-
IT café
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
balintbaba #291205 üzenetére
Nekem Weimostar van nem Chemolacce, kikérem magamnak!
mauimagic...fú az az óra öcsém!😱...ráadásul kenterben veri ár érték arányban is a japán xart amit én néztem ki. [link] 🤔
Ami meg a vázakat, és úgy általában a mai túlzottan profitorientált gyártást illeti, az igazság valahol középen lehet, vagyis tény, hogy míg néhány arc nézettségből próbálva megélni megkeresi a kákán is a csomót, azért az a csomó általában ott is van valahol, vagyis kábé minden xart eladnak nekünk , ocsmány módon visszaélve sokmillió dollárból felépített jól csengő neveikkel.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI MINI 4K Fly More Combo 1 órát repült teljesen új és hibátlan DJI CARE CSEREGARANCIA!
- Compex Fit 1.0 elektrostimulációs készülék
- Panasonic ER-DGP 90 K hajvágó
- DJI Mini 3 pro FMC drón szett - 3 akkumulátorral +extrák
- DJI Air 2s drón szett - 5,4k video, 1" SONY CMOS + extrák (2S4) kettő darab akkumulátorral
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest