Új hozzászólás Aktív témák
-
sokol
tag
válasz Lortech #20672 üzenetére
"tehát ne állítsuk be társadalmi akaratnak, hogy így alakult."
Pontosan,hogy a társadalmi akarat idézte elő.
Egyszerűen fogalmazva:
Azért ,hogy a csóró melósnak ne kopjon fel az álla,és az újraelosztásból jusson neki annyi,hogy alapvető élethez,javakhoz való jutás neki is megadassék.Erre volt a szociáldemokrácia mozgalom egyik válasza a progresszív adózás,hogy vonjanak el többletadót azoktól attól akiknek nem fog ettől az elvonástól felkopni az álla és így is marad el bőven elég az alapvető javak megteremtésére és többre is.
[ Szerkesztve ]
-
GeeForGolf
junior tag
ennél szebben én sem tudtam volna megfogalmazni. a lényeg tényleg az, h mindenki utálja az extra adóztatást (mert hát tényleg elég igazságtalan), de nem triggerel forradalmat, így az emberek fizetik. de én sem értettem sose ezt a komcsi dumát, h akinek több van, az dobjon többet a közösbe. mer mér? mit kap érte? ennyi erővel én is mondhatnám a nálam többet keresőknek, h X százalékot utaljanak át nekem havonta, pusztán azért, mert én nem keresek annyit, mint ők. wtf
-
MODERÁTOR
Elnézést kérek, hogy tanultam és az átlagnál jobban keresek. Mekkora bunkó vagyok!
Szerk.: mostmár értem, hogy a dohányosok miért nem fizetnek több tb-t! Mert Ők többen vannak! Kabaré
[ Szerkesztve ]
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest