Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsanika411
újonc
válasz xcsabo #40792 üzenetére
Szia! Én megpróbálnám, mivel otthon csak ezen nézünk filmeket a családdal, és egy hónapja már, hogy nem találok megoldást erre a Movieshark témára. Segítenél, hogy honnan kell ezt a plugint leszedni, és a KODI-ban hol kell telepíteni? 18.9 Leia van fenn nekem egy TV Boxon. Nem vagyok profi a témában, kérlek, laikusan írj le mindent, ha tudsz segíteni. Köszönöm
-
Zsanika411
újonc
válasz fatalista22 #41039 üzenetére
ott írtam át, igen, arra címre, amit kiírtak a prohardver oldalon, hogy az az új forrásoldal: filmezz.club viszont, azt írták rá, hogy valami ellenőrzést iktattak be rá, amit nem tud kikerülni a KODI. Eért szereném, ha valaki ajánlana helyette mást. Köszönöm
-
Zsanika411
újonc
Sziasztok! Szeretnélek Benneteket megkérdezni, hogy a Movieshark-on kívül milyen lehetőségem van még, hogy magyar szinkronos filmeket tudjak nézni a családommal. Látom, hogy megváltozott a forrásoldal, át is írtam arra, amit kiírtatok, de azzal sem indul el. Frissítettem is a tárolóban a Movieshark kiegészítőt. Nagyon szerettük a gyerekeimmel, mert ezen minden mese, film fenn volt. Esetleg mit indítsak el, vagy mit töltsek le és honnan? Én nem vagyok ilyen profi a témában, mint Ti, viszont egyedül telepítettem még 3 éve fel a KODI-t, meg a kiegészítőket a videók segítségével a TV okosító Box-ra, amin egy régebbi Android van. 18. valahányas Leia van fenn. Aki tud segíteni, kérem, laikusan írjon le nekem mindent. Olyat szeretnék a Movieshark helyett, ami hasonló hozzá, tehát mozifilmek magyar szinkronnal. Köszönöm szépen előre is.
Megjavul valaha is a Movieshark??? Már van új okos TV-m, egy LG, arra is lehet Kodit telepíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest