Új hozzászólás Aktív témák
-
akos_ur
aktív tag
Sziasztok,
Nem használtam eddig fizetős víruskeresőt, de úgy döntöttem bruházok egy Kaspersky-re, 3 gépes licence-re.
Ezzel kapcsolatban lenne pár kérdésem:
- Ha veszek egy KIS2013-as licence-et, azt beírhatom a 2014-esbe is? (mert sok helyen a 2013-ast lehet még kapni, illetve pár helyen elég jó akciós áron is láttam)
- Mi történik, ha újratelepítem a gépet? Ha beírom újra a licence kódot, mit fog szólni?
- Mi történik, ha veszek egy új gépet? át lehet valahogy költöztetni a licence-et? deaktiválni kell a régi gépen, vagy ilyesmi?
- Számít, hogy angolhoz vagy magyarhoz veszem a licence-et? megvehetem akár külföldi oldalon is online a licence-et és beírhatom a magyar programba? A 2014-es KIS-re már azt írja, hogy "KIS 2014 Multi-Device" - ez beírható a magyar KIS2014-be?
Nagyon köszönöm, ha valaki tud ezekben segíteni, ha nem, akkor fordulok a supporthoz, csak gondoltam így lehet gyorsabb
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
• A warez továbbra is TILOS!
- Politika
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ASUS Zenbook A14: Ez így szinte tökéletes
- Nagyon kevés GeForce RTX 5090 készül, és senki sem tudja, hogy miért
- Yettel topik
- Diablo IV
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- World of Warcraft Burning Crusade Collector's edition bontatlan
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest