Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rarki72
tag
Sziasztok.
Átolvastam az elmúlt napok posztjait, de úgy látom fehér holló vagyok, így kérdezek...
előzmények...
Évek óta nagy megelégedéssel használom a MiBox S + Kodi kombót. Soha egyetlen verzió váltással sem volt gondom. Igazából sosem volt gondom. Talán mert csak az RTL Most kiegészítőt használom és nem százat
A médiatár nagy segítség a több ezer film és sorazat epizód közötti navigálásban.
Illetve nagy segítség volt...
A 19-es verzió megjelenése nem kompatibilis a legtöbb kiegészítővel? Se baj...
Nekem a teljes Windows hálózatot nem hajlandó látni, mindegy mit csinálok... Csak a hibaüzenet ami szerint nem sikerül kapcsolatot teremteni a kiszolgálóval...
Az említett nem kis méretű médiatár minden figyelmeztetés vagy hiba üzenet nélkül lenullázta magát a frissítés utáni első induláskor... Persze vissza varázsolnám, na de hálózat nélkül... Ha majd egyszer lesz hálózat egyesével bejelölgetem, hogy mit láttunk és mit nem :/
Kénytelen voltam visszatenni a 18.9-est és szépen mindent beállítgatni, médiatárt létrehozni, átellenőrizni... gondolom elleszek pár hétig...
Tudja valaki mi történik vagy full egyedi az esetem...?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest