Új hozzászólás Aktív témák
-
akos_ur
aktív tag
Sziasztok,
Nem használtam eddig fizetős víruskeresőt, de úgy döntöttem bruházok egy Kaspersky-re, 3 gépes licence-re.
Ezzel kapcsolatban lenne pár kérdésem:
- Ha veszek egy KIS2013-as licence-et, azt beírhatom a 2014-esbe is? (mert sok helyen a 2013-ast lehet még kapni, illetve pár helyen elég jó akciós áron is láttam)
- Mi történik, ha újratelepítem a gépet? Ha beírom újra a licence kódot, mit fog szólni?
- Mi történik, ha veszek egy új gépet? át lehet valahogy költöztetni a licence-et? deaktiválni kell a régi gépen, vagy ilyesmi?
- Számít, hogy angolhoz vagy magyarhoz veszem a licence-et? megvehetem akár külföldi oldalon is online a licence-et és beírhatom a magyar programba? A 2014-es KIS-re már azt írja, hogy "KIS 2014 Multi-Device" - ez beírható a magyar KIS2014-be?
Nagyon köszönöm, ha valaki tud ezekben segíteni, ha nem, akkor fordulok a supporthoz, csak gondoltam így lehet gyorsabb
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
• A warez továbbra is TILOS!
- Bluetooth hangszórók
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- iPhone topik
- Politika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Yettel topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB RAM 256GB SSD Intel Graphics W11
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest