-
IT café
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
Srácok, mostmár lassan betelik a sz*ros bili
. Majdnem mindent én szervizelek-állítok be a bringán, most már a telót is szét merem szedni, de a hátsó váltó 3 éve (?) még mindíg kifog rajtam, ma is 2 órányi anyázás lett a vége és rosszabb lett, mint amilyen volt
. Tucatnyi videót néztem meg már, olvastam részletes cikkeket is a témában, teljesen egyértelmű számomra, hogy melyik csavar mit állít, szal teljesen tiszta ügy és elvileg nagyon egyszerű megcsinálni, aztán amikor beállítom és megyek egy próbakört, csattog, kattog, kerreg, 1-2 lánckerékre nem vált rendesen, szal borzalmas
. Most komolyan mi kell ennek még? Mert szvsz már csak a varázslat, vudu segíthet. Azt nem értem, hogy szervizben pillanatok alatt hogyan képesek tökéletesen beállítani bármelyik váltót, szal csak bennem van a hiba
. És nem, nem szeretném szervizbe vinni, mert ha beledöglök is meg akarom tanulni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T560 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest