Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
veterán
....a Guillemot-család (az alapítók) azt fontolgatják, hogy mihez kezdjenek a szebb napokat megélt Ubisofttal...
Pedig ez egyszerű, nem kell ezen gondolkozni. Jobb játékokat kéne csinálni és azt nem a "modern" közönség számára. Minden előzetes híreszteléssel szemben, ők még mindig túlnyomó kisebbségben vannak, bár nekik a leghangosabb a hangjuk a neten. (Nem érdekel ha nem leszek népszerű ezzel a hsz. -emmel a PH-n is jelenlévő kisebbség szemében).
[ Szerkesztve ]
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
anulu
félisten
kő keményen megdolgoztak azért, hogy ilyen helyzetbe kerüljenek.
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
.LnB
titán
Szerintem az lesz a megoldás, ha 2052-ig bezárólag bejelentenek 1-2 évre megjelenő Assasssin's Creed és Far Cry játékokat. Ettől majd a befektetők lelkesedése megnő, és az árfolyam majd kilő.
Ja nem?! Ezt már próbálták, és csak tüneti kezelése volt a problémának?! Na nee.... Nem gondoltam volna. (írtam cinikusan, és szemét)„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Gyuri27
félisten
Volt benne az is. De basszus ami a Shadow körül ment az már vicc. Holott ha az ember kicsit utána olvas az a pali élt és sokra is vitte. De hogy elkerüljem a vitát már a Ghost of Yötei-be is bele álltak. Kegyetlen egy buta világot élünk. Mindegy mit csinálsz az nem lesz jó. És nyilván akik hangosan kiabálnak, szarnak szapulnak azoknak van igaza. Miközben ezen kivül semmit nem tudnak.
Amd - Radeon - Ryzen
-
anulu
félisten
ja, sokra vitte... mutogatták, mint érdekesség
mondjuk, amit a lerombolt Torii kapuval műveltek, ott nem csodálom, hogy a japánok elküldték őket a fenébe.
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Gyuri27
félisten
Ha kicsit utána olvasol ettől többre vitte.
De mindegy is mire vitte. Abban az időszakban név nélküli alja parasztok is lehettek tábornokok, damiók sőt még Taikó is paraszt volt.Busterftw: hagyjuk már. Iga és a környék lakossága a nindzsák/sinobik többsége is kínai bevándorló vagy azok leszármazottaik voltak. Azon miért nem megy a sirás?
Amd - Radeon - Ryzen
-
myckey
veterán
Odyssey is "patika" volt, sőt...
Van jó játéka az UBInak, nem is egy. Nem is kell ezer meg ezer évet visszakanyarodni.
Túl sok és hangos a károgó, ez van. ( persze, lehet, bizonyos kereteken belül )Másik oldalról, amit láttam az AC Japóból, nekem sem tetszik, pedig az Originst és az Odyt rommá játszottam.
[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
GreatL
őstag
Vagy kivásárolják, vagy ki... rúgják az embereket és bezárják a céget. Multikulturális, színes-szagos fejlesztők multikulturális, színes-szagos termékei.
Intel Core i9-9900K víz | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
nubreed
veterán
Csak a MS-t ne. Láttuk mennyire lesz jó vége annak, ha ők felvásárolnak különböző cégeket. Bár a Tencent sem jobb a nagy kínai befolyással. Ha esetleg a Tencent vásárolja ki teljesen akkor onnantól kezdve minden UBI játék egyben kínai spyware lesz, egyenesen becsatornázva a kínani kommunista karhatalom hatóságaihoz.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
Victorio
aktív tag
Ez majd szép mintapéldaként szolgál a többi játékfejlesztő stúdiónak, hogyha jön a Blackrockos/Sweet Baby Inc-es ember a táska pénzzel, hogy tessen megérzékenyíteni a játékot akkor mit kell neki mondani ha profitot is akarnak.
Más kárából tanul az okos.Hiába nem szereted, - mondta a Macska - itt mindenki bolond. Én is bolond vagyok. Te is bolond vagy. Honnan gondolja, hogy én bolond vagyok? - kérdezte Alice. Ha nem volnál bolond, - válaszolt a Macska - nem jöttél volna ide.
-
anulu
félisten
a gond az, hogy egy ilyen kategóriájú játék összepakolása, még ha futószalagon is megy, akkor is jópár év. a Suicide Squad: KTJL-et is évekkel ezelőtt kezdték összerakni, ill az SW: Outlaws-t is. változott annyit a világ, hogy amikor megjelent, akkorra lett az irány zsákutca. ill sokan már a puszta SBI érintettség miatt is skipelnek egy játékot. van egyéb más a piacon.
ami most történik, az a játékokban évekkel később hoz változást. már, ha a stúdió túléli...[ Szerkesztve ]
-
anulu
félisten
a "még lejjebb is" szintje kb az, amit a Nexus mod csinált a GoW: Ragnarök-el...
-
anulu
félisten
GoW színesbőrű csajszi szereplőjét kicserélte fehér bőrűre. repült a ban.
[ Szerkesztve ]
-
Tasunkó
senior tag
A sweet baby előkészítette a cuccot a Tencentnek. Megveszik, kicserélik a skineket és visszaugrik a részvényárfolyam. Mondjuk a bézbózütőt is ki kellene, de végülis a változások nem kívánnak nagy zsenialitást, elég csak a józan eszükre hallgatni.
[ Szerkesztve ]
Kérek egy számot a jútútú. Európai macskakilátókő Nugáton a helyzet változatlan
-
Gyuri27
félisten
válasz Dɨngodilɇ #22 üzenetére
Nem tudom ki ő. De gondolom japánban a képregényeket mangákat nem ő csinálja. Érdekes, hogy Adamsen senki nem háborodik fel. Pedig ugyan abban a korban éltek japánban, minimális különbséggel. Ugyanúgy külföldi volt. Egyetlen különbség, hogy az egyik fehér volt a másik fekete.
Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
válasz Busterftw #24 üzenetére
Ebben nincs. Másban viszont igen. A nioh 1-2 kapcsán semmi hiszti nem volt. Bezzeg ha az ubi csinál hasonlót ömlik a sok okosság. Mint írtam a GoY kapcsán is kezdődik a szarcunami. Mert ugye ez meg nő. És különben is a furulya az oké a szamiszen meg szar. Ennyit erről. Amúgy akinek nem tetszik nem veszi.
Amd - Radeon - Ryzen
-
Busterftw
veterán
Szamit a kontextus es a jatek.
A Nioh sikeres volt Japanban is, mit akarsz mondani?AC: Origins es Odessey sikeres volt, megsem "feher ember" volt benn.
Pontosan errol van szo, akinek nem tetszik nem veszi. Ez az elorendelesek es a trailerek alapjan a tobbsegnek nem tetszik.
Jobban kellett volna felmerni a piacot, errol is van egy csomo poszt, hogy az Ubisoft kb szart bele.[ Szerkesztve ]
-
Tasunkó
senior tag
A fehérek a kereszténység terjesztésével csaknem behálózták japánt. Mivel rájöttek a japánok a gyarmatosító praktikákra amiatt beszüntették a keresztény vallást, és tízezrével főzték meg elevenen, illetve feszítették keresztre a japán keresztényeket. Volt egy meghatározó fehér eredetű kapcsolat a történelmi korszakukban, és fehér jelenlét is, emiatt nem fura. Míg az afroamerikaiaknak nem voltak ilyen ambícióik, így nem tipikus a jelenlétük. Könnyen lehet, hogy a történelmi Magyarországon is volt valahol egy darab afroamerikai jobbágy, mégis fura lenne az afroamerikai Rózsa Sándor bézbózütővel szögedi tájszólással.
-
Gyuri27
félisten
Persze ha egy lett volna és senki nem tud róla az nem érdekes. De ha egy lett volna akit Mátyás pl maga mellé vesz házat (rangot) kapva és még harcol is. Mindjárt más a helyzet. Azaz kb ugyanaz mint most.
Véglegesen sose lettek kitiltva japánból, bár volt rá passzus. Igaz tevékenységük csak Nagaszakira korlátozódott tömegesen.
A magyar történelem azért is más mert mi valóban s 1000 színű nép és kultúra vagyunk. Már Árpádtól kezdve (előtte is) hiszen árpáddal nam csak magyar törzsek jöttek be. Majd kunok, taljánok, svábok, tótok, vikingek és még sok mindenki más jött ment, letelepedett házasodott sokasodott.Amd - Radeon - Ryzen
-
Tasunkó
senior tag
Úgy tudom a fekete az elég rasszista kifejezés, vagy legalábbis a szürke tartományban van, az afroamerikai a helyes
#31 Gyuri27 Igen, láttam ilyen meggyőző videókat a jutubon, egy avantgárd olasz szobrász gumiszobraival alátámasztva. De még nem az első korabeli japán gumiból, hanem az 1970-es olasz anyagból. Én is csináltam gyurmából Árpád vezért, hogy Robin Hoodot leütötte bézbózütővel, mégsem igénylek hozzá játékfejlesztőcéget.
[ Szerkesztve ]
-
Tasunkó
senior tag
Kilóg a lóláb az lehet, de ezek megengedhető veszteségek, ha sikerül rasszistátalanítani vele a világot. A történelmet a győztesek írják, és ha nem voltak amerikában, attól még lehetnek. Nem venném el tőlük a jogot, hogy minden afroamerikai egyszer láthassa Amerikát, csak azért mert nem ott született.
-
Busterftw
veterán
-
anulu
félisten
válasz Busterftw #35 üzenetére
"hogy mindenhol mindenki rasszista"
pedig nem tudtad, hogy de?
-
Tasunkó
senior tag
Akkor jól tudtad, lehet fekete is, de afroamerikai is. Akkor lesz gond a szóhasználatoddal, amikor az egyik szamuráj fehérben lesz, a másik feketében, amit a szamurájfilmekben gyakran szoknak alkalmazni. John Woo például szerette a gonoszt fehérbe öltöztetni, és remélem nem gondoltál olyat, hogy Yasuke gonosz, csak azért mert afroamerikai. Szóval jómagam a biztosra megyek, afroamerikai, annak mindenki örül.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest