- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Bejelentkeztek a TikTok amerikai ágazatáért
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- Az NVIDIA miatt kerültek lejtőre a kvantumszámítógépet fejlesztő cégek
- AI fejleszti az elhízás elleni csodagyógyszert
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Synology NAS
- Linux haladóknak
- Mozilla Firefox
- Windows 11
-
IT café
Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
Kérdezés előtt kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FerNandor
őstag
válasz King Unique #24357 üzenetére
Bocsánat, ez kimaradt valóban.
3.5"
Az viszont mindegy, hogy készre szerelt, vagy sima hdd és belerakom egy házba.
4TB-ot szeretnék minimum. De ha pl nem sokkal több pénzért van 6-os, akkor megfontolom."A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
FerNandor
őstag
Sziasztok
1. Mekkora méretű legyen fizikálisan (2,5" / 3,5") és tárhelyet (GB / TB) illetően? Minimum 4TB2. Egybeépített (kompakt), vagy külön külső rack és HDD megoldást akarunk, esetleg tervezzük-e a bele kerülő HDD-t cserélgetni, áttenni máshova? Egybeépitett is jó, de az is jó ha merevlemez + külső ház.
3. Szükségünk van-e bónusz szoftverekre, kiegészítőkre (pl. tokok), egyéb extrákra (pl. fémház, extra dizájn, ütésállóság) hozzá? Nem
4. Mire és milyen rendszeren lesz használva pontosan (backup PC / Mac, TV-n történő lejátszás / felvétel, játékkonzol stb.)? Adattárolás, néha rá lesz dugva asztali médialejátszóra, de erre a célra alapvetően másik merevlemez van használva. Windows van itthon.
5. Mennyi a vásárláshoz rendelkezésre álló anyagi keret (ha Machez használnánk, hajlandóak vagyunk-e megfizetni a felárat a külön ahhoz tervezett modellekért)?
Nem tudom, 40 ezer? Ésszerű határok között változhat. Mondjuk max 50 ezer.6. Mennyi legyen a garanciaidő, kompakt kivitelben, vagy különálló alkatrészenként megvásárolva lenne-e e lőnyösebb? Nem tudom. Valami egyszerű és megbízható merevlemezre van szükségem, nem kell hiperszuper gyorsaság, de ne legyen azért csiga sem. Pl ha már tud 70-80MB/s írást, az nekem elég. Persze, ha több, nem baj
Köszönöm"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
FerNandor
őstag
válasz King Unique #18957 üzenetére
Köszönöm! 20ezer párszáz Ft-ért van a metróban, csak kíváncsi voltam, mert majd hamarosan kell vennem, de akkor elmentem a samsungot, amit linkeltél
"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
FerNandor
őstag
sziasztok,
metróban lehet kapni 1TB-os toshiba 2,5"-os külsö merevlemezt. ez az, konkrétan: [link]erröl van valami vélemény? tartós?
"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
FerNandor
őstag
válasz King Unique #12041 üzenetére
köszi, találtam közben ebayen 16 dollárért. végülis 5V/12V 2A és 4pin.
[link]
helyben biztos, hogy nem fogok ilyet találni, úgyhogy megveszem ezt.. csak sajna 1-2 hét, mire megjön."A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
FerNandor
őstag
Hali,
SOS segítség kéne. van egy Sungoo 320Gb-os külsö hdd-m [link]megadta magát a táp. ez a vége megy bele a HDD-be: [link]
és ez a táp: [link]
mi ennek a neve? találok ilyet valahol? hogy keressem?
-
FerNandor
őstag
ja.. lehet, hogy rossz helyre raktam az elöbb, barakom ide is...:
Hellosztok,
kéne egy kis segítség, már nagyon elegem van..
Van egy 1Tb-os külsö hdd-m. Szeretnék róla másolni a gépre filmet és azt csinálja, hogy elkezd villogni párat, akkor megáll egy 10 másodpercre, megint villog párat megáll és így tovább, tehát valamiért nem folyamatosan megy, és így baromi lassan, 1-2000kb/s-mal kb.
Vista volt fent, most felraktam win7-et, a legelején másoltam egy filmet próbaképpen a külsö hdd-röl és frankón akadásmentesen ment 30-31MB/s-mal. Azóta felraktam tüzfalat(outpost) meg avastot és megint ezt csinálja. Mi lehet a gond? Kegyetlenül bosszantó.Egyébként USB3.0-ás, de a laptop 2.0, de ez nem lehet gond, mert akkor a 2.0 sebességével megy, és ezt igazolja, hogy ment rendesen gyorsan 30MB/s-mal is..
Új hozzászólás Aktív témák
A topik a gyárilag összeszerelt külső merevlemezekkel foglalkozik és ad információkat, valamint tanácsokat a vásárlók számára. A külső házak, dokkolók stb. az alább felsorolt társtopikok témájába tartoznak.
Kérünk mindenkit, hogy mielőtt a kérdését feltenné, a téma összefoglalót mindenképpen olvassa el, mert a legtöbb kérdésre a válasz ott megtalálható!
Társtopikok:
• Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
• Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
• Milyen merevlemezt vegyek?
• HDD probléma (nem adatmentés)
• Adatmentés - liksoft - HDD kereső mentéshez
• GPT, MBR
• Particionálás
- Autós topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- BestBuy topik
- OLED TV topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- WD Black SN850X Game Drive NVMe PCIe Gen4 x4 SSD 1TB - PS5 kompatibilis eladó - 3 év garancia
- Új, bontatlan Sandisk Extreme Pro Portable külső SSD 2TB 2000 MB/s
- Golden Series Silicon Power microSDXC 32GB UHS-I V30 (SP032GBSTHDV3V1HSP)
- Western Digital 3.5" My Book 16TB - Új, Bontatlan - Eladó! 89.000.-
- WD Red Pro és Plus NAS HDD-k! 2TB! bontatlanok!
- samsung 500GB ssd EVO 870 - SZINTE ÚJ - intel u.2 ssd 500 GB
- Intel Enterprise Class D3-S4510 Series / 960GB SSD / SATA3 / SSDSC2KB960G8 / 100/94 / 3500TBW!
- 8db Seagate Enterprise Performance / 900GB / 10000 RPM / 128MB / 2.5" SFF / SAS3/ 12G / ST900MM0018
- Samsung MZ-77E500B 870 EVO 500GB SSD
- Eladó külső Ssd