Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
poffsoft
veterán
válasz daninet #56596 üzenetére
Mit nem értesz?
Több ezer levente túlélte a z 1. VH-t, mégis meghaltak (már)...Saját gyöngyszemem: alias zp810, alias H7500+, alias zp800H
spec:
1280x720 IPS, 57,57 Hz, 5" (4,59": 11,66 cm), 320dpi, 320x320daninet: bocs, elsőre HTC-nek "olvastam", csak másodjára esett le (lassabb már az agyam, mint a szemem, pedig az is elég lusta )
Azt nem értem, hogy a csávó kínai frísipping ár mínusz 10-25%-ért akar itthon (postázott, vámkezelt, stb) telefont venni... Létezik, hogy talál madarat? Vagyis azt nem vágom, hogy létezik, hogy lát rá esélyt, hogy valaki megrendelte, kifizette, kivárta, levámolta/áfázta, majd lezsírozva eltette, hogy eladhassa neki egyszer féláron???
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
-
poffsoft
veterán
válasz poffsoft #56559 üzenetére
Értem én, hogy kína legnevesebb telefongyára, de a fotók józsefvárosiak??? persze csak akkor, ha ennyi már ott is a buddhista...
Skacok, csak 1 kérdés: Ez tényleg komolyan gondolja, vagy mi a f@xom van, amiről én nagyon lemaradtam???
Vagy apródot csak novocainnal, ez alap???[ Szerkesztve ]
-
daninet
veterán
Tények
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
cirmiiii
tag
trallala
-
faragojof
őstag
válasz Chaser #56585 üzenetére
Nem sértésképpen, de...
151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet
Brruuuuhhhaaaahhhhaaaaahhhaaaaa....
2014-et írunk, és három éve a "mindenjogszabályttörvénythatóságiizét a mikölykeinketsegítsükvele" párt van hatalmon 53 ALAPTÖRVÉNY módosítással!!!
Hány éves is vagy, fiam? Kérdezte az ezeréves boszorkány a daliát....
"Formicate Under Command of the King,,
-
Chaser
legenda
válasz alázógyík #56586 üzenetére
Csak választási lehetőség ez is, ez a lényege, amelyik a vevőnek megfelelőbb/kényelmesebb...egyébként jó a példa, mert dellnél pl szerviz garnál nincs callcenter. Ha nem tetszik reklamálj a jogalkotóknálszerk: Outlander: Biztos hülye vagyok hozzá...életemben nem gariztattam még notit se
faragojof: Az mond valamit amíg nem jön ki helyette másik az a hatályos? Most már biztos
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Outlander
addikt
Chaser bammmeg, te olyan hülye vagy ehhez, mint a facsipesz!
És én itt ennyit szólnék bele a garizós javítós témához, mint aki már 2-3 éve ezzel foglalkozik...
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
alázógyík
addikt
válasz Chaser #56585 üzenetére
Jaa értem.
Tehát ha te éppen kis vidéki faluban/városban laksz, akkor szarsz mindenre, kiveszel 1 nap szabit, beutazol a városba, és leadod a szervizben, ahonnan ha jófejek, akkor x.y. idő múlva visszakaphatod, természetesen még 1 nap szabi/utazás/valahol kajázás... után
Ahelyett, hogy egy futárnak reggel 8-kor oda adod, majd visszakapod 1 hét múlva.
Teljesen logikus, hiszen a jogaid...Szerintem zárjuk le.
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
5. § (1) A fogyasztó a kijavítás iránti igényét a forgalmazó által a jótállási jegyen feltüntetett
javítószolgálatnál közvetlenül is érvényesítheti.(2) Semmis az a megállapodás, amely az e rendeletben foglaltaktól a fogyasztó hátrányára tér el. Az
érvénytelen megállapodás helyébe e rendelet rendelkezései lépnek.
(3) A jótállási kötelezettség teljesítése azt terheli, akit a fogyasztói szerződés a szerződés tárgyát képező
szolgáltatás nyújtására kötelez (a továbbiakban: forgalmazó). A jótállási jogokat a fogyasztási cikk
tulajdonosa érvényesítheti, feltéve, hogy fogyasztónak minősül (a továbbiakban: fogyasztó).Bővebben itt. Kb mindenben a vevőt védi. Csak ezeket kb senki nem tudja, ha azt mondják neki vigyed a géped szervizbe és hess innen akkor viszi..de az meg az ő baja végül is
szerk: #56584: A külön intézés joga továbbra is egy plusz lehetőség. Ha bármilyen jellegű vásárló számára hátrányos dolgot tartalmaz a garpapír az semmis... Nem én írom a ptk-t, nem te, de mindenkire vonatkozik..evvan' Én is örülök neki hogy tisztában vagyok a jogaimmal
[ Szerkesztve ]
-
alázógyík
addikt
válasz Chaser #56583 üzenetére
Csak te nem vagy tisztában a garanciális feltételek változásával.
Ha lett volna a kezedben 1-2 új noti, tudnád, hogy a garancia papíron már rajta is van NAGY betűkkel, hogy bármilyen hiba előfordulásakor ezt meg ezt a számot kell hívni(Dell, Toshiba, Asus és Acer biztosan), v. melyik szervizben kell leadni.
Ez ugyanígy van nagyobb tévékkel, háztartási gépekkel is. Úgy látszik ilyet se vettél mostanában.
Sőt, sok kis gépnek meg máshol van a szervize, mint ahol vetted, magadnak kell elvinned, ilyen pl. a Frigo-matic Kft is Kecsón. Szinte az összes márka gépe( hajszárító, kávéfőző, porszívó,....) oda tartozik.Örülök hogy tisztában vagy a jogaiddal, de k.b. olyan szinten mint valami bidám-bidám.
Azok is csak szajkózzák a jogaikat, mert ők aztán tudják ám. -
Chaser
legenda
válasz alázógyík #56582 üzenetére
A sok éve hatályban levő ptk. ide vonatkozó pontjai szerint van. Ezzel úgy a kereskedők 99%-a nincs ugyan tisztában, de attól még így van. Hadd ne idézzem szó szerint Lényege az, hogy a kereskedő köteles minden a megvásárolt árúval kapcsolatos garanciás dolgot intézni. Az hogy közvetlen van call center vagy dellnél NBD az csak egy választási lehetősége a vevőnek, nem kötelessége. És mért jó ez a vevőnek? Mert ha xy futár útközben szétbarmolja a gépet, vagy a szervizben leejtik.. akkor a kiskeren leverheti, mivel ott tud kérni az átadásról elismervényt hogy sérülésmentes volt a gép, pl erre nagyon jó. Aztán boxolhat a kisker szervizzel vagy futárral, az már az ő baja nem véletlen ment el a kedvem notebook bolttól, szopacs ha valaki tudja a jogait
-
Chaser
legenda
válasz daninet #56578 üzenetére
Boltnál támadhatsz, szerződésben velük vagy. De mivel nincs már fix intervallum javításra b@szhatod azt is... Olyan világban ahol HP elitebook javítása elhúzódhat több mint két hónapig hát nem tudom, valami nem kerek már.
alázógyík: Kár hogy ők gyíkok
-
daninet
veterán
válasz Chaser #56573 üzenetére
Na majd én megmutatom a világnak De nem a szerviznél kell támadni őket meg a boltnál ahol vetted, hanem az Anus magyarországnál kell sírni.
Ha nem akarják, akkor inkább veszek egy billentyűzetet baszódjonak meg.[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
Chaser
legenda
válasz DeltaPower #56574 üzenetére
Anus szerviz van itthon most? Tudtommal cseheknél van, vagy valahol másutt de nem itt - nem tudom, soha nem vennék anus notebookot -, oda jó business lenne kimenni keménykedni egyébként szerviz pont lesz@rja a fejed ha akarják, semmi közük hozzád, ők a gyártóval vannak szerződésben.
alázógyík: Már itthon javítanak?
[ Szerkesztve ]
-
DeltaPower
addikt
válasz daninet #56572 üzenetére
Alkudozáshoz megfelelően hatékony alapok kellenek, pl bézbózütő, beretta, páncélököl (nem, a fogyasztóvédelem nem az). Egyből gördülékenyebben mennek a dolgok.
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
Chaser
legenda
válasz daninet #56572 üzenetére
Lehet hát. Elb@sztad, ráhokiztál, belefolyt valami..választhatsz mért vonják meg a gart... 1 hét? simán írnak 2-3 hetet is. Még töltő cserére is, és ott sem elég beküldeni a töltőt persze lehet mákod lesz.
-
daninet
veterán
Boldogot a Zsorzsokba!
Laposomon billentyűzetén beszart a kettes gomb. Még garis, viszont én nem tudom egy hétig nélkülözni míg postázgatják meg várják az alkatrészt, ez a munkaeszközöm rajzolni kell vele.
Hogy ismeritek az ASUS gari szervizét? Lehet velük alkudozni?[ Szerkesztve ]
-
cirmiiii
tag
Boldog szülinapot george
-
Chaser
legenda
válasz faragojof #56564 üzenetére
"A sok prűd hozzászólónak üzenem, hogy jó ötletnek tartom az effajta újítást. Hiába áltatni az óvodásokat, 2-3 év múlva már ennél sokkal többet fognak tudni. Szembesüljenek a valósággal. XXI. században élünk, változnak a normák. És sokkal több az esély a túlélésre, ha ismerjük a valóságot!!! A felháborodó hozzászólókat se a gólya hözta. Minél korábban tudnak meg mindent annál jobb!!!"
vs
"Úgy is van! Neked is lóf@sz volt a jeled? És hátulról beillesztve hordtad, mint a pávatollat? Túlélted? Akkor mi félszavakból is megértjük egymást."Boldogot
pávatollatgeorgeba_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
-
faragojof
őstag
Ezt meg mindenkinek, hogy már ilyen is van nálunk...
-
Outlander
addikt
Jól látom, h a főhomokosnak ma van a szülcsinapcsija?!
Boldogot Zsorzsika!
-
faragojof
őstag
HAHÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ... Hóóó. óóó...
Hm... Nincs itt senki.
Homik.
Zárható!!
-
poffsoft
veterán
[ Szerkesztve ]
-
bsh
addikt
jó ez az aegon biztosító...
kocsira a biztosításom február 21-i évfordulós, és fél évente szoktam fizetni, így fél évre küldik az igazolólapot. na de mikor?
tavaly februárban befizettem, áprilisban küldték az igazolólapot... aztán augusztusban befizettem... októberben küldték.
most meg megint küldtek egyet, erre a hátra lévő 1 hónapra...
értelmes. -
csaszi72
senior tag
báááázzzz
másodick ilyesmi üzenetet kaptam:
jonapot érdeklödnék a telefon után hogy meg van e még
erre a hírdetésre, szerkeszteni kellett Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
alázógyík
addikt
Godnak köszönöm az útmutatót. A 22cm-es bicepszeim majd lerohadnak, gépelni is nyelvvel tudtam.
-
daninet
veterán
válasz DeltaPower #56540 üzenetére
Építész
Azt mondják az építész egy olyan mérnök amelyik nem érti a matekot. Igazuk van
-
bsh
addikt
-
daninet
veterán
[ Szerkesztve ]
-
daninet
veterán
válasz DeltaPower #56529 üzenetére
cacheli a helyi hálózatról az adatokat az NSA-nak
-
TeeBee73
veterán
Pakolok elé védelmet, az már biztos. Először szünetmentesen gondolkodtam, de az húzós lenne ennyi eszközhöz. Majd veszek a menekült pakisztáni gyrosos Abdul-tól pár túlfeszvédős elosztót, és kötök egy normális lakásbiztosítást.
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
tááo
aktív tag
válasz TeeBee73 #56489 üzenetére
Az pöppet húzós. Kár, hogy nem lehet villámcsapásra fogni akkor esetleg lehetett volna biztosítózni. Ha elkészül így használod tovább vagy pakolsz elé valami védelmet?
Azért is érdekel, mert nekem is van egy samu lcd-m és nem kicsit lelombozna ha elszállna egy ilyen hiba miatt amiről végül nem is tehetek. Legfeljebb az áramszolgáltató de azoktól nehéz bármennyit pénzt kicsikarni. Szerintem."Ha faragsz még egy ilyen rímet, fogad funkcióját átveszi az ínyed" (L'art pour l'art)
-
Outlander
addikt
Indexeli a képeket? Passz...
-
ekrisztian
őstag
Most irtad.220-ból.
-
DeltaPower
addikt
válasz Outlander #56524 üzenetére
Akkor arra mondjál valamit, hogy a kötsög facbúk app bizonyos időközönként (úgy vettem észre leginkább akkor, ha töltőre teszem a telefont?) fogja magát, és letölt (de inkább csak úgy odagenerál) magának a belső memóriába 14-17 mega adatot. Közben se a wifi, se a mobilnet nem aktív, de akkor honnan szedi?
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
alázógyík
addikt
válasz WunderKinder #56526 üzenetére
-
Outlander
addikt
Az milyen már h egy appot, polaris Office, az egy dolog h semmire sem jó, de törölni se lehet, roottal töröltem, tcvel töröltem az apk t is, sehol semmi nyoma, nyomok egy rebootot és ott van, de apk fájl nincs, gplayről sem szedi le, nem is látom h mikor telepíti, há mingyá idegállapot lesz.
-
ekrisztian
őstag
Most akkor mi van?Kértek bocsánatot vagy kérjek én?
Vagy összedobjátok Gyíknak a kiesett lóvét.
Szerintem vegyetek lottot.Egyszer én egy kolléganőt minősítettem,minősíthetetlen módon a barátjának.
Csak azt addig nem tudam,hogy spanok.Utàna meg bacchattam[ Szerkesztve ]
-
Outlander
addikt
Mekkora egy rakás fosss ez a micrsoft lync, hogy lehet ilyet használni?!
Egy az egyben MSN....
[ Szerkesztve ]
-
daninet
veterán
válasz alázógyík #56495 üzenetére
CC-ben 16 webáruháznak küldtem szét, az automatikus címzéshez meg nemértek mert infoanalitikusnak kell lenni hozzá, így lett tisztelt webáruház
Kb 10-en méltattak válaszra. Volt amelyik lebaszást írt vissza, hogy nem az info@-ra hanem az arajanlat@-ra kell küldeni az árajánlatot, mondtam, hogy: "Oh my bad" és kitöröltem a levelüketegyébként nagyon jó árat adtál, a legtöbb magyarországi nagy bolt egy tízessel hosszabbat adott.
Mind közül a legrosszabb a Lingvin, 356ezer forinttal. A tied 329 ha jól emlékszem.[ Szerkesztve ]
-
DeltaPower
addikt
válasz alázógyík #56503 üzenetére
Ismerve az indexesek szaktudását, ha nekik nem sikerült, akkor a 10 éves Kovács Pistike simán boldogulni fog vele.
-
alázógyík
addikt
Micsoda fejlesztés?!? SteamOS
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest