-
IT café
Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
Kérdezés előtt, kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roland8622
aktív tag
Sziasztok.
Ma megérkezett a WD Purple 4TB-os 3.5"-os HDD.
Beraktam ebbe a házba: Sharkoon Swift Case PRO
Nem ismerte fel a gép, de a lemezkezelő feldobta, hogy GPT vagy MBR. Ekkor kinyomtam és utána olvastam itt melyik, melyik. Ezután megint vissza a Lemezkezelőbe és választottam GPT-t az inicializáláshoz + választottam meghajtónak betűjelet. És a szektorméretet (remélem jól írom) automatikusra állítottam.
Szépen másolok rá, gondoltam megnézem a hőfokot a HDS-el.
És ez fogadott:
A merevlemez állapota hibátlan. Nem található hibás vagy gyenge szektor, nincsenek felpörgési és adatátviteli hibák sem.
A logikai meghajtó(k) ezen a merevlemezen 4 K fizikai szektormérettel készült(ek). A merevlemezt a jelenlegitől eltérő módon csatlakoztatva (más lemez-vezérlővel, USB, eSATA csatlakozóval) a tárolt mappák, fájlok elérhetetlenné válhatnak.Most akkor lehet nem a külső rackben kellett volna elsőnek raknom?
A majd érkező ORICO ház felfogja ismerni?
Legfeljebb újraformázom ha így nem jó, csak már 30%-ot átmásoltam a közel 2TB-nyi adatból amit mentek át a WD Blue 2TB-os 2.5"-ról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Le Mans Ultimate
- Vallás
- Politika
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest