Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Windows 11
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Proxmox VE
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Ásványbotrány: Kongó választ és bizonyítékot vár az Apple-től
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
-
IT café
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norb3rto
őstag
Ezt a nagyon ronda skint HA-n hogy lehet cserélni?
[ Szerkesztve ]
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
-
törölt tag
válasz WunderKinder #55690 üzenetére
Bocsánat ne haragudj, én kérek elnézést
-
törölt tag
-
törölt tag
vigyétek:
-
WunderKinder
aktív tag
válasz DeltaPower #55676 üzenetére
Azért az is sokat elmond a tulajról, hogy mozgássérült helyen, bekapcsolt ködlámpával van lefényképezve.
[ Szerkesztve ]
-
gézu
őstag
szombat-e
If you can't be a good example, then you'll just have to be a horrible warning.
-
bsh
addikt
-
DeltaPower
addikt
Én tegnap kikölcsönöztem az új Machete-t, leszámítva hogy 3-4 alkalommal durván felröhögtem rajta, nem egy nagy eresztés.
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
daninet
veterán
nemtom, nekem scifi sorozatok valahogy mindig "olcsó"-nak hatottak. (A korai) Star Treck életkoromból adódóan kimaradt, Stargate meg egy műanyag halmaz volt gagyi díszletekkel soha nem szerettem akármilyen jó volt a sztori nem tudtam elvonatkoztatni a jólöltözött belőtt hajú emberkéktől.
Egy jó scifi szerintem egy filmhez képest sokszoros költségvetéssel futna amit nem nagyon tudnak a csatornák finanszírozni.Amit megnéztem az a Falling Skies, de ott kihúzták az egész scifit azzal, hogy a földre jöttek az ufók és valójában csak magukat a lényeket animálták minden más emberi. Az egész jó volt.
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
daninet
veterán
válasz Devid_81 #55666 üzenetére
Most indul egy HBO sorozat Trude Detective néven (hétfőn lesz az első rész) mindenki agyondícsérte, én arra leszek kíváncsi
[link]Dani: Gravity moziban volt jó 3D-ben. Alapvetően utálom a 3d-t de olyat adott 3D-ben amit film még nem, az Avatar kutyafasza volt tátottuk a szánkat. Szerintem TV-n/monitoron nézve kifejezetten unalmas lehet pont a lényege veszik el a filmnek.
[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
Devid_81
félisten
Last.Vegas.2013.720p.BluRay.x264-SPARKS
The.Necessary.Death.of.Charlie.Countryman.2013.BluRay.1080p.AC3.x264-CHD
Gravity.2013.720p.BluRay.DTS.x264-DNL
Cloudy.with.a.Chance.of.Meatballs.2.2013.720p.BluRay.x264-SPARKSMajd valogattok, ami kell kell
...
-
alázógyík
addikt
válasz DeltaPower #55651 üzenetére
+1
-
D@ni88
addikt
-
Outlander
addikt
Eeellllssssssőőő
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
csaszi72
senior tag
válasz DeltaPower #55656 üzenetére
Vót, red van. Az is csak vót
Elsőőőőő az van. Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
csaszi72
senior tag
válasz DeltaPower #55654 üzenetére
+ origóó
+ bajon
+ e Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
csaszi72
senior tag
Lassan be teszem aláírásnak:
EZ A CIKK NEM KOMMENTELHETŐ Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
Tristis
őstag
válasz DeltaPower #55651 üzenetére
Sose bánd
Egyébként szerintem az a Tron az rendkívüli módon hihetetlen jó! A többi... hát Punk dá Funk, Punk Dáááááá Funk dilibogyó zene.... a többi tényleg eléggé semmilyen. Akkor már inkább System hehe \m/
Ami az unverzumnak Chuck Norris, az az NBA-nek Török Péter.
-
DeltaPower
addikt
Tudom hogy senkit se érdekel a véleményem, de ez a Daft Punk sose volt egy nagy eresztés.
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
Ramius
őstag
Grande, rászántad már magad az edzésre? Gyere, kell a társaság
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
-
Devid_81
félisten
-
-
TeeBee73
veterán
Még egy zeneműfaji besorolást kérnék erre a műre.
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
bsh
addikt
válasz WunderKinder #55630 üzenetére
akkor megvan, hol van nála a hiba.
-
Tristis
őstag
válasz kalapos #55587 üzenetére
Újabbak közül MSI 6450-en van ilyesmi (épp most vettem), egyébként meg Arctic Cooling hűtők rendben vannak nagyon hang szempontjából, csak ugye 5e Ft.
(#55601) chipi-85: Volt valami cikk, hogy a VV6 jobban fizet, mint a dupla anál. Ennek azzal sincs baja rájanézésre.
[ Szerkesztve ]
Ami az unverzumnak Chuck Norris, az az NBA-nek Török Péter.
-
Outlander
addikt
-
poffsoft
veterán
-
bsh
addikt
válasz DeltaPower #55625 üzenetére
mostmán magyarázzátok mán el mán nekem, hogy mirű beszéltek? mi inverz beleolvad a monitorba mivaaan?
-
DeltaPower
addikt
válasz Outlander #55619 üzenetére
Berosálok, megcsinálták amit anno ötleteltem nekik az "új" hwapró indulásakor
De most komolyan, kereshetnének egy képben levő designert, ez az inverz highlight megoldás nagyon nem sikerül jóra...
-
poffsoft
veterán
válasz TeeBee73 #55615 üzenetére
nem tom megnézni a avatart...
Kifexik alatta a gépem.
(kiakad a lejáccó, vagy szimplán szaggat a kép)
Mán annyira sikerült felfrissítenem (k-lite, vlc), hogy ami eddig ment, az is csúszik (a kép csúnyán lemarad a hangtól)
valami tipp???
(nem vaok infopatikus)
ja, a módern windows 3.1 telepítéssel is próbálkoztam, sok ezeöccázam van (meg borom is) :d[ Szerkesztve ]
-
poffsoft
veterán
válasz WunderKinder #55616 üzenetére
nyócker magas?
akkor az mán gémer.
intvga-t kihajcsa?[ Szerkesztve ]
-
bsh
addikt
hazafelé menet ha defektet kapok, akkor így cserélem a kereket.
-
Outlander
addikt
Húűűűűűha.. kaptatok levelet!?!
ui: jól sikerült! Szépen bele olvad a monitorba a színvilág... ha nem jelölöm ki az egérrel, akkor nem is tudom h hol vagyok!
Kedves
Bár az ilyesmiről jórészt fölösleges tájékoztatót küldeni, mert önmagában is elég látványos változás, de némi háttérinfóval fűszerezve most mégis megtesszük: frissítettük a Hardverapró arculatát, odafigyelve az előző verziót ért kritikákra, kérésekre. Jelentős takarítást végeztünk a különböző lekerekítések, boxba ágyazott boxok, fölösleges grafikai elemek között, kompaktabbá tettük a listaoldalakat, eltüntettük a fölösleges tagolásokat.
Egy kisebb módosítást még tervezünk a hozzászólások részhez a hirdetések alatt (szégyelljük, de kimaradt a frissítéskor): a többi portál fórumaihoz hasonló elrendezéssel, azaz válasz linkek a hozzászólás box fejlécben, kihagyás nélküli boxok stb.
Összességében viszont ez az az arculat, amit most sokáig az aprónak szánunk, évekig nem várható tehát ilyen horderejű változtatás és ebből az arculatból fogjuk megcsinálni a mobil böngészőkhöz készített tördelést is. Régi prohardvereseknek egyébként ismerős lesz a színösszeállítás.
.
A másik nagy változás, hogy mostantól nem ingyenes a hirdetés a bazároknak, azaz az üzletszerűen kereskedőknek. Az új szabályok:
- az érvényességi idő itt új bazárra vagy hosszabbításra 13 hét
- a mai naptól minden bazár még 4 hétig lesz érvényes, utána hosszabbítani kell
- a hosszabbítás ára 2900 ft (bankkártya) és 3300 ft (ha paypal)
- kiemelt bazár (külön, kisképes boxban a jobb hasábban, minden, azaz napi több százezer aloldalon) ára 8900 ft (bankkártya) és 9900 ft (paypal), a kiemelés ugyanúgy 13 hétig él
.
Köszönjük az eddigi türelmet, duplán elnézést kérünk az eddigi és pláne az ezutáni bugokért, kellemetlenségekért és reméljük, hogy a frissített arculat elnyeri tetszésed.
Üdv,
a Hardverapró csapat[ Szerkesztve ]
-
Devid_81
félisten
Pata-e?
...
-
bsh
addikt
válasz WunderKinder #55612 üzenetére
az unlockolt phenom 2 az már úgy phenom 4 akkor?!
-
Outlander
addikt
válasz WunderKinder #55612 üzenetére
Már biztos h kuka, mert ha unlockolom, el sem indul.
-
Outlander
addikt
-
Outlander
addikt
"Eladó 1 db HIBÁS 500 GB WDC Blue Hibája : lassú aki ért hozzá az megjavítja vagy alkatrésznek ára 2000 ft"
---------------------
Hogyan mondjam el, egy idősebb hapinak, aki nem ért a pc-hez, h annó átqrták?!
Amd sempron + ucc unlock.= 2 magos gyors gép.Proci eddig bírta (kb 1 év, gari nincs), már alapórajelen, 1 maggal, tehát tunying nélkül, is fagy, hibázik, újraindul vagy épp be sem indul...
[ Szerkesztve ]
-
Outlander
addikt
Kresz teszt progi
75 pontszámból elért 53-at, nem felelt meg...
Pedig alapkérdéseket bactam el, csak azthittem h beugratós.
Rá fél percre, 2. alkalommal már 72 pont lett... azért nem felejtettem olyan nagyon sokat...
-
senior tag
-
senior tag
válasz DeltaPower #55603 üzenetére
Max azért belenézek, hogy lássam Izát dzsákudzizni....esetleg amikor megtömik
amúgy engem sem érdekel -
DeltaPower
addikt
válasz chipi-85 #55601 üzenetére
A harmadik kép valami durván rossz, mintha ívbe hajlana a lába...
Remélhetőleg a műsor kedvéért nem fog elhülyülni, de majd meglátjátok. Én biztos nem fogom nézni"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Politika
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Horgász topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Magisk
- További aktív témák...
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Dell Latitude E6330 laptop (14/i5-G3/8GB/320HDD/MagyarVilágítós)
- Fujitsu Lifebook E752 laptop (15,6/i3-G3/4GB/320HDD)
- Lenovo Thinkpad L390 laptop (14FHD/I3-G8/8GB/256SSD/Win11)
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest