Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• M1995

aktív tag

válasz Szabi® #200 üzenetére

Nincs semmi baj az elfogultsággal, ha adott feladatra megindokolják miért jó ez vagy az. Ahogy én és a többiek tettük. Te ne vegyél se Mac gépet, se iPhone telefont. Nem neked való, csak elvakultan kapaszkodsz 1-1 kiragadott dologba, ahogy bizonyítottad az egész szálban képtelen vagy összképet nézni. (ha már személyeskedsz megint, akkor én is :P, megjegyzem most is te szóltál hozzám, nem én hozzád)

Mi értjük adott célszoftver feladatra, komolyabb játékra jobban megfelel egy Windows gép, ablakkezelés egyebek jobb ahogy írtam. Neked nem kell értened, ha nem akarod, az Apple termékek mire és miért jók, ne használd ha nem akarod, csak unalmas a folyamatos leszólásod olyan Apple termékekre, melyeket 1-2 milliárd ember használ elégedetten. Tehát annyira rossz nem lehet, mint képzeled, max. te nem érted miért tartják mások jónak.
    De mindegy, mondom lapozz a témán, nem neked való az Apple. Örök hiba, amikor Android és Windows userek ugyanazt keresik a Mac & iPhone termékekben is és nem akarják érteni kicsit máshogy vannak a dolgok. Szabad a választás, közben a gyártók kisebb-nagyobb dolgokban egyébként is másolják egymást, így előbb-utóbb Mac, iOS user is találkozik Windows, Android dolgokkal és fordítva is. Ökosztisztéma Apple-nél van legjobban egyben, ez objektív tény.

Ami az Office-t illeti, attól függ miről beszélsz konkrétan, mert azt megint nem részletezted. Én átlagos user használatról beszélek. Önéletrajzot, receptet írni Pages, otthoni költségvetést követni Numbers, leckéhez diákat összedobni Keynote, mind jár a géphez. MS Office-ért fizetni kell. Nyilván speciális makró akármi dologhoz Excel az igazi, szakdolgozatot én is Wordben írtam és az Access-nek nincs párja. Viszont ezek már nem átlagos feladatok. Akkor átlag XY számára miért nem hiszed elég az Apple megoldása? Érdekes, a tucatnyi másik felsorolt hétköznapi példához nem szóltál hozzá, mert bizony ott Windows-nál van kompromisszum. Annyira jöttél az árral, akkor kalkuláld bele Photos, iMovie, Pages, Numbers, Keynote, Time Machine, Preview stb. szintű szoftver nincs alapból a Windows-ban, keresgélni vagy fizetni kell értük (Pro licenc Bitlocker funkció, MS Office), vagy reklámos, akkor az is kompromisszum.

Új hozzászólás Aktív témák