Új hozzászólás Aktív témák
-
KMan
őstag
válasz Turbógombób #3008 üzenetére
En is 150 nettó körül mondanám, bár annak érdemes lenne utáanézni, azt hiszem hogy a heti 32 óra (4nap/hét) az már teljes foglalkoztatás és nem részmunkaidő... De nem vagyok HR-es, de van vmi ilyesmi...
Csak a balekok alszanak [SAS]
-
MrSealRD
veterán
válasz Turbógombób #3008 üzenetére
Szerintem várj még egy-két véleményt ezzel kapcsolatban de én 130-160 nettó körül tippelek. Attól függően mennyire vagy jó és gyakorlott a témában.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
MrSealRD
veterán
válasz Turbógombób #3005 üzenetére
Tehát az utolsó évre amíg a sulit be nem fejezed és heti 30 órára szeretnél egy összeget?
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
MrSealRD
veterán
válasz Turbógombób #3002 üzenetére
Egyetértek az előttem szólóval.
Én 2 évig dolgoztam így. Soha többet nem vállalom be. Inkább új cég mint ilyen megalkuvás.Tudnék még mondani kellemetlenségeket amikben volt részem emiatt, de ide személyes okokból nem írnám be...
Ha okos vagy tanulsz más hibájából és nem követed el újra...
-
azbest
félisten
válasz Turbógombób #3002 üzenetére
Ha nem akarja tisztességesen kifizetni a munkát, akkor inkább valami komolyabb céget kellene keresni. Elég ha megbetegedsz, vagy bármi történik és máris csak töredékét látod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest