- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Windows 11
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- One Hungary szerelő szerint nem lehet megváltoztatni a Wifi jelszót mert elmegy az egész net...
- Zyxel NAS326
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Mikrotik routerek
- Asustor NAS
-
IT café
Jiayu G3S
Új hozzászólás Aktív témák
-
matthewKER
tag
válasz
body007 #9362 üzenetére
Meddig volt töltőn? Van olyan, hogy annyira lemerül, hogy kell jónéhány perc, hogy bármit visszajelezzen. Sőt esetleg annyira lemerülhet, hogy fel sem veszi a töltést. Utóbbi esetben érdemes egy komolyabb töltővel is megpróbálni.
Ha nem ez a probléma, akkor azt érdemes megnézni, hogy egy akksi ki-be után gépre dugva érzékel-e valamit a gép (valamilyen USB eszközt). Ha nem érzékel, akkor valóban komoly lehet a baj. -
CoolBoy323
nagyúr
válasz
body007 #6571 üzenetére
A gyengébb kijelző felbontást aki szabad szemmel észreveszi, az megérdemli
A hajszállal nagyobb kijelző nekem nem gond, már megszoktam, h nem fogok soha 4"-os normális telót venniA GG meg a G3S-nél sem szempont nekem, úgyis megy rá fólia, azon a 100Ft-on nem fogok spórolni, és kockáztatni... mert volt már olyan "rémhír", h nem is GG a Jiayu
Amúgy meg az ízlésen felesleges vitatkozni
-
válasz
body007 #6571 üzenetére
Volt S650-esem, a gyengébb kijelzőt nem veszi észre az ember, 4,7-en a qHD nagyon finom rajzolatú.
3000-es akksi, Lenovo Vibe OS rendszere pedig nagyon átgondolt.
ízlések és pofonok, nekem jobban bejön, ennyi.
Te kérdezted: "Esetleg vki tud mondani jobb akku idős (vagy legalább ilyen), hasonló teljesítményű és nem sokkal nagyobb telót? Drágább lehet."
egy alternatíva felmerült. Akkor marad a G3C
@CoolBoy323: gyorsabb voltam, egy rugóra jár az agyunk, fólia mindenre
-
-
törölt tag
-
benjoe1
aktív tag
válasz
body007 #3335 üzenetére
Itt van: [MODS] Removes carrier names from status bar
crgriseus7
Érdekes, nekem olyan volt egyszer-kétszer, hogy a telefon ledobott a hálózatról, újra be kellett írjam a PIN kódot (ilyenkor ugyebár engem sem tudtak hívni). Mondjuk ez nekem elmúlt, gondolom valami feltelepített apk, vagy valami beállítás okozhatta, vagy fogalmam sincs.
Az általad említett probléma nem tudom miből eredhet. Amikor ROM-ot cseréltél, teljesen gyári állapotban használtad?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpársportok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Futás, futópályák
- Politika
- További aktív témák...
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 6 - Silver Shadow - Használt, szép állapot
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest