-
IT café
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
válasz
deicide #14335 üzenetére
szeretem a monotonitást, de bringával azonos helyen max 3-4 kört bírok ki, mert odavész az ismeretlensége és ezzel a szépsége is az egésznek.
Én borsodi vagyok, a hegyig nem kellett sokat menni, de itt Debrecenben nem is tudom merre lehetne majd az éven tekerni
Ha van itt debreceni - SOAD19 kollégán kívül - akinek van ötlete, kérem ne tartsa magában!Konkrétan:
a, merre lehetne terepen egy jót csapatni MTB-vel
b, minimum 10km-es szakasz ahol outival lehet edzeni és nem ütnek el a parasztok
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- SEIKO CLASSIC SUR375P1 // TITÁNIUM karóra, ZAFÍR üvegezéssel // Teljesen ÚJ // JELENTŐSEN ÁR ALATT
- Eladó bontatlan Garmin VENU 2 óra gránitkék, ezüst kerettel
- Tom Ford Black Orchid All Over Body Spray - 150 ml - testpermet - bontatlan
- Addiesdive sub
- Lego Ideas Ghostbusters Ecto-1 21108 Új, Bontatlan!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Dell Alienware AW2523HF IPS 360Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P15 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest