Új hozzászólás Aktív témák
-
Soak
veterán
Most nem értem mire gondolsz. Sk8rPeter hsz-ben van link a jsfiddelhez, egyszerűen azokat másolgattam ki, egy html fileba, csatoltam hozzá a css-t, csinaltam egy javascript filet , csatoltam, meg leszedtem az 1.7.2 -es jqueryt és csatoltam.
[ Szerkesztve ]
-
Soak
veterán
En neveztem el ilyen fantáziadúsan őket
. Ha megnézed a hsz-t amire válaszoltam abból gondoltam, hogy használja, hogy jsfiddle-n 1.4.4-es framework be volt állítva. Megcseréltem már, tettem a tetejére, aljára, mindenhova.
szerk: mondjuk a chrome dob egy ilyen hibát a javascriptnél :
Uncaught TypeError: Object [object Object] has no method 'colorbox'
[ Szerkesztve ]
-
sz.j
nagyúr
A <small> tagel kapcsolatos észrevételedet köszönöm, az ott tényleg felesleges, valószínű, hogy "átszerkesztéskor" valahogy bennmaradt.
A <span style="text-decoration: underline;">akarmi</span>-t a szövegrészek aláhúzásánál a program "generálja".... Ha aláhúzásra van ennél jobb megoldás, légyszi írd meg. -
sz.j
nagyúr
"...<big> helyett <hn> taget ajanlanam ( n = 1..6 ) -> ez seo miatt is lenyeges..."
Úgy látom kicsit elbeszéltünk egymás mellett, mert a fontos részek (a cím és az alcímek) H1 és H2-ek, és ezeknek valóban van hatása a SEO-ra (legalábbis szinte mindenütt ezt írják a H tag-ekről)., míg a <big> tag az oldal szövegének betűméretét növeli, tehát nem a H tag-ek helyett lett alkalmazva.
Kivétel ez alól három mondat, ami szándékosan nem Hx tag-el lett hangsúlyozva hanem <big> tagel, mert nem a keresőrobotnak hanem az olvasónak lett szánva. -
Soak
veterán
mas: ha vegleg nem boldogulsz az egesszel, meg akkor is ottvan az a lehetoseg, hogy letoltesz az internetrol egy, mar kesz templatet (biztosan talalsz olyan, amelyiknek az elrendezese megfelel), aztan befoldozod a lyukakat (diveket)
Ezt elfeljtettem irni, hogy a DW-ben lehet jó pár templateből is választani amit szinte csak fel kell tölteni anyaggal.
-
sz.j
nagyúr
Köszi az infót, utánanézek, hogy a javasolt módosításokból mit tudnék megvalósítani, de tartok tőle, hogy nem sokat, mert mint ahogy az előző hsz-ban is írtam sajnos nem értek a kódíráshoz....
Amúgy nagyon szemetes a forráskód?Sajnos a <big>-t a Kompozer alkalmazza, én sem örülök neki.
Ez a SEO-t miben és hogy befolyásolja? -
ubid
senior tag
Ha ezt is floatolon, mármint a kozepét akkor megint kicsúszik a kozepe.
<div id="balsav"></div>
<div id="kozep"></div>
<div id="jobbsav"></div>
#balsav {
height: 850px;
width: 20%;
border: dotted 1px yellow;
float:left;}
#jobbsav {
height:850px;
width: 20%;
margin-left: 80%;
float: left;}
#kozep {
height: 850px;
width: 60%;
margin-left:20%;
margin-right:20%;
} -
-
TomyLeeBoy
tag
Ez nem jött be sajnos. Üres sornál a helyzet változatlan, de mosmár ha belekerül az adat akkor az sem látszik, csak a sor mérete megnő akkorára, mintha benne lenne az adat. Tehát a tartalmát rejti el és nem sort sajnos.
Gondoltam már arra is hogy php if(), és csak akkor legyen ott sor ha meg van hívva oda valami. De a megvalósításnál ezzel is falakba ütköztem mindig. -
Az lett volna az eredeti elképzelésem, hogy csak annyit írok, hogy:
<ul>
<li><a href="akármi1"></a></li>
<li><a href="akármi2"></a></li>
<li><a href="akármi3"></a></li>
<li><a href="akármi4"></a></li>
</ul>
És a css-ben megadok valamit, ami az összes <ul> és <li> elemre érvényes lesz.
A link esetén műxik ez a dolog...Ez akkor nem megvalósítható?
[ Szerkesztve ]
-
scream
veterán
1.)
beallitottam hatternek, hogy tudom kozepre helyezni a div-et? margin= 0 auto ?
szerk. : rajottem, ugy kell
2.)
koszonom ilyenre gondoltam
3.) MAS
akkor mar kozepre van igazitva a top logo div hatterekent (1200 x 350 px) , namarmost szeretnem ha a weboldal tartalma ez alatt a kep alatt legyen (tehat a szelessege ne haladja meg az 1200px-t) es ott kezdodjon ,ahol a kep
Itt is az a megoldas,hogy csinalok egy div-et ,majd hatternek a kivant szint es margin= 0 auto ?
[ Szerkesztve ]
-
scream
veterán
-
scream
veterán
Koszonom,eddig kesz is van
Tovabbi kerdes :
- van egy lablec, es azt szeretnem ,hogy fixen mindig a lap aljan jobbra legyen,azt hogy tudom beallitani ?
- van egy 350 x 157es Logo amit bele kene rakni az oldalba bal felulre,es olyannak kene lennie,hogyha rakattintok,akkor a foldalra ugorjon
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple II, kompakt Macintosh javítása
- LENOVO THINKPAD E16 G1 - Ryzen 5 7530U, 16, 512 GB, 16GB, Fémházas üzleti laptop 16" kijelzővel
- AMD Konfig - MSI X470, Ryzen 7 3800x, Vega 56, 32 GB RAM, 512 GB SSD