Legfrissebb anyagok
IT café témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ceia
őstag
válasz
martonx #7177 üzenetére
Köszi, ez nekem is volt eszemben, de jobban szeretném olyanra csinálni, hogy akár net nélkül is működjön. Közben eszembe jutott, hogy van nekem az XnView, ami tud weboldalt generálni a meghajtón megadott képekből. Kipróbáltam, első osztájú. Így már menni fog, amit akarok.
Annyi a trükkös rész, hogy ez thumbnaileket rak ki, és azokra kattintva jönnek elő a nagy képek. De lehet méretezni a thumbokat, és majd kitökölöm, hogy tudnék hozzájuk szöveget is adni. A html mellé csinál egy css-t, és a képek mappájába berak minden képhez egy külön html-t. Majd átírom, ahogy nekem kell
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- PlayStation 5
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Politika
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Dune Awakening: Megjelenési dátumot kapott a PC-s kiadás
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VP278H 27 FHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24G2SPAE 24 FHD 165Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S7 S27A700NWP 27 UHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VP28UQG 27 UHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung LU28H750U 28 UHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Új ingyenes hirdetések
- Keresek hibás tuf 4090
- Nintendo Switch 32GB. RED & BLUE,Kiváló állapotban,extra tartozékokkal.
- Dell OptiPlex 740 - Athlon64 3800+, 4GB RAM, 80GB HDD, Geforce 6150
- Nintendo Switch OLED 64GB. (+256GB.!) Pokémon Scarlet & Violet Edition Kiváló állapotban.
- Steam Deck 64+512GB.! Kiváló/Karcmentes állapotban eladó!