkívül egy halom más betegségre is ajánlják ami vagy igaz vagy nem. [link]
-
edk-
őstag
Kertváros, kiserdő szélén.
Szűrőpaplan például: US $8.76 31%OFF | 10 PCS Electrostatic Cotton Anti-dust Air purifier Filter for xiaomi mi 1/2/2S hepa air filter Universal Air purifier PM2.5
https://a.aliexpress.com/_u9BDlC -
Highground
aktív tag
Nyugi.. Nekem is ugyanez van Pro-val
Pedig itt lakom az M3-as mellett egy forgalmas kereszteződésben. 2x3/2x2 kereszteződés. Az egyik oldalon busz, a másikon troli jár. Régi ablakok, por ezerrel. De a gép szerint ez 001-015 közötti levegő
Viszont már a maximum értéket is tudjuk!Unokabátyám volt nálam a hétvégén és dohányzik. Behívtam az erkélyről, mondtam neki fújja a gép háta mögé a füstöt kontroll céllal. 1-2mp elteltével felugrott 600-ra
beturbózott vagy 4-5mp-ig aztán vissza alapra. Hogy őszinte legyek, szerintem ezeket kb. Indiába, Kínába, Pakisztánba kalibrálják/tervezik/szánják. Itt még a szutykos levegő is jó minőségű.
De azért télen majd a csukottabb ablakoknál kíváncsi leszek. No meg a mascskaalom is bekerül az erkélyről... Veszek majd bele egy normális szűrőt, mert ez az alap kék kb. semmire nem jó. Ha jól hallottam a fekete a legjobb. -
zazenke
őstag
minek van rajta páratartalom ha nem párásít és minek van rajta hőfok ha nem fűt. A hőfokot amúgy is 1.5m magasságban illik mérni lehetőleg a szoba közepén. kb 3 ezerért vehetsz akár xiaomi hőfok és páramérőt amit fel tudsz ragasztani a megfelelő magasságba pl ajtófélfa szekrény oldala stb
-
edk-
őstag
Most bejött, itt a link
Csak kis különbségek vannak a 3C és a 3H között. A 3C olcsóbb, kicsit kisebb az átáramoltatott légmennyiség, de halkabb. Más a kijelző és a szűrőbetéthez való hozzáférés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android szakmai topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kuponkunyeráló
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Sorozatok
- Ingatlanos topic!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- A Panasonic Toughpad IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest