- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Synology NAS
- Linux kezdőknek
- Windows 10
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Windows 11
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Disney+
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
Nekünk a kis vakarcs havanese is állandóan enne, egyszer átfogom forgatni hova teszi a kaját mert amennyit megenne egyszerűen nem férhet el benne. Nem férges halál egészséges de a saját adagja után konkrétan éhesen tud tekingetni mindenre ami ehető.
Ennek persze nassoltatás a következménye de istenem... az öreg se hízott el vannak mozgatva.--------
Szerintem lehet ez volt az utolsó zsák Brit tápunk na nem a minőség miatt, csak az online tanév miatt állandóan itthon vagyok vagy én vagy a 24/48 miatt faterom is és állandóan kapnak valami húsos csont levest, lassan inkább tápos levest esznek mint sem leveses tápot.
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
j.bravo
addikt
A kép alapján cuki Ha a testéhez képest nagyon nagy a mancsa, akkor számítsatok nagyobb termetre. A menhelyen nem saccolták meg, hogy "kifejlett korában várhatóan közepes testű" vagy ilyesmi?
Mondjuk nekünk az elhozásakor kb 4 hónapos Negro-ra azt mondták, közepes, esetleg nagy testű lesz, ehhez képest nem óriás, de klasszikus nagy testű: jól megtermett kan magyar/német vizslánál nagyobb (mondjuk weimari vizsla méret kb), és nem dagi, nem sovány, így 38kg. A mancsa mondjuk kölyökként is jó nagy voltHogy mindig enne, illetve hogy sokat szimatol, az szerintem fajtától vagy a keverék összetevőitől függetlenül normális.
[ Szerkesztve ]
Miiinden lehetséges. Meg az ellenkezője is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- Monitor hiba topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nyaralás topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
- Liftor Active - fekete, szövet+háló - ÚJ BONTATLAN
- ÚJ Besen BS20 Smart 11-22kW elektromos autó töltők GARANCIÁVAL, számlával, készleten
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- XL - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával