-
IT café
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmisi99
addikt
Nekem ilyen SOKI órám van, kb 1 hónapos tökéletesen jár a szíja már teljesen úgymond kifakult szóval picit olyan mintha koszos lenne de nem ronda csak már nem világos barna hanem sötét barna. Kb soha nem vettem le max fürdéshez. 1500ft körül nem rossz.
-
kmisi99
addikt
Elemes, eddig jól méri az időt és a dátumot Bár valamiért 23:56 körül vált dátumot nem 0:00 kor. valami 1500ft körül volt aliexpressen. Nagyon jó kis óra újkorában gyönyörű mindenki megcsodálta most kicsit kopottas szíjjal már viseltesebbnek tűnik, de így se rossz.
szbalogh Igen ha pl telefonnal vagy ilyesmivel megvilágítod pár másodpercig nagyon szépen világít minden szám este, de egyébként átlagos napi használattól inkább csak a mutatók világítanak de azzal is hajnal 3 kor is le tudod olvasni az órát mert azért nagyjából látszik hogy melyik számnál van a mutató.
[ Szerkesztve ]
-
kmisi99
addikt
Menetes hátlapalatt mire gondolsz? Hogy lecsavarható? Igen vannak rajta hornyok de kézzel nem tudom lecsavarni, nem vagyok nagy órás biztos kell hozzá valami szerszám. A hátlapba bele van gravírozva, hogy soki meg stainless steel... Már megírtam, hogy a mutatók és a számok fölött a kis fehér csíkok világítósak de a fehér csíkok a számok felett nem nagyon tudnak feltöltődni estére vagy éppen hogy "lemerülnek" mire az ember lefekszik.
[ Szerkesztve ]
-
kmisi99
addikt
Én is lehet keresek valami alternatívát, valaki tud ajánlani olyat ami vagy fém vagy bőrhatású szíjas, mindenképp analóg és minél nagyobb elegánsabb stílusú azaz nem ezek a robosztus sportórák és a legfontosabb, hogy fillér b@szó legyen. Max 2000ft, nem baj ha fél év után kuka csak azért ne annyira mint a mostani SOKI ami 1 hónap után kifakult a szíja.
-
kmisi99
addikt
A SOKI órám is ilyen ha ki van húzva a korona akkor mozognak a mutatók mert nagyon érzékeny a korona nehéz úgy visszanyomni hogy +/-3 percet ne mozduljon el. Az elemes órák meg mind kihúzva érkeznek, hisz minek merüljenek addig míg senki se nézi a raktárban vagy a borítékban míg megjön.
-
kmisi99
addikt
Sziasztok, találkoztam ezzel a Benyar BY-5102M órával. Nagyon tetszetős, viszont mindenhol 20+ dollár. És láttam, hogy sokan itt 12-14$ ért vették meg. Ez ilyen alkalmankénti akció amit ki kell fogni?
-
kmisi99
addikt
Sziasztok, van ajánlott márka női órákra? Édesanyámnak kellene valami szép óra karácsonyra.
-
kmisi99
addikt
válasz pulutodurumo #13613 üzenetére
Köszi, nem néz ki rosszul.
-
kmisi99
addikt
Sziasztok, van valami ajánlott csontváz óra, arra gondolok mikor az óramű látszik a számlapon.
-
kmisi99
addikt
Sziasztok az ilyen 20$ körüli frosining mechanikus órák mennyire használhatóak? Mennyire "minőségi" a szerkezet bennük? Nyilván olcsó gagyi, de használható kategória, vagy ilyen fél év után kuka?
-
kmisi99
addikt
Sziasztok, most jött meg a benyar órám, tök jó de a dátum mezőt hogy tudom léptetni? Eddig minden órámon közép állásba raktam a koronát és úgy a dátumot pörgette, de ennél ugyan van közép állás de nem csinál semmit ott.
-
kmisi99
addikt
Sziasztok, eddig nagyon fintorogtam a Nato szíjaktól de azért 1-2 egészen kezd tetszeni. Van valami ajánlott bevett eladó, vagy csak rábökök egyre alin és megveszem? Mennyire számít itt a minőség? Végülis csak sima szövet amit nem túl nehéz elrontani.
-
kmisi99
addikt
Sziasztok, sose volt nato szíjam ennek ilyennek kell lennie? A jobb oldala marha rövid, így a bal oldala felvéve fityeg. Ez így elég csálé.
-
kmisi99
addikt
Na így egész korrekt, köszi.
-
kmisi99
addikt
Megjött a Hannah Martin, DW Daniell Wellington dizájnú órám, nagyon szép, imádom. Szép vékony, hasonló kialakítású mint a népszerű sinobi órák azaz, a külső pereme rohadt vékony, de középen kidudorodik ahol a szerkezet és az elem van.
Volt aki rögtön le Daniel Wellingtonozta, hogy olyan órám, van mondom nem nem.
-
kmisi99
addikt
válasz gingerbalm #17811 üzenetére
Köszi!
-
kmisi99
addikt
válasz PainKiller13 #17764 üzenetére
Melyik ez a piros kék fehér szíjas megir, felkeltette az érdeklődésem? Látom valami jó régire válaszoltam, mindenesetre azért érdekelne.
[ Szerkesztve ]
-
kmisi99
addikt
Sziasztok, ti a nato szíjakat hogy tisztítjátok? A fehér része már bekoszolódott. Mosógép a fém részeket nem roncsolja? Nem foltosodik be a fém vagy ilyesmi?
-
kmisi99
addikt
A napokban jött meg az igazi fából készült bobo bird órám, kb 25$ körül volt alin. Nagyon szép fa dobozban küldték, ajándék karkötővel.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest