Új hozzászólás Aktív témák

• fulton

addikt

válasz vhunor #219165 üzenetére

sziasztok
    Voltam most egy pályán ahol 462m-t emelkedett a pálya 26km át. kemén menet volt, volt közte 8% emelkedő rész is..hát mostmár tudom milyen. volt egy pont, az első 8km után ahol elgondolkoztam hogy vissza fordulok, eső is elkapott. aztán átlendültem rajta. nagy élvezetes volt a túra, összesen 82m-es "kis út volt".

itt már tényleg azt mondom az a -8kg birnga suly érezhető lett volna azért.
    összes emelkedés 1.101m volt az út során.
    A lejtős szakaszokon nagyon észnél kellett lenni, úgy gondolom ismerem a kerékpárom, így aszerint mentem, de így is egyik résznél végéhez közeledve 40 fölötti tempóval érkeztem egyik kanyarba, hiába fékeztem óvatosan, finoman tereltem az elejét, a lejtő vitt és sodródtam át a másik sávba, szemből autó, picit jobban ráfogtam a fékre abban a pillanatban megcsúszott alattam a bringa hátsó kereke fordult ki, az egy ütő megállt bennem helyzet volt, autósnak is, nem sokon múlt.

Nem tudom még hova rakni, de többször is olyan érzetem van volt a bringán hogy jobbra kanyarnál mintha menne ki alólam a segge. Namost ez vagy érzéki csalódás, vagy a gumi, vagy a kerék állása. ami szemmel láthatóan balra húz a vázban. picit ferdén áll benne bal irányba. kicsi tempónál 30 alatt nem venni észre semmit, de 40 fölött...többször. és ennél a megcsúszásnál is abba az irányba jobbos kanyarnál történt. azzal kezdeni kellesz valamit.
    nem kell nekem gyorsabb bringa, 30 as tempónál is elég figyelni meg reakcióidőzni, nem hogy 40 nél..

Új hozzászólás Aktív témák