Új hozzászólás Aktív témák
-
aclandiae
senior tag
Volt az egyik asztalon egy tájékoztató, én elhoztam. Hazafelé beleolvastam, megtaláltam benne.
Szerintem is túl nagy a kockázata.Mercutio_: ez még nem is lenne talán akkora gond ha nyereség-cég/jutalék-munkatárs arány nem lenne ennyire rossz. Ő dolgozik meg érte, és 2/3-át elteszi a cég. Ráadásul úgy hogy semmiféle összeggel nem támogatja a munkatársat? Ó bocsánat, lehet az irodát ingyen használni!
-
H A M M E R
csendes tag
A 350 K bruttó projektvezetőnek még akkor is kevésnek tűnik ha van 13. havi fizu + kafetéria + 2-3 havi bónusz. Szerintem ennyiért nem dolgozik egy projektvezető, max talán ha extra juttatásként kap egy autót benzinkártyával. Bár ki tudja mit csinál ott egy projektvezető, mostanában mindent projektnek neveznek
-
amargo
addikt
Franc se tudja, átszervezések vannak a MÁV és leányvállalatainál.
De ez inkább kezdő bér környéke lehet, aztán kitudja 5 éves projektvezetői szaktudással ez karcsú, aztán lehet szakmailag még így csak a táplálék lánc aljára sorolják. Komolyabb szinteken 600-800e van ott is.“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
Snoop-y
veterán
Otthon egy kezemen meg tudom szamolni azokat az intezmenyeket ahol egyaltalan csak megemlitik a SAP-et
Ha ilyenekkel akarsz foglalkozni szakiranynak az nem rossz de a tudast neked kell osszeszedned hozza.Gyere batran erre a forumra: SAP
Regelsz es millio alap doksit megszerezhetsz ingyen ( rendszertelepitestol kezdve a hardcore felhasznalasig )New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
nagyúr
se pontos lakcím, se születési idő. egyrészt semmi közük nincs hozzá, másrészt mindkettővel inkább csak ártani tudsz az esélyeidnek, még az interjú előtt.
de inkább dzsaljunk át a témával a megfelelő topicba.
[ Szerkesztve ]
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
nagyúr
meg szokták jelölni, vagy legalábbis elég hamar le szokták tisztázni, hogy ugyanarról a bérkategóriáról beszél-e a hr/fejvadász és a pályázó.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
djgeg
őstag
6 hónap... :| Jófejek, hogy kihasználják a maximumot xD
Ha van Cashed, hogy 1-2 hónapot minimum keresgélj akkor lépj.
Azonban ha nincs, annak nincs értelme ha nem találsz gyorsan jó munkát, hogy el kell vállalnod egy másik hasonló rossz munkát csak azért, hogy megélj."640 kByte memória mindenre elegendő"
-
djgeg
őstag
És miért nem beszélsz valami illetékessel, a parkolás fizetés, "nem is erről volt szó" ügyekről először valami illetékessel ? Hátha legalább a parkolást állnák, addig meg tudsz keresni melót. Normális melót nem egyszerű találni. Olyat ami meg minden téren megfelel (tökéletes) és még ne adj isten szereted is csinálni, azt meg k nehéz...
Ezek mellet, inkább dolgozz és bújd az álláshirdetéseket és ha találsz valamit lépj. Úgy is van még vagy 2-3 hónap próbaidőd?!"640 kByte memória mindenre elegendő"
-
modder
aktív tag
mindenképpen kezdj el tanulni magadtól windows vagy linux server üzemeltetést tisztességesen. feltelepítheted otthon őket magadnak virtuális gépre, hálózatba is kötheted őket, mert szerintem a rendszergazdai olyan munka, ahol nem igazán tudnak várni, hogy beletanulj, mert ált. egy-két rendszergazda van egy cégnél, akik pont el tudják végezni a munkát. ha nulla tudással mész oda, nem sok hasznuk van belőled.
-
Jhonny06
veterán
Én még az egyetem elkezdése előtt (szintén mérnök infó) voltam egy banknál a desktop részlegen, de nem is a bank alkalmazottjaként. Külső cég ugye, ment a trükközés, bár akkor nem érdekelt, nem a megélhetésre kellett a pénz.
Nálunk nem igazán volt lépkedési lehetőség, ugye ez a meló olyan, hogy alapból 0 tapasztalattal vettek fel és még így is elég volt hozzá a tudásom. És amit csinálsz, az sem olyan, hogy fejlődni tudsz sajnos.
Amúgy ilyen diplomával nem tudsz programozni vagy valami? Nekem ez egy kicsit putri melónak tűnik, ha már elvégezted.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Szállingóznak a képek az érkező új VGA-król
- Suzuki topik
- Interactive Brokers társalgó
- Tudományos Pandémia Klub
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Torrent meghívó kunyeráló
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja