Új hozzászólás Aktív témák

  • adalbert1

    veterán

    válasz koncsik #36821 üzenetére

    Meggyőző érvek, én is megrendeltem :)
    Igazából a 911 egy annyira ikonikus gépjármű, hogy úgy éreztem legalább egyszer muszáj összerakni, illetve az ajándékok is tetszettek (illetve annyi mindenre mondtam nemet, pl. a NES-re is, hogy úgy éreztem, most már valamit venni kellene :) ) .
    A shop oldala meglepően simán ment, szerintem annyira nagy tolakodás nem lehetett (vagy optimalizáltak valamit).

    Igen, a gyerek veszélyes ilyen szempontból - a bonsait sem raktam volna még össze, csak belebotlott az íróasztalom környékén, és onnantól már muszáj volt összerakni (igaz, hogy ő kb. az első 10 percben ráunt :) ).
    Nekem 3-4 tervem van még az idei évre: Baracuda Bay, Medieval Blacksmith, Bookshop, illetve valamelyik vonatot is jó lenne beszerezni (illetve most hogy így írom, talán a Creator kalózhajó is jó lenne).
    Szerintem az egyiket az Amelia Earhart promó során fogom megvenni, és a többivel is várok valami hasonlóra (vagy valami jobb akcióra).
    A gyereknek már január elején megvettük akció keretében egész évre előre az ajándékokat, így arra már nem ér hivatkozni :).

    LudiDOK: itt tudsz válogatni - a pontokat előre be kell váltani még rendelés előtt (régen talán nem így volt, azóta én szerintem nem is rendeltem még ebben az új rendszerben úgy, hogy pontot is használjak fel hozzá).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák