Új hozzászólás Aktív témák

  • adp

    őstag

    válasz soldier2 #57952 üzenetére

    presszóhoz miért mérnék ki? be van állítva a mennyiség aztán kész.
    Azért darálnak le pár szemet a filterhez mert abból mondjuk készül egy nap 10-20 és az EK-ból nyomják ki a pangót. Presszónál ahol 2 percenként főznek ez felesleges mert ahány kávé annyi daráló, és pár percig semmi baj nincs a pangóval viszont filterőrlő általában 1 db szokott lenni.
    Szerintem komolytalan az a hely ahol ezt nem teszik meg. Totál el tudja rontani az italt ha belemegy 2-3 gramm döglött pangó. Főleg ha más volt előtte benne
    Azért azt is megkockáztatom, hogy nem igényel több millás beruházást. Egy EK vagy ZM 800 körül van, egy nagyobb gépi filter több százezer
    Egyébként szerintem a batch általában dupla presszó árban van, embassyban tuti, amivel nem értem itt pár embernek mi a gond? ha valaki kézit akar, amiben benne van, hogy simán szarabb lesz, az fizessen a plussz melóért.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák