Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Megint elkezdtünk róla dumálni, aztán elkezdtem nézelődni, és ez lett belőle:
Hát én most rendeltem egy Castelli 20 Years Wolfpack - De Muur mezt, Kasper Asgreen aláírásával, a hivatalos Soudal Quick-Step shop-ból. 25€-ért...
Én nem is értem..ez túl jó deal-nek tűnik. Itt a link: [link] Iszonyat akciók vannak, csak már választék nincs nagy.
Itt van róla videó (a második mez a videóban): [link]Na erre kíváncsi leszek. Öröm az ürömben, hogy a szállítás is 25€. Na de a mez 89€-ról van leárazva.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Te, én múltkor megírtam itt egy jó hosszú kommentet, amiben kifejtettem, hogy miért nem alkalmas videózásra a Pelikán Jani. Megírtam, de visszatöröltem, és nem küldtem el. Mondván mit számít az én véleményem?! Semmit..
Azóta viszont rendesen rákattantam a videóira valamiért. Az lehetett a baj, hogy az interjúkat néztem végig először. Az összeset. És interjúztatónak tényleg nem való. Az interjú alanyok mentik meg azokat a részeket is.Először a Dolomitok-os videó fogott meg. Aztán azóta megnézetem még jópárat. Elég sok órát töltöttem a csatornán.
Amúgy ez a Team United Shipping mez kajakra bejön. Kellene egy. Bár biztos nem lesz olcsó ha kapható lesz (elvileg jövőre), mert a Bioracer gyártja.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
RobbyJr
őstag
Hát akkor azok a fotók mégsem voltak hamisak.
Nyereg magasságának állítása kissé korlátozott lesz, illetve a computert nem is tudom hogy fogják megoldani. Esetleg nagyon előre nyúló tartóval, mivel felül nincs összekötve a kormány.
Nekem mindenesetre nem tetszik.Nincs lehetetlen, csak maximum Te nem akarod eléggé!
-
.LnB
titán
De egyébként ez a Y1 sprinter bringa lesz nem?
Pogi a V4-gyel megy hegyre? Nem vágom ezt pontosan.lsebestyen
Az olaszok lehet, hogy megint direkt járnak külön úton. Pár márka (Canyon, Specialized) arra megy, hogy egy modell legyen hegyre, és sprintre is. De a Bianchi és a Colnago nem erre tart. Pinarello-nál nem tudom mi van most.[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Az a kormány nagyon érdekes. Nincs összekötve középen mint a Cervelo S5-nél.
Hivatalos honlap: [link]„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Egyébként ha választhatnék egy Scott és egy Pinarello között. Gondolkodás nélkül a Scott kellene. A Pinarello-sok, a kerékpárosok BMW-sei. (Jó egy normálisát ismerek azért.)
[ Szerkesztve ]
-
-
-
.LnB
titán
Előbb írtam le az UAE helyzetét. A Colnago-t 20-ban megvette a Chimera Investments LLC. Vagyis többségi tulajdonos lett. Ergo szinte az UAE csapaté a Colnago cég. És elég elterjedt volt az a "pletyka", hogy a mezőny top 5 bringája között (sőt..) sincs a Colnago. Ezért is aggatták fel Pogiék bringáját mindenféle iszonyat drága kiegészítőkkel, hogy ezt próbálják kompenzálni. Ezért sincs sok kimondott komponens szponzora az UAE-nek, mert folyamatosan próbálgatják a dolgokat. Pirelli gumikról is azonnal váltottak, amikor Pogi panaszkodott, hogy csúszik esőben. Aztán ottvannak a titánium, és kerámia cuccok, amikkel tele van a bringájuk. Egy bringára leosztva messze az UAE költ a legtöbbet. Szóval az UAE-nél nincs menekvés a Colnago márkától. Mást nem tudtak csinálni, mint megpróbálnak fejleszteni egy tényleg jó bringát. Csak közben a Specialized és a Canyon már ott tart, hogy annyira jó a bringa, hogy nem kell külön hegyi és aero váz.
Szóval még egyszer. Pogacar annak ellenére ennyire jó, hogy koránt sem a legjobb technikával megy. Erre értettem azt, hogy ez iszonyat jó reklám a Colnago-nak.
Általános vélekedés mostanság, hogy az Olasz márkák felett eljárt az idő.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Akkor a profi vesz magának otthonra egy új Scott-ot, és simogatja a garázsban. Mert menni nem mehet vele, a saját bringaszponzora miatt.
A csapatoknál sem a watt, a súly, a dizájn dönt. Hanem a pénz. És semmi más.
Ezek marketing szövegek csak. Egyik cég sem mondhatja azt, hogy az új modell gyengébb mint az előző. Lemérni meg ki fogja az állításukat, ráadásul hitelesen?! Naugye.Amatőr meg azt veszi amivel a Froome, a Pogi megy. Vagy amire pénze van, mint én.
-
.LnB
titán
-
.LnB
titán
Nem. Berra, BH, Van Rysel tárgyalások folytak. Na a Berra az a másik, annak van egy országúti modellje és annyi.. Érdekes lett volna. A BH-t láttam már. Aztán ez a Mendiz (F12) lett. Nyilván a Van Rysel lett volna a legjobb opció.
De annyi bringa márka van amiről én nem hallottam..
A DSM pedig Willier-re vált Scott-ról. (Nekem azok a Scott Foil-ok tetszettek a legjobban a mezőnyből, főleg a DSM festéssel)
Uno-X megy ugye Ridley-re, de az nem titok már egy ideje.
[ Szerkesztve ]
-
-
.LnB
titán
Ki nevette ki? Mert én tökre arra emlékszem, hogy már a szezon előtt, legelején nyilatkozták a versenyzők, hogy marha jó a bringa, és ki is emelték, hogy nem a marketing miatt ámuldoznak. Hanem mert tényleg jó. Plusz az év elején lenyertek vele "mindent". Nem csak O'Connor. A tavalyi 18. helyről a 6. helyre jöttek fel idén az UCI listán.
Én egyébként mostanra rengeteg Van Rysel cuccot használok. Inkább megyek be a Decathlon-ba és felpróbálás után kihozom ami épp kell, minthogy a rendeléssel, méretekkel szenvedjek.
-
.LnB
titán
Semmi újat nem írnak, ami még Júniusban, a Tour alatt ne jött volna már elő. Ez akkor robbant(?) ki. Az talán kimaradt, ha jól emlékeszem, hogy ezt nem tudják mérni utólag. Mert elvileg nincs nyoma a vörös vérsejt mennyiségen túl. De erre lehet, hogy már rosszul emlékszem.
-
.LnB
titán
Jó volt, köszi. Magamtól nem biztos, hogy belefutottam volna ebbe a videóba.
Annyira jó amikor a bringákról beszél. Látszik, hogy aki ért hozzá, az mennyire tojik a márkára meg a presztízsre. Két Rose bringája van, meg a Dare (meg a többi).
Igazából a videó arról szól, hogy nincs Norvég módszer. Csak elvetemült Norvégok.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Orbea? Na az pont nem lesz: [link] és [link] + [link]
Elvileg a Van Rysel-lel tárgyaltak, de (még?) nem jött össze a biznisz. Pedig azzal jól járnának.
A ruha márka is érdekes lesz jövőre. A Fila.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
-
.LnB
titán
Neked volt címezve a komment?
Általánosan írtam a témával kapcsolatban, mert tegnap óta ez ment. És egyébként is rendszeresen felbukkan a téma.
-
.LnB
titán
Magyarországon minden közvetítési joggal ez van. Szinte az összes kizárólagos jog. Ezért cseszhetjük pl a Dazn-t is, és a legtöbb streaming sportplatformot. Ez nem új dolog.
-
Vismajor01
addikt
Nem érzem, hogy ez Pogi győzelme lett volna... Mármint persze ő nyert, és igazából örülök is h ő lesz a világbajnok, de úgy gondolom hogyha nem a töketlenkedés megy a hátsó sorban akkor utolérik. Elvégre ilyen töketlenséggel együtt megérkeztek egy percen belül.
Remco is nem beáll előre és nagy tempó, és mutogat h forogjunk, hanem betámadja őket majd magyaráz h miért nem forognak xD Jeez.
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
Csokicsibesz
tag
Igazából sokról nem maradtál le. Amikor 50 körül leszakította Sivakovot, akkor lehetett látni, hogy esélytelen, hogy befogják. Mezőny se ment, folyamatosan egymást nézegették csak.
Nem tudom volt-e idén olyan verseny, amin indult Pogacar és nem nyerte meg. Nincs sok verseny vissza az idei szezonból, de még egyet-kettőt lehet behúz, mert miért ne.
-
avl
senior tag
en neztem (ezen: https://tiz-cycling-live.io/stream.php )
ugye "Mátyásnak" kihalt korabban a csapata, azt hiszem 3-4 is beteg lett
elötte meg szorosan voltak idöben:
en azt hittem UAE-sek elég erösek lesznek, hogy felváltva bekínálják, a profil is lehetöve tette a sok kis emelkedövel (amiken azert Mátyás igen jó):
de UAE-sek gyengebbek voltak, próbálták, meg Mauri is - még Ö volt a legjobb ellenfele -, ezeket Mátyás mind hárította, aztan Gaudu-val elmentek paran, köztük Tiberi is; Mátyás nem akarta/tudta arra felvinni UAE-seket + Maurit, várta, hogy valaki más menjen, hisz azok is hátrébb kerültek, csak nött az idökülönbség, 30s fölé is, a végén még Mátyás kirobbant, ment rá Pedersen, UAE-sek nem bírták, ebböl lett az, hogy Tiberi nyerte GC-t
mi csak macskás Tiberinek hívjuk ( [link] ezért kellett Trek-böl eljönnie)
en bírom Öt (22-ben Kékeses etapon Ö nyert, ott voltam; meg egyszer egy idöfutamban beesett a célba)
, Mátás egyedül nem mehetett minden támadásra, -
avl
senior tag
ugye spanyoloknal rotacioval jöhetnek wildcard-os csapatok Vueltara
Kern allitolag s zezon kezdete ota erre keszült (mert mit ernek noname verseny gyözelmekkel ehhez kepest)
a Kern teljes költsegvetese nincsa nnyi, mint 1-2 top versenyzö fizuja
vagy pl. Ineos iden eddig GT-ken kevesebbet nyert, mint Kern, a budget-je kb. 10szeres
szoval a szandek, akarat, fokusz sokat ér, "a pénz nem minden" -> en ezert is követem, mert ilyen "altalanosabb ervenyü" dolgokra is lehet jutni
-
avl
senior tag
“Szolcsi” nyert a Covadonga-n, stage 16-on (talán 5. szokeses napja volt)
regen nem bírtam annyira, de mióta Pogira vigyázott és Pogi szerint nagyon scary eyes -szal nézte, megbirtam
He was asked for his worst memory and again avoided talking about defeat but touched on the day he cracked the mighty Col de la Loze climb and had to fight to hold onto second place overall.
“Everytime Marc Soler looked at me on Col de la Loze with his scary eyes. That was the most terrifying moment,” Pogacar said, confirming how Soler played a vital role in getting him to the finish on the day that decided the 2023 Tour de France.[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Azt, hogy majd akkor kell elkezdeni ezen gondolkodni, ha egyáltalán sikerül bekerülnie egy szökésbe.
-
-
Vismajor01
addikt
Catrillo EGY ÁLAT
Jézusom
Nah ezért UTÁLOM Pogacart és bandáját, hogy állandóan szakaszt akarnak nyerni. Lehet ígyis GC-t nyerni (Jonas, Primoz) hogy közben két versenyt láthatunk egy szakaszon. Ez vs Pogacar mindenkit levadász az utolsó 5 kilométeren -.- Mennyivel jobb ez már jézusom. És még a GC se egyértelmű, hol Roglic ad Masnak hol fordítva. Ami amúgy kvázi lényegtelen tekintve az utolsó szakaszt ahol Rogla percet fog adni kb mindegyik GC menőnek. Eddig ez nem tünt így fel de az idei év iszonyat kontrasztos
-
avl
senior tag
nem tetön er veget az etap: a kisebb szökesek a lejtön, plane ha valaki egyedül nyomja kb. 8 fös csoport ellen: kudarc, erövesztés a semmiért, de mindenkepp sokba kerül kevés nyereség veszélye, ez ma is igazolodott (Mas, Gaudu utol lettek érve)
a nagy szökesböl persze marad, azok "meg is érdemlik"
-
avl
senior tag
nem tudom, de igy is lehet gondolkodni: több team kell, akikkel lehet szövetsegeskedni Ben´O ellen, legyen kb. Yates, Mas, stb. is ott, hogy utana együtt farasszak ki Ben-t
de lehet sima gyengelkedes is Rogla reszeröl, tegnap is mondta a hátát, serülés érzését (vagy igaz, vagy taktika)
Yates igy kb. velük lesz egy szinten ujra, ha meg nem omlik valaki
idöfutam a legutolso, abban egy egeszseges Rogla mindegyikre siman raver
es persze rengeteg van még addig
-
.LnB
titán
Éreztem, hogy Faulkner fog nyerni, már a verseny előtt mondogattam, hogy ő szerintem egy nagy esélyes… aztán hagytuk elmenni. Azt hiszem én voltam az első, aki ugrott rá, én kezdtem el húzni a többieket talán, de nem emlékszem pontosan, vissza kell néznem. Aztán nem volt köztünk együttműködés, meg éreztem, hogy ez sok lesz, ott eldöntöttem, hogy a második helyért megyünk. Ez volt a hiba.
-
-
Vismajor01
addikt
Kicsit elfogyott a vegere, de szurkoltam neki nagyon! Ganna megerdemelte volna(persze tudom ilyen nincs) mert Remco es Tarling meg hasonlo ufok mogott ugy erzem egyre kevesebb eselye lesz jo eredmenyekre. De remco leiskolazott mindenkit
Ja és nagyon sajnáltam Tarlingot
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest