- Synology NAS
- Proxmox VE
- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asustor NAS
- Az AMD készen áll, hogy elindítsa a chipgyártást a TSMC arizonai gyárában
- Nem landolhatnak SpaceX rakéták a Bahama-szigeteken
- Milyen routert?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
-
IT café
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
Ezért rendeltem meg az októberi himihumi akcióban a San Martint.
De akkor sem coinnal, mert kb. 0 valószínűségét látom, hogy pont azt az órát adják coinos akcióban (limited offers), amire vágytam, és a 11.11 akciókban sem bíztam annyira, hogy várjak a vásárlással.
De igazából egész jó akciók meg kuponok voltak most, és az októberben megvett órámon is spórolhattam volna 2-3 mátyást, viszont ki tudja, mikor érne ide, biztos lesznek csúszások a sokmillió vásárlás miatt, így meg már 2 hete nálam van, megérte a párezer forint többlet.
Coinból meg hiába gyűjtöttem 19 ezret... 500-at elhasználtam egy coinos óraszíjra, meg ugye "normál" vásárlásnál is lehet coinokkal spórolni párszáz forintot, arra is elment most vagy 600, de azóta megint 19 ezernél járok, sosem fog elfogyni. (A Merge Bosst már nem is csinálom, a 11.11-es változatát sem toltam, mert felesleges ennyi coin.)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- ÚJ! COUGAR TERMINATOR professzionális gamer szék
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest