Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Internet, TV, és telefon szolgáltatók, pro és kontra
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Windows 11
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Proxmox VE
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
-
IT café
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
alázógyík
addikt
Keresek AGP-s vga-t, legalább 256MB memóriával.
Jó lenne NVidiából 6-os v. 7-es sorozat, ill. Atiból HD-s. -
senior tag
-
TeeBee73
veterán
Homálytopic.
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
bsh
addikt
ötlet outlandernek:
-
TeeBee73
veterán
Rég volt már jó kis nóta.
(Kivéve, amiket Outlander linker.)[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
Chaser
legenda
Asphalt8 ingyenes WP-re. Kis L520-on nagyon szalad egész jó lett...
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
DeltaPower
addikt
válasz daninet #57263 üzenetére
Eddig én se, pedig sokáig használtam driver uninstall utáni takarításra, stb.
bsh: mi ez a csoda celeroncs, és hogyhogy gigabyte?
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
bsh
addikt
-
Devid_81
félisten
Ezt lehet tegnap mar linkeltem, de nem baj, jo ez a mai napra is...
...
-
Outlander
addikt
válasz Outlander #57265 üzenetére
Egyébként most jut eszembe...
Ez a "stílus" nem a Manta-Manta volt?!
[ Szerkesztve ]
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
Outlander
addikt
-
Outlander
addikt
Most megint divat lett az utánvétel vagy csak a szokásos, vonzom a debileket?
-
daninet
veterán
válasz DeltaPower #57245 üzenetére
ilyennel eddig nem találkoztam, de mondja használat előtt, hogy mentsd ki .reg-be a biztonságot és ha baj van duplaklikkel újra hozzáadod
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
bsh
addikt
válasz WunderKinder #57260 üzenetére
mert? pályázott hozzátok outlander, vagy mi?
-
Outlander
addikt
válasz WunderKinder #57260 üzenetére
Na neked télleg kell térdelned a héten.
-
alázógyík
addikt
A fórum jóindulatát elnézve, teljesen mindegy hogy szerencsétlen Outlander mit választott volna, úgy is megkapta volna a magáét.
-
DeltaPower
addikt
válasz Outlander #57247 üzenetére
Nem jókedvből álltam neki regcleanerezni... a helyszínen kellett rájönnöm, hogy a gépben nincs működő optikai meghajtó, úgyhogy hiába volt windows telepítő lemez, maradtak a kevésbé hatékony módszerek a "be van lassulva a gép" problémára.
Aztán a regcleaner által végzett pusztítással együtt 2 óra szenvedés után bejelentettem hogy f*ckeverything és hazaugrottam egy pentrájos telepítőért.Egyébként elég jó választás az a pénztárca, azt mondjuk nem mondtad hogy ennyire vallásos lettél
[ Szerkesztve ]
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
alázógyík
addikt
válasz God Vazzeg #57252 üzenetére
-
bsh
addikt
válasz Outlander #57246 üzenetére
nemhogy inkább ilyen feketét vettél volna.
-
Outlander
addikt
válasz DeltaPower #57245 üzenetére
Mindig is debilnek tartottam az olyat, aki a regcleaner használja és/vagy ajánlja... p
Pont úgy mint azt aki driveragentet / drivergeniust vagy mifenét reklámozza.Mind a kettő arra jó, h segítsen eldönteni h újratelepítsed-e a gépet vagy sem?!
Használat után garantáltan újra kell majd...[ Szerkesztve ]
-
Outlander
addikt
Ha esetleg érdekel valakit, végül egy negyediket vettem, ezt azért nem is kérdeztem, mert ez nagyon megtetszett.
-
DeltaPower
addikt
válasz daninet #57232 üzenetére
regcleaner? na azt még egyszer nem.
hétvégén próbáltam vele takarítani egy win7 x64 sp1-et. regcléner install, elindít, "takaríccsá" gomb megnyom. 5 perc karikázás, lefagyás, programnemválaszol, örömbódottá.
a takarítás olyan jól sikerült neki, hogy teljesen gallyra vágta az ssl/https működését a windózban. se google, se windows installer, semmi nem működött onnantól. nem hittem volna hogy ezt így ki lehet nyírni, de most már elmondhatom, hogy ilyet is láttam."Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
Outlander
addikt
válasz WunderKinder #57240 üzenetére
Indujjjjá idefele ribanc!
-
alázógyík
addikt
válasz WunderKinder #57240 üzenetére
-
Devid_81
félisten
válasz daninet #57232 üzenetére
Az is jo, vagy meg egeszen eheto a mailwarebytes fele is...en kettot szoktam combozni...mert egy nem eleg...foleg ugye a mailware az nem is kimondottan reg cleaner.
Viszont nekem most az AVG korbeforgorugta a mailwarebytes-t...ami amugy csak egy portable es manualisan futtatom amikor epp eszembe jut...de a legutso mailware frissites utan az AVG megkorbacsolta...alig birtam megmenteni szegenyt
Jo persze nem csoda, ilyenek nem fernek el egymas mellett....bezzeg a k.rva ingyenes fostomlok amik bejonnek ha nem figyelsz mire klikkelsz akar egy adobe frissitesnel...az bejon...es faszaul engedi is a fo virusirto telepulni...persze aztan ketten csinalnak akkor lassulast mint az allat......
-
alázógyík
addikt
Ha valaki szeretne jönni a márciusi Fradi-Győr szezonnyitó Mennyei Bajnoki fordulóra, jelentkezzen nálam.
-
daninet
veterán
válasz Devid_81 #57229 üzenetére
ja semmi én a buldózerre mutattam rá. ccleanert én is használom mikor ilyennel jönnek, hogy "lassú a gép" "nem tudom mi baja de szar"
Mindent kipipálok szarni bele törölje baja nem lesz utána registry-t is kipucolom és ha úgyse jó elhajtom, hogy 2014-et írunk, nem mosógépen kell netezniMiért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
daninet
veterán
válasz Devid_81 #57227 üzenetére
én egy buldózerrel is nekimennék. sokan nem szeretik ugyan, pedig nem olyan rossz dolog az csak tudni kell mit engedsz neki mit nem. (pl az MSI alaplapot engedni kell neki)
egyéb esetben hálózati driverek frissítése, csökkentett módban próba
[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
Devid_81
félisten
válasz Chaser #57223 üzenetére
A mentett jelszavakon es a konyvjelzokon kivul amugy en leirtanek mindent a bongeszoben.
Sot akar a bongeszot is ujrainstallalnam.
Ezenkivul a virusirtod es vagy tuzfalad s lehet bunos.
Es akar egy felig lerohadt modem is okozhatja...
Bongeszonek akar neki mehetsz ccleanerrel is, sokan nem szeretik ugyan, pedig nem olyan rossz progi az csak tudni kell mit engedsz neki mit nem.
A hiba nalad lesz mivel senki nem jelzett ilyen hibat eddig innen....
-
DeltaPower
addikt
válasz Chaser #57220 üzenetére
Izé, melyik oldalon lépsz be, melyik oldal felől nézed a fórumot? Ha HA felől, akkor elképzelhető hogy még mindig valami kavarodás van a HA és a többi oldal beléptető scriptjei közt...
-
Chaser
legenda
válasz DeltaPower #57213 üzenetére
Kurta mindegy mi van beixelve..ha bexelek is valamit addig él amíg ki nem léptet. Lehet nekem írtak egy külön login scriptet
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
gabe_
őstag
válasz bitpork #57198 üzenetére
Vettem már használt autót (sőt, eddig még csak azt vettem ), eddig még egyikre sem faragtam rá. Lehet, csak szerencsém volt. Költeni valamennyit mindig kell rá.
Bocsi, nekem a 4millióhoz képest 9000ft kis tételnek tűnik, de nem vagyunk egyformák.
Sok sikert az autóvásárláshoz.Én meg fogjam be a pofám, sosem volt még 4 millám autóra.
Sovány szakácsban sose bízz!
-
Chaser
legenda
válasz Devid_81 #57210 üzenetére
Ez grandepééé lesz
vagy énNah okosok, ez mitől lehet?
Bármilyen böngészőn, bármilyen gépen, igen, nem csak T-n..állandóan kiléptet ez a mocsok. Fenn vagyok, írom ahsz-t, mikor OK gomb akkor rádob a bejelentkezésre, random. Van hogy 1 óráig jó, van hogy fél óra alatt 10x megcsinálja..mindegy milyen wifi van vagy milyen router szolgálja ki. Mi a fakk ez?_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple asztali gépek
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- EA Sports WRC '23
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Dell Latitude E6330 laptop (14/i5-G3/8GB/320HDD/MagyarVilágítós)
- Fujitsu Lifebook E752 laptop (15,6/i3-G3/4GB/320HDD)
- Lenovo Thinkpad L390 laptop (14FHD/I3-G8/8GB/256SSD/Win11)
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest