- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Synology NAS
- Proxmox VE
- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asustor NAS
- Az AMD készen áll, hogy elindítsa a chipgyártást a TSMC arizonai gyárában
- Nem landolhatnak SpaceX rakéták a Bahama-szigeteken
- Milyen routert?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
racskobalazs
senior tag
Szia, köszi jónak tűnik így elsőre.
Viszont egy olyan kérdésem maradt még így belegondolva, hogy ha 2 szobát szeretnék vele "tisztítani" akkor hogy kellene elhelyezni? A gond az, hogy a két szoba együtt kb 35m2 amit ír az oldal, viszont teljesen le vannak választva, csak egy ajtóval nyílnak egybe. Vagy ilyenkor akkor 2 kéne belőle? (Az úgy már elég drága) -
törölt tag
Mivel csak 1 - 1 gombot kell megnyomni. Nem sokat lehet rajta elcseszni... Amúgy 4 féle funkció van, szárítás, keringetés, hűtés, fűtés. Ezek közül leginkább a hűtésnek van értelme.
Egyszer hagytam, hogy menjen majdnem egész nap, de annyit amennyit az változtatott, annyit a számítógép + tv +asztali lámpa is emel, kb. Ha becsukom az ajtót xd
Amúgy itt nincs hópehely ikon, központi irányítás van, és szellőző járaton keresztül jön. Max annyit lehet változtatni, hogy betekered. Azzal minimalizálni. Ne egy egy készüléket képzelj el helységenként.
Amúgy én anno azért raktam 30-ra, hogy megnézzem van-e ennek bármi értéke, értelme, mert alacsonyabbal nem tapasztaltam semmit. - De ha tűtőt is vmit, akkor is, több áramot fogyaszthatott, mint amennyi értelme lett volna. Akkro ennyi erővel más mással is lehetne...
-
flegga92
senior tag
Elképzelhető, hogy ez a gond mert a cégnél 2,5 kW fűtő teljesítményű klíma kb 15-20 perc alatt a 45 m² helységet simán felfűti. Volt nálunk is olyan kolléga aki a 15 m² irodát nem tudta egy ekkora klímával felfűteni az általad leírt okok miatt
Hétvégén nincs a fűtés, mert vegyes tüzelésű kazán van, reggelente 16 fok van bent, 20 perc múlva 20+ fok van, a kis irodákban kb 5 perc után jó idő van.
De itthon is ősszel szoktuk használni, a 20 m² szobában 5 perc alatt 2 fokot simán emel a hőmérsékleten. -
updog
őstag
Az üresre szárító funkció nálam azt érte el, hogy (ha csak nem frissen, 1-2 napon belül volt kimosva) akkor 1* (1 led, egyes szint, akinek van, tudja
) környékén elkezd elég büdöset fújni, és amikor kiszárad, akkor csak simán a vízkő + a levegőből megfogott por odaszárad az aljába
De igazából akkor is büdös, ha ki van kapcsolva a funkció, mert akkor meg még jobban pang benne a víz, úgyhogy én most azon vagyok, hogy sose menjen 3-as szint alá. Így nem büdösödik szinte soha, pedig egy hét után (standard mosási idő nálam) már konkrétan sárga a víz, amit kiöntök belőle.
A ventit én kefés morzsporszívóval tudtam nagyjából kiporszívózni (durva mennyiségű finompor ragadt rá egy év alatt) de közel sem tökéletes, és komplett megbontás nélkül nem is lehet sajnos jobban kipucolni).
-
updog
őstag
Aláírom, ismerősnek megjött innen pár nap alatt, legalábbis ~3 hete még így volt
Arénás boltban "elfogyott" státusz van hónapok óta, pedig ott 29.000 ugyanez (mondjuk nyitás óta megvan a véleményem róluk...). Mondjuk ez valszeg nem az ő hibájuk, gondolom még nem állt helyre a beszállítás Kínából.
Új hozzászólás Aktív témák
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest